10-12

Software Defined bil (Software Defined Køretøjer, SDV), er en senior vice president for Baidu, Wang Jin automatiske bil koncept foreslået af Division General Manager . Den centrale idé er at bestemme fremtiden for bilen er baseret på kunstig intelligens-software som kernen teknologi, snarere end hestekræfter af bilen, hvad enten læder sofa sæder, mekaniske egenskaber, gode eller dårlige. Lad os kigge på bil reparationssoftware til de små forretningspartnere.

bil enterprise-forklaring

fremtid automatiske drivende biler vil være kunstig intelligens, komplekse store data og cloud computing-teknologi kan reducere antallet af ulykker, effektivisere trafikken Reducere rejseomkostninger. Men også en stor mobil intelligente terminal, kan du tilslutte en lang række tjenester, vil befri folk fra at køre ud, tage i underholdning, hvile og arbejde. Ligesom mobiltelefoner, telefon og før softwaren mindre, kun telefonopkald, og nu smartphones på grund af operativsystemet, kan betjene en bred vifte af software og nyde internettet, underholdning, shopping og andre tjenester; fremtidig software-defineret bil, Det kan drives intelligent, kan forbindes med tjenester, kan reducere trafikulykker og er mere energibesparende og miljøvenlig.

bil enterprise software applikationer

1, de populære auto-drev køretøjer, ubemandede køretøjer, er software som kernen, hvor den centrale teknologi, Som f.eks. Højprecisionskortplacering, miljøbevidsthed, kørselsstrategier, køretøjskontrollogik mv. Er alle software systemer, der kører på operativsystemet (Car OS).

2, intelligent netværksforbindelsesbil opnås også af software. Bilnettet accepterer mobilsignaler og -processer, og forskellige biltjenester som bilnavigationssystemer og bilunderholdningssystemer implementeres alle af software.

3, i henhold til Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) og IHS rapporterede, at i begyndelsen af ​​1980’erne elektronisk system i en bil kun 50.000 linjer kode, nutidens high-end luksus automotive elektroniske systemer vil have 65 millioner linjer kode Det er 1300 gange det første. Dette fænomen er en stærk illustration af den uundgåelige tendens til fremtidige bildefinitioner.

4. Ifølge Fobes vurderer Morgan Stanley, at 60% af værdien af ​​en bilkørsel kommer fra software, og dagens bil software tegner sig for kun 10% af værdien.

Ligesom folks metafor: Fremtidens bil er som en computer med fire hjul kører.

bil enterprise software niveau

Ud over de nul-ordens køretøjer, andre niveauer besidder forskellige grader af automatisk kørsel funktion.

Det første niveau kaldes det almindelige førerassistanssystem. Teknologien er advarsel om laneafgang, frontal kollisionsadvarsel og blindpunktalarmsystem. Disse teknologier er nu populære.

Det andet niveau er halvautomatisk kørselsteknologi. De tekniske præstationssymptomer er nødautomatisk bremsning og nødhjælp. Disse halvautomatiske kørselssystemer gør det muligt for bilen at reagere automatisk, når føreren stadig advares om, at foranstaltningerne ikke er taget. I øjeblikket er disse teknologier i gang med aktiv universalisering.

Det tredje niveau er det avancerede automatiske kørselssystem, som giver bilen mulighed for automatisk styring til kørsel i lang tid eller kort tid under førerens vejledning. Mercedes-Benz har for nylig gennemført en automatisk lastbilprøve i Tyskland og Nederlandene, som er næsten tæt på tredje niveau.

Det fjerde niveau er et fuldautomatisk kørselssystem, hvilket betyder, at bilen kan køre helt automatisk uden førerens tilsyn.

Nå, i dag lille reparation små partnere Indførelse af auto virksomheder bruger hvad software, fordi så meget er ikke klart, efter at have lyttet til at reparere små serier af indhold Ved du, om dine venner ved mere om den software, der bruges af auto virksomheder? Jeg håber, at indførelsen af ​​bilreparationen Xiaobian kan hjælpe vennerne. Hvis du vil vide mere viden, så vær opmærksom på dette websted, reparér bil Xiaobian venter på dig her!

Automotive Software