08-24

hvordan man starter bilen var helt tør for strøm, før vi indførte metoden til at starte bilen uden elektricitet jumper svævebane redning ingen elektricitet, der er omkring hvis ikke har jumper kabler, og kontrollere batteriets spænding på 11V, Du kan også prøve en vognstart eller en trækkraft. Hvis batterispændingen er for lav, hvilket resulterer i motorstyreenheden ECU kan ikke arbejde er fremgangsmåden ikke kun egnet til at oplade batteriet eller udskifte batteriet.

vogne starte bilen

vogne starte en nødsituation starten metode, kun som en sidste udvej, ikke ofte brugt, fordi at gøre det på Der er en del skader på motoren og koblingen. Automatiske køretøjer med momentomformere kan ikke startes ved hjælp af denne metode. Derudover kræver start af vognen generelt mere end to personer, og det er svært at betjene, hvis kun chaufføren er alene. For at starte vognen før den første visning af køretøjet parkering placering er velegnet til vogne starte, så prøv at hjælpe med at forbedre hastigheden ned ad bakke. Forsøg desuden ikke at starte køretøjet i mange biler og fodgængere for at undgå ulykker, når føreren ikke er aktiveret korrekt.
bør åbnes før

skubbe bilen tændingen, transmission gear 2 eller 3, afbryde kobling, køretøjets hastighed er nået ret hurtigt slip koblingspedalen og brændstof. Når motoren er startet, skal du hurtigt trykke koblingspedalen og styre gashåndtaget for at forhindre, at motoren standser og derefter langsomt stoppe.

trækkraft starte bilen

begyndte at trække vogne metoder og principper og til at starte lignende, bortset fra, at bilen trækker ofte meget let. Ved den specifikke implementering er de to køretøjer pålideligt forbundet ved hjælp af en passende længde af trækkraft.

Før gennemførelsen af ​​trækkraft, to bilister bør kontaktes for at bestemme et godt signal, såsom start og stop er skematiske fløjte eller spille fagter til koordinering. Før starten to biler er åbne dobbelt flash til en langsom start, skal den tidligere lastbilchauffør bemærkes, at ud over ydersiden af ​​de tendenser køretøjer, bør også være opmærksom på trafiksituationen på vejen. Den bageste fører skal også straks signalere det foregående køretøj efter at køretøjet er startet.

Med downhill starte bilen, selvfølgelig, denne metode er ikke egnet til alle modeller. Her refererer Xiaobian kun til den almindelige manuelle transmission model. Denne metode er ikke egnet til automatiske transmissionsmodeller. Vi kan bruge den kinetiske energi, der genereres af bilen under downhill-processen, til at hænge ind i det tilsvarende gear og starte køretøjet. Denne metode har imidlertid en ulempe, dvs. når køretøjet startes i filen. Der er en vis skade på bilens gearkasse. Derfor skal alle være opmærksomme, når de bruger denne metode. Når bilen starter, skal du udskifte batteriet med det rette sted så hurtigt som muligt.

Opladning med en dedikeret oplader For dem, der kender til bilbatterier, har vores bilbatteri en typisk spænding på 12V. Derfor, når vores batteri er dødt. Vi kan åbne hætten og genoplade batteriet med en dedikeret oplader. Når motoren er tændt, skal du starte køretøjet. Føreren ven skal så hurtigt som muligt gå til den tilsvarende auto værksted for at udskifte batteriet. For at forhindre gentagelse af bilens batteritabsituation.

bil var helt tør for strøm, hvordan du starter bilen ikke startede metode elbil er død, hvordan man starter