11-14

I dag orienterede bilfabrikanten Xiaobian de små partnere om at dele elbilen. Ved du, hvordan du deler elbilen med dine venner? Hvad med deling af elbiler? også ændre de fleste brugere venner til at rejse, Xiao Bian gav følgende enkle reparation små partnere tålmodigt forklare, hvordan at leje en delt elektriske køretøjer, elektriske køretøjer, hvordan du deler med, jeg håber at kunne hjælpe små partnere.

leje en bil delt oprindelse

Delebiler tidligste i 40’erne i sidste århundrede, opfundet af den schweiziske. De organiserede en landsdækkende selvstændige kørsel kooperativer, hvilket er meget nyttigt i bjergrigt land som Schweiz, en mand løbe ud af bilen, satte bilnøgler til den næste person, er det nemmere end at oprette et netværk på nationalt plan jorden. Senere sprang Japan, Det Forenede Kongerige og andre lande for at følge med, men alle skred ikke gennem udvikling. Japan primært fordi bilproducenter ikke støtter denne plan, og japansk gerne have en privat bil af deres egen. På trods af regeringens støtte er Storbritanniens biludlejningsomkostninger lave, hvilket hindrer udviklingen af ​​bildeling. Med udviklingen af ​​computere, elektroniske nøgler og satellitpositionssystemer har dagens bildeling ikke kun teknisk support, men tilføjer også mange nye konnotationer.

Hvad skal du være opmærksom på at leje en bil

Bildeling har mange fordele Men ikke for alle. Eksperter mindes om, at det er bedre at have en privat bil til dem, der kører mere end 15.000 kilometer om året, og som er langt væk fra busstationen og togstationen. Det er ikke altid praktisk at bestille en bil, og bilen er forsinket og betaler en bøde på op til 50 euro ($ 74,3). For dem der går til marken for en lang ferie, er det mere omkostningseffektivt at chartere en bil.

delt elbil hvordan at leje

første kig på den by, du ikke har generelt et sekundære byer har. Hvis du lejer det, vil jeg bruge det meget bekvemt. Jeg vil installere en app, verificere mit id-kort og kørekort, godkende revisionen og betale depositumet.

Sådan deler du elektriske køretøjer med fælles elbiler

Sådan downloader du apps:

1, åbner din smartphone I Baidu skal du indtaste søgeordet “Officielt websted for XXX delt bil” i søgefeltet.

2, find den officielle hjemmeside for dette fælles bilmærke og klik for at indtaste.

3, kan du se prompten for at downloade appen på den oplagte placering af de fleste websites, klik for at downloade og installere den på din mobiltelefon.

Trin to: Registrer konto login APP

Når installationen er færdig APP åben samkørsel, så systemet vil sandsynligvis kræve, at du indtaster et personligt telefonnummer for at få bekræftelseskoden, kan du logge på for at verificere en succes I APP. Nogle apps kræver ikke, at du verificerer din telefon og konto, når du starter, men når du vil bruge appen via appen, bliver du bedt om at indtaste dit telefonnummer til verifikationskodeverifikation.

Det tredje skridt: at kontrollere kørekort til at betale et depositum

Sæt den ene skridt, logge på den delte bil APP, finde personlig side information indstillinger, finde “førerens verifikation licens” valgmulighed, eller tilslut Én-trinsoperation begynder direkte med “kørekortverifikation”.

På dette tidspunkt skal du tage et billede af dit personlige og gyldige kørekort og derefter uploade det for at fuldføre kørekortverifikationen.

Endelig, det vil sige betale et depositum, er de fleste auto mærker deling at betale et depositum, normalt forpligtet til at betale et depositum for enden af ​​kørekort verifikation, det indbetalte beløb spænder fra mellem 500-2000.

Trin fire: Oplev rådighed i nærheden samkørsel reservation

Open Søger deling APP, befinder sig tæt afstand og let at finde på hjemmesiden af ​​en delebil kort og derefter klikke på ikonet efter du kan indtaste sidens køretøj detaljer, hvor du vil se elbilen er stadig brænder benzin, hvilken type, hvor meget strøm eller kilometertal, osv, hvis jeg føler temmelig godt, besluttede at bruge bilen, skal du klikke på Udnævnelsen nederst på siden er fint.

Generelt efter den vellykkede udnævnelse, og mere vil bede dig om at finde den bil inden for 10-20 minutter og åben, ellers ville systemet sandsynligvis kræve, at du genvalg før brug.

Trin fem: Smart kan åbne døren for at køre væk

Når bilen kom nær den delte, åbne Bluetooth-mobiltelefon, eller klik på APP smarte låse åbne døren eksternt åbne døren.

derefter er at finde bilnøglerne, nogle mærker kræver, at du deler bilen til parkeringspladsen af ​​en bestemt enhed op for at få nøglerne, nogle mærker du bliver nødt til at finde nøglen i andenpilot opbevaringskasse, og du kan sætte Bilen kørte væk.

Dette er de små serier af bil reparation delebiler er alt, hvad en kort introduktion, en kort introduktion af bil dele det, reparere små serier For de små partnere har jeg kort introduceret tre aspekter, nemlig hvad man skal være opmærksom på at leje en fælles bil, hvordan man lejer en elbil, hvordan man deler en elbil, og hvordan man bruger den enkle indførelse af bilreparationen Xiaobian. det? Jeg håber, at den korte introduktion af bilreparationen kan hjælpe vennerne, så er den korte introduktion i dag overstået.

Hvordan leje elbiler Hvordan dele elbiler