Skal det være en Ferrari, en Lamborghini, en Porsche eller en Bugatti? Ekstra Bladet Biler var på Sjællandsringen i går, da børn tilknyttet Rigshospitalets kræftafdeling, kunne vælge og vrage, hvilken sportsvogn de ville med ud at køre i.

Arrangementet Sportscar Event, hvis formål er at indsamle penge til Børnecancerfonden, stillede endnu en gang med en stribe af hyperfede sportsvogne, hvis ejere gav de kræftramte børn en kæmpe oplevelse i passagersædet med nogle hurtige omgange på den 1.100 meter lange motorbane.

I går var arrangementet helt og holdent for børnenes skyld, mens alle andre biltosser får muligheden for at komme ud at køre i de for de fleste uopnåelige biler ved to arrangementer, hvor det første er på søndag den 31. maj- altså nu på søndag. For børnene var det gratis at komme ud i de seje sportsvogne, mens det på søndag koster penge – flere eller færre alt efter hvilken bil man vælger at få en tur i.

Feltet af sportsvogne er klar til at give den gas på Sjællandsringen. Feltet af sportsvogne er klar til at give den gas på Sjællandsringen.  

Fra Cobra til Veyron
Til arrangementet på først Sjællandsringen på søndag og den 6. juni på Jyllandsringen bliver der mulighed for at få en tur i rigtig mange forskellige sportsvogne. For eksempel mange forskellige Ferrari-modeller, Ariel Atom, AC Cobra, Mercedes McLaren SLR, Lamborghini, Bugatti Veyron, og vi kunne blive ved. Se selv alle de biler, du kan købe dig til en tur i på hjemmesiden her.

Sidste år kørte de muskelsvulmende sportsvogne i to Sportscar Events i alt cirka 2 millioner kroner ind til Børnecancerfonden.