08-29

Bilvarmeren består af ventilatorer, radiatorer og luftkanaler.

Kører bilens varme luftforbrug?

bil varmer system fungerer helt forskellige køleanlæg, køleanlæg nødt til at starte klimaanlægget kompressor, kompressor drift kræves af motoren til at give energi, så den direkte årsag til stigende brændstofforbrug;

ventilationssystemet klimaanlægget kompressoren starter ikke, bilen følte varmen fra bilmotorer arbejde i varmeafgivelsen, som er en del af varmen, hvis ikke anvendes, vil være kølesystemet til ydersiden.

Efter start af ventilationssystemet, under påvirkning af ventilatoren, varme frigives ind i bilen gennem klimaanlæg udluftning, kan du lade bilen varme op inde. Mens roterende ventilator vil forbruge nogen strøm, og dermed indirekte øget brændstofforbrug, men sammenlignet med sommeren køling, dette forbrug er ubetydelig, så bilerne er næsten ikke-brændstof varmer af

åbne den rigtige bil varmer metode

varm i løbet af vinteren bliver brugt, før dette blev ventilationssystemet ignoreret i lang tid, selv om simpel struktur end klimaanlægget, men Der kan også være en fejlfunktion. For eksempel ikke varmt vand ikke strømme i den langsigtede frostvæske, kondensation blokering cirkulationslinien. Derfor er regelmæssig vedligeholdelse nødvendig.

Som det kolde vejr, efter mange ejere bruges til at starte, straks udendørs opvarmning, kan vi se dens princip arbejde, gør det ikke alene kan ikke hæve temperaturen inde i bilen, men steg motorbelastning, motortemperatur normal opgradering forsinket . Den korrekte fremgangsmåde er at starte motoren varme op, og anden motor temperaturen steg til næsten normal temperatur, og derefter åbner den varme luft.

Endelig blev vinter opvarmning temperaturen inde i bilen ikke sat for højt, af to grunde:

Først og fremmest indendørs og udendørs temperatur forskel er for stor, folk har tendens til forkølelse ubehag, for det andet den høje temperatur inde i bilen, folk får søvnig, er ikke befordrende for køresikkerheden.

kan bruge air condition panel knappen AUTO, den indendørs temperatur er relativt stabil, kroppen vil føle sig godt tilpas, men også for at opretholde indeklima.
åben bil varmer bil varmer brændstof du, hvordan man åbner