08-31

“TWC” tilstopning tre faser:

Det første trin er en lille blokeringsfase.
På dette stadium adsorberes det kemiske kompleks på overfladen af ​​katalysatoren. Kun udstødningsrensningsfunktionen reduceres. Udstødningsgasemissionerne oversteg standarden. Det andet trin er et kemisk kompleks
moderat af okklusionsstadiet er akkumuleret i et vist omfang på katalysatoroverfladen, det modtryk på dette stadium. Øget brændstofforbrug og reduceret effekt Den tredje fase er et alvorligt blokeringsstadium. På grund af alvorlig blokering stiger driftstemperaturen “trevejskatalysator”. En højtemperatur sintringsplugg er dannet ved den forreste ende af trevejskatalysatoren. Højtemperatur sintring er blokeret.
Højtemperatur sintringspluggen er opdelt i to typer: den ene er en metal sintret stik. Den ene er blokeret af coke sintering. Det er, om at bruge et brændstof, der indeholder bly, besluttede mangan antiknock på dette stadium viste en alvorlig nedgang i magt, ofte i stå, svær rødglødende udstødningsrøret, og endda forårsage selvantændelse køretøjer. Fremgangsmåden for tilstopning påvisning bestemmelse katalytiske system:
i katalysatorer i sig selv påvirker arbejdsmiljøet er meget dårlig, og dets omdannelse ydeevneegenskaber, under brug vil have forskellige fejl genereret. F.eks motoreffekt på grund af den tre-vejs katalysator blokering skyldes faldet, besvær med start- og stalling eller overdreven udstødning og så videre, vil sandsynligvis påvirke vores fejldiagnose. 1. Kontroller, om iltmålerens spændinger før og efter trevejskatalysatoren er konsistente. Hvis ja, de beskrevne katalysator skader, som er blokeret eller fordi fejltænding tre millioner brændte udstødningsrøret 2 ved hånden ud for at se, om den følte gasstrøm, såsom føler, hvilket indikerer blokering 3. Abstrakt Nedre luftfilter. På det oprindelige sted, trin på gaspedalen. Se ud sort røg, når temperaturen sensing trevejskatalysator 4 fra temperaturforskellen luftfilterets til bag bestemmes til at nå den maksimale hastighed køretøjet er blokeret 5. test, dårlig acceleration katalytiske faktorer, der forårsager tilstopning
1. Bensin:
Højt svovlindhold i benzin gør det nemt at danne et kemisk kompleks i trevejskatalysatoren. Dårlig oliekvalitet, kolloidal benzin vil sandsynligvis forårsage tilstopning af trevejskatalysatoren. Brugen af ​​blyholdig benzin eller mangan anti-knock midler vil kunne forårsage tilstopning af katalysatorer Selv om Kina har forbudt brugen af ​​blyholdig benzin. På nogle områder er bly imidlertid alvorligt forurenet under transport og opbevaring. Nogle små raffinaderier bruger stadig ulovligt blyholdige antiknock-midler for at reducere omkostningerne. Manganholdige antiknock-midler er blevet forbudt i udviklede lande, men de bruges stadig i de fleste dele af Kina. Anvendelsen af ​​ethanol benzin katalytisk tilbøjelige til at forårsage tilstopning, let at danne koks ethanol benzin i forbrændingskammeret, mens indsugningssystemet af ethanol og benzin, koks forbrændingssystem rødmen effekt glial, glial skylles nemt i tre carbon Metakatalysatoren danner en blokering. 2, motorolie:
Langsigtet brug af olieholdige svovl- og fosforantioxidanter vil sandsynligvis forårsage blokering af trevejskatalysatoren. 3. Vej:
Der er den mest ufuldstændige forbrænding i bilen på grund af acceleration og deceleration. Derfor vil langsigtet kørsel på en overbelastet vej sandsynligvis forårsage tilstopning af trevejskatalysatoren. 4. “Injektionsdyser, indløb og udløbsrengøring og vedligeholdelse”:
Fordi en stor mængde kolloidt kul udvaskes under rengøringsprocessen. Det kan let føre til tilstoppede katalysatorer, som gør nogle køretøjers brændstofindsprøjtningsenheder og indtag for at undgå nedrivning rengøring vedligeholdelse “årsager til stigningen i forbruget af brændstof. 5. Turboladning:
Et turboladet køretøj er tilbøjeligt til trefire katalysator blokering. Dette skyldes primært forkørers forkerte drift. “Katalysator” gradvist tilstoppet, tilstopningen genereres reversibel, oxidation og forgasning som tilstopning kan reduceres ved kemiske processer, således som det kan desorberede og flygtige komponenter, de gasformige komponenter ved at reducere fordampningen fysisk proces. Resumé
blokering af trevejs katalysator er et meget almindeligt problem, især i byer med vejbelastning. Dette problem er også fremtrædende i områder med dårlig brændstofkvalitet. “TWC” ikke kun alvorlig overbelastning forårsaget af køretøjer øget brændstofforbrug, tab af kraft, overdreven udstødning, gør en mere alvorlig rødglødende udstødningsrør, der forårsager spontane forbrænding køretøjer. Autoreparationsforretninger har i lang tid ikke haft effektive forebyggende foranstaltninger til blokering af trevejskatalysatorerne. Der er heller ikke noget effektivt styringsmiddel til “trevejskatalysatoren”, der er tilstoppet. Tag kun erstatningsmetoden. Trevejskatalyse