batterilevetid på 11-15

Automotive har indgået alles liv, og for alle os, bilen er meget vigtig, bør vi vide, at alle de forskellige dele af bilen Batterilevetiden er den samme som levetiden. Det primære batteri virker meget, hovedsagelig omfatter: når køretøjet er klar til at lancere, batteri afladning til starteren, starter drevet af et svinghjul, krumtapaksel rotation, og dermed starte bilen. Så hvor lang tid tager det for batterilevetiden til at vare?

bilbatteri levetid er generelt hvor længe

I dag bilbatteri vedligeholdelsesfri og kan opdeles i almindelige batterier (ikke-vedligeholdelse) kategorier.

De fleste af de modeller, der aktuelt er på markedet, bruger vedligeholdelsesfrie batterier, og de fleste japanske biler bruger ikke-vedligeholdelses batterier, som er almindelige batterier.

De velkendte batterier er grundlæggende to typer almindelige batterier og vedligeholdelsesfrie batterier. De fleste modeller, der aktuelt er på markedet, bruger vedligeholdelsesfrie batterier. Med hensyn til brug og vedligeholdelse, om din bil er udstyret med et vedligeholdelsesfrit batteri eller et almindeligt batteri, er den normale levetid ca. 2-3 år.

er begrebet vedligeholdelsesfrie batterier baseret på bly-syre-batterier, behøver det ikke at supplere med destilleret vand i hele livscyklussen, det har en chok, høj temperatur, lille størrelse, lav egenskaber selvafladning. Selvfølgelig er prisen højere end den for almindelige batterier.

skal sikre, at den normale batteri spænding over 12V før koldstart, hvis den dag er et tab af magt eller en dårlig koldstart tænding, da de blev fundet, er det tid til at overveje, om ønsker at skifte batteriet .

beskriver metoder køretøj kan afgøre, om det detekterede batteriet uden batterilevetid:

1, en eller to slå ilden ansigt, Det betyder, at spændingen måske ikke er nok.

2, batteriet ved hjælp af mere end et år senere, bilen kan starter som regel den første presse højttaler, hvis ikke så god som højttaleren før, hvilket indikerer, at batteriet løber tør for strøm.

3, kan du også åbne forlygterne til inspektion. Hvis lyset er hvidt, er batteriet normalt.

4, hvis lyset er rødt og mørkt, betyder det, at strømmen er utilstrækkelig. Hvis ovenstående situation opstår, skal du gå til 4S-butikken eller værkstedet for at kontrollere og bekræfte i tide, og udskifte den i tide, ellers vil det medføre, at bilen pludselig starter.
lad batteriet skal være opmærksom på følgende langvarig brug af disse forholdsregler: 1. Sluk ikke for lang tid at åbne elektrisk udstyr såsom forlygter, stereo 2 i lang tid ikke har biler, anbefales en uge under den elektriske ladning, ved den måde lade motoren også noget motion. Bilens liv er også i gang. 3 Hvis det ikke er nødvendigt, skal du ikke installere høj effektforstærkere eller andre GPS og andre strømforbrugende produkter for at øge batteriladningen. 4 Lad masteren hælde batterihovedet med varmt vand (når der er oxid på det). 5 Hvert år kontrollerer den anden garanti jævnligt generatorens bånd og strømmen genereret af generatoren.

Normalt skal det være ca. 13V, og klimaanlægget skal være omkring 12V eller deromkring.

Sådan køber du batterier: 1. Det er bedst at have det samme mærke, trods alt ved jeg, hvor længe det kan bruges. 2. Ved køb skal den opfylde det originale batteri, En total A volt, og som Sejl er 55AH, B maks startspænding 3. Positive og negative stillinger til venstre og højre på batterihovedet. 4. Batteriets højde. 5. Nogle er garanteret i et år, og nogle er ikke.

hvis prisen er divideret med antallet af ør kommer, jo større er antallet af ør, jo dyrere pris, du nødt til at vælge det rigtige antal ør dig, gå shoppe rundt. Vejviser

Nå, i dag bilens batteri reparation små serier af kortvarigt små partnere løftede løsninger på så mange , og klare vi hørte reparation små serier af korte små venner til at løfte bilens batteri løsninger har ikke nogen nærmere at forstå det? Jeg håber, at den korte introduktion af bilreparationen kan hjælpe vennerne. Hvis du ønsker at få mere viden, ville det være bekymret over sitet, reparation små serier her venter på dig Oh! Vejviser bilbatteri bilbatteri bilbatteri levetid lang levetid