10-17

biler i vores dagligdag mest almindeligt anvendte til køretøjet i bilen og derefter også faktisk har en meget Mere højteknologisk. Disse højteknologiske produkter kan i høj grad forbedre vores erfaring og gøre vores kørselssikkerhed mere sikker. Så vidste de små venner om problemerne i bilen? For eksempel hvordan man aktiverer bilen til automatisk at starte og stoppe dette problem, ved de små venner, hvordan man løser det? I dag vil bilen reparere Xiaobian introducere indholdet af vennerne.

hvordan man starter og stopper automatisk at aktivere bil: Introduktion

automatisk start og stop (Start-Stop System) kontrolsystem er faktisk et dødt brandbil /tændingssystem, kernen er at drive processen i overensstemmelse med hastighed og stop tid, automatisk kontrol af motoren i stå /tænding, genereret brændstof under tomgang for at minimere forbruget og reducere emissioner, primært egnede til byens trafiklys eller trafikprop ventetid. Når motoren er død, kan strømforsyningen også udskifte remskiven for at give driften strøm til motorens køleventilator og det indvendige klimaanlæg.

Kort sagt, dette system gør det muligt for motoren at sove i bilen, når parkering i tilfælde af en kort blok, kan du starte med en hurtig respons (motor opstartstid på omkring 400 millisekunder, næsten uden at påvirke den normale acceleration), og automatisk Det manuelle gear kan udstyres med dette system. Med hensyn til funktionen af ​​systemet, og derefter vente i bilen på tidspunktet for motoren automatisk brand død, for at minimere tomgang bringe brændstof affald.

hvordan du aktiverer automatisk start og stop biler: automatisk start og stop mere end fem sekunder kan være brændstofeffektive

I løbet, er der også en vilje til at dø brand, automatiske bremser, stationær i et par sekunder efter Det kan være dødt brand, og det manuelle gear er brugt til at løfte koblingen i neutral position. Efter nogle få sekunder statisk vil den også automatisk dø. Ud over denne grundlæggende kvalifikation blev startstopsystemet designet med en række særlige tilfælde i tankerne. Såsom hyppige start-stop trafikpropper, lav kørehastighed, batteriet er lavt, udetemperaturen er for høj /lav tryk i bremsesystemet falder under et kritisk punkt, og så videre, vil alle ikke udløse start-stop-system.

Når det kommer til brændstoføkonomi, hvor meget olie kan start-stop-systemet spare os? Sted, når køretøjet går i tomgang, brændstof omkring en time én liter (1,8 til forskydning af eksempelvis forskellig forskydning er forskellig), en start forbruger ca. 3 til 5 sekunder tomgang benzin. Med andre ord er enhver automatisk start og stop, der er mere end 5 sekunder ad gangen, det, du tjener.

Aktiver motorens energibesparende automatisk start-stop-funktion for at spare brændstof 1,6 liter /100 kilometer. Energibesparende automatisk motor start-stop-funktion gælder ikke kun for lyskrydset i bytrafik, men også for at stoppe og gå trafikprop løkke. Men begge kan variere mængden af ​​brændstofbesparelser for rødt lys eller trafikreguleringsudstyr i lang tid til at stoppe den trafik, energibesparende automatisk motor start-stop-funktion mere signifikant effekt.

I løbet, hvis du har købt køretøjer uden start-stop-system, du kan også åbne den manuelle start-stop-system, en forudanelse om, at vil vente mere end to minutter, kan du manuelt død ild, og bedre i stand til at tage hensyn til Mekanisk slid og brændstoføkonomi.

hvordan man starter og stopper automatisk at aktivere bil: den bedste vej havde afspærret den automatiske start-stop-system

urbane brændstoføkonomi på mindst 8% -15%, alle nye biler skal være udstyret med automatisk start-stop-system Shantou, men der er også ejere, der ikke kan lide at bruge dette system. Men det har også nogle negative effekter, såsom, i motorens start-stop-trafikprop på vejen hele tiden, tændrør og batteriet er helt sikkert en udfordring, selv om systemet har været smart nok, men hyppige starter og stopper motoren vil stadig have nogle slid. Derudover er vibration og støj uundgåelig, når motoren er stoppet og startet, hvilket reducerer komforten.

Der er data, der viser, at motorens slitage ved opstart tegner sig for størstedelen af ​​det fysiske slid på motoren, med koldstart endnu værre. Fabrikanter og fagfolk mindede om, at de i færd med at køre har ramt blokerede vejafsnit. Det er bedst at slukke for det automatiske start-stop-system. Desuden, selv om modellerne med start-stop-system er optimeret til motoren, vil brugen af ​​bedre kvalitet olie utvivlsomt forlænge motorens levetid.

Efter at have læst indholdet af bilreparationen Xiaobian har vennerne en vis forståelse for, hvordan man aktiverer bilen for automatisk at starte og stoppe dette problem! Så de små venner kan lide det eller ej, det indhold, som de små partnere anbefalede i dag er! Bil reparation Xiaobian mener, at disse indhold viden partnere skal vide godt, det er alt nyttigt for os. Så håber jeg, at indførelsen af ​​bilreparationsserien kan hjælpe vennerne.