10-17

Små venner ved også, at der er flere og flere bilmærker nu, og der er utallige navne på forskellige bilmærker. For os tror vi kun, at bilens kvalitet er god, og der er mange gode mærker i disse bilmærker. For eksempel har vi hørt det meste BYD, Changan osv., Og indholdet af BYDs bilreparation er ret meget. Så i dag vil bilreparationen Xiaobian introducere spørgsmålet om garantiperioden for Changan Automobile Engine for indholdet af de små partnere.

Changan Automobile motor Holdbarhed: tre år eller 100.000 kilometer Changan Automobile motor garantikrav.

Ud over at afklare garantiperioden for hver del i bilen, er næsten alle bilens vedligeholdelsesmanualer underlagt betingelserne for garantien. Hvis følgende betingelser opstår, vil ejeren kunne nyde den gratis garantiservice: Br>

1. Manglende vedligeholdelse efter behov. Når brugeren til at købe en ny bil, hvis ikke inden for den angivne kilometertal 4S butik eller fabrik udpeget særlig vedligeholdelse station for regelmæssig vedligeholdelse, hvis bilen havde problemer, selv i garantiperioden, brugerne skal betale et gebyr vedligeholdelse bestemmelser.

2. Rediger køretøjet privat. Det er næsten enighed mellem alle producenter i garantiperioden, og selv om nogle mærkes garantivilkår fastsætter, at hvis brugeren vilkårligt ændrer formålet med køretøjet til udlejning, udlejning eller konkurrencekonkurrence, betragtes det som automatisk frafald. højre.

3. Brug forårsager ikke skade. Garantiperioden for bilen kan kun garanteres til kunden, fordi skaden som følge af fraværet eller trafikulykken kun kan bæres af brugeren eller hans forsikringsselskab.

Garantiperioden for Changan personbil, som CS15 /CS35 /CS75 /YiYi /Yi XT /Yuexiang, er normalt 3 år eller 60.000 km

Efter at have læst indholdet af bilreparationen Xiaobian har vennerne en vis forståelse for problemet med garantiperioden for Changan Automobile Engine! Så de små venner kan lide det eller ej, og indholdskunsten anbefales af de små redaktører i dag! Bil reparationen Xiaobian mener, at disse indhold viden partnere skal se godt ud! Det er alt nyttigt for os. Så håber jeg, at indholdet introduktion af bil reparation kan hjælpe indholdet introduktion.

Changan Automobile Holdbarhed