08-30

Nu er markedet frostvæske primært tre farver. Hovedbestanddelen af ​​frostvæske er ethylenglycol, propylenglycol, diethylenglycol og ethylenglycol sædvanligvis grøn, rød lille orange propylenglycol, diethylenglycol, der er blå. Antifreeze væske selv var farveløs og gennemsigtig, lavet af grunden til, at disse frostsikring lyse farver, primært for nemheds skyld at skelne og identificere nogle af de ekstra farvestof. Hvis forskellige farver blandes med frostvæske lægges sammen, såsom ethylenglycol og propylenglycol ved høj temperatur og tryk vil reagere til dannelse af gummibasen.

af samme farve af frostvæske kan blande det?
frostvæske, om den samme farve i blandingen som følger 🙁 frostvæske identificeret ovenfor, generelt betegnet en hovedkomponent.) 1, den samme farve som den vigtigste komponent er næsten den samme, kan blandes. (Især med isotypen kvalitet mærke frostvæske, som er grundlæggende den samme formulering, kan være blandede)

2, den samme farve som den vigtigste komponent varierer meget i dette tilfælde ikke må blandes. Ellers vil der opstå en kemisk reaktion.
indenlandske frostvæske Selvom de vigtigste ingredienser er de samme, men producenterne af tilsætningsstofferne varierer, for at skelne, så at tilføje en række forskellige farver. Der er lysegrøn, grøn, lyseblå, mørkblå, pink, orange rød, rød og så videre. Blandes med ordene, forskellige additiver er svært at sige nej kemisk reaktion, tanken er ikke godt.

Så hvis der mangler meget, vil hellere tilføje rent drikkevand ikke blandes tilføje frostvæske. Hoveddelen af ​​dens frostvæske er vand.

kan ikke blande forskellige mærker af frostvæske

I øjeblikket mange typer af frostvæske på markedet, selvom den vigtigste ingrediens er ethylenglycol, men er ikke det samme tilsætningsstof formulering, kvalitet uundgåeligt blandet, sædvanligvis mindre og plante frostvæske frysepunkt kun efter bestemmelsen af ​​frostvæske på markedet, der uden formel afprøvning af produkter tendens til at have en stærk ætsende, forårsage skade på kølesystemet af køretøjet, nogle frostvæske Tanken vil også korroderes og perforeres og strømme ind i motoren og forårsage en større uheld.

Der er nogle frostvæske produkter, selv om regelmæssige producenter, men på grund af forskellige additiv, hvis de anvendes i kombination, vil sandsynligvis være en kemisk reaktion mellem en række forskellige tilsætningsstoffer, hvilket resulterer i additiv fiasko, sabotere deres samlede korrosion Evnen til at forårsage skader som sedimentering, skalering og korrosion, hvilket påvirker motorens levetid.

fordi forskellige producenter bruger forskellige frostvæske formuleringer, vil yderligere mængde være anderledes, hvis disse forskellige frostvæske mix med hinanden, kan der være nogle uforudsigelige kemiske reaktioner og dermed ætsning rør Den forseglende gummiring ved grænsefladen gør vandlækage forårsaget af den tætte tætning. Derfor anbefales det at tømme den originale frostvæske før tilsætning og udskiftning.
indgået med at understrege motoren og kølesystemet for at sikre den normale arbejde og liv, udskifte frostvæske bør forsøge at gøre følgende: For det første: Prøv at bruge samme mærke frostvæske samme model, forskellige mærker af frostvæske kan ikke blandes . To: frostvæske er gyldighedsperioden på to år (formand for en række individuelle produkter), bekræfter, at produktet skal tilføjes inden for gyldighedsperioden.

Tre: Den skal udskiftes jævnligt, normalt i to år eller hver 40.000 km. Taxa skal udskiftes. Ved udskiftning skal den gamle væske tømmes, og kølesystemet skal rengøres, inden udskiftning med ny væske.

Fire: Antifreeze bør anvendes hele året. Vær opmærksom på kontinuiteten i brugen af ​​frostvæske. At kun anvendelsen af ​​frostvæske om vinteren, men når foråret nødvendigt suppleret tilsætningen af ​​almindeligt vand, indtil vinteren kun udskifte den frostvæske er forkert, ignorerer den korrosionsbeskyttende frostvæske, anti-kog, skala og så videre Det er let at forårsage beskadigelse af motorens kølesystem og oxidative korrosion af metaldele.
frostvæske frostvæske frostvæske kan blandes Forholdsregler tilføje det