03-28 bilindustrien sikringen er lille, men en masse stress. De andre uklare dele af bilen er de samme, tilsyneladende enkle, men det er meget vigtigt. Vi udfører reparation og vedligeholdelse skal være i overensstemmelse med de formelle metoder til at manipulere, for at forhindre utilsigtet …… Med de teknologiske landvindinger, flere og flere elektroniske enheder optrådte på vores biler, disse avancerede enheder i høj grad øge køretøj Det tekniske niveau gør trucken mere effektiv, sikker og komfortabel. Men et stort antal elektroniske enheder også forårsaget bilen kredsløb er ekstremt kompliceret, komplekse kredsløb + ujævn barske miljø, er det let at kortslutning, overbelastning fiasko. Hvis det ikke er beskyttet, vil det medføre alvorlige problemer som overophedning af ledningen og forbrænding af udstyr. For at beskytte disse enheder er vores bil udstyret med en sikrings-type sikring uden undtagelse.


bil vil gå igennem alle de kredsløb, før du sender ud sikringen, strømforsyningen til alarmen ved computeren, efter at illumination lys skal først sikring beskyttelse, kortslutning, når ellers dag Desværre er der ingen sikring Beskyt afbrydelsesfunktionen, det kan ikke være muligt at slukke hele bilen. Power nu sprunget sikring på bilen dybest anvendelse af plug-stykke konstruktion, brug og udskiftning er meget praktisk, men i virkeligheden erstatte sikringen stadig har en masse stress, og kan ikke vilkårligt udskiftes, eller sandsynligvis vil medføre, at enheden Brændt, og selv forårsaget alvorlige ulykker som brande. I dag vil jeg give dig en kort introduktion til kendskabet til bilsikkerheder. ● bil slags sår sikring sikring nuværende sikringsholderen nuværende grundlæggende lastbil med kun én slags stykke, men i virkeligheden i de tidlige år, er der andre typer af lastbil sikring med, såsom sår. Denne sikring struktur er også et stik, men udsat sikringen, sikringsholderen når strømmen er forsikret når toplaget generelt har forladt ekstra ledning, antallet af vindinger af viklingen kan udvælges i overensstemmelse med sin egen elektriske effekt, jo mere antallet af vindinger af smeltesikringen stor. Da denne sikring kræver manuel betjening, er sikringsstrømmen ikke godt styret og er allerede elimineret. Ud over viklingstypen har glasrørsikringen sikring af glasrørstype, der almindeligvis anvendes i husholdningsapparater. Skudår 131 modeller på brugen af ​​denne type sikring, på grund af denne sikring er lavet af glas, let i stykker, meget bekvemt at bære, var allerede blevet fjernet. Blade Fuse

er nu den mest almindelige klinge sikring, er en plug-in struktur, skallen af ​​plastmateriale, rige farver. Faktisk hemmeligheden er i farver, farven er ikke farverig ligesom føreren for at vinde, men repræsenterer forskellige sammensmeltning strøm. Den nuværende internationale standard af: 2A grå, 3A lilla, 4A pink, 5A appelsin, 7,5A brun, 10A rød, 15A blå, 20A gul, 25A farveløs, 30A og 40A grøn dyb orange. Generelle specifikationer
farvekodede bil fuse Fuse specifikationer fra øverste venstre hjørne til nederste højre, orange 5A, brun 7,5A, rød 10A, blå 15A, gul 20A, gennemsigtig 25A, grøn 30A.

Sikring 2A-4A er sjældent bruges på en bil, er de anvendte modeller mellem 5A-30A.

Bil sikringen brændte hvordan gør

på el-distribution board cover køretøjer generelt betegnet respektive sikring blæser aktuelle position og de tilsvarende elektriske apparater, når sikringen sørg for at bruge den relevante sikring i henhold til gældende anvisninger, må ikke erstattes af en sikring, når sikringen fiasko større sammensmeltning strøm, eller risikerer at medføre linjen for at brænde ud, eller endda forårsage bil brand.
, men når reservedele Sikring sprunget produkter uden den samme model kan være midlertidigt ubrugt elektrisk sikring trække ned som en midlertidig erstatning, men bemærk, at kun små sammensmeltning strøm end den oprindelige model, ikke skal bruge mere En sikring med en stor sikringsstrøm anvendes i stedet.

Efter en god udskiftning, hvis der er en ny sikring straks blæst igen, det er bevis køretøj kredsløb er fejlbehæftet. På dette tidspunkt skal du stoppe med at udskifte den nye sikring og gå til auto repair shop for at finde årsagen til fejlen. Det er absolut forbudt at tænde kredsløbet ved at springe sikringen direkte, ellers vil det medføre en alvorlig brandulykke.

bil sikringen For at udskifte sikringen den er lavet af aluminium, der er lang tids brug af kontakten oxiderede dårlig fænomen, der er en audio konvertering med sølv kontakter sammensmelte de bedste resultater, men en tyve eller tredive dollars prisforlangende er ikke acceptabelt for de fleste mennesker, men med jævne mellemrum for at få en ny sikring er også en god måde, der er vigtigere effekter vil erstatte sikringen, hvis der er en god præstation, kan elektrisk ydeevne forøge effekten, spare strøm vil forlænge batteriets levetid på generatoren – for eksempel, tripcomputer, stereoanlæg, forlygter, klimaanlæg ….. hvis budgettet kan være nok til at ændre hele, at mere end 5 til 6 år gamle bil kan betragtes erstatte. Sammenfatning Sikringen er lille, men det er opmærksom på det. De andre uklare dele af bilen er de samme, tilsyneladende enkle, men det er meget vigtigt. Vi skal følge de formelle metoder, når vi udfører vedligeholdelse og reparation for at forhindre små tab i at forårsage store tab. Automotive Fuse Knowledge Automotive Sikringer