10-17

Bilen bruges nu mere af mennesker, folks levestandard bliver højere og højere, næsten hver husstand har en bil, men der er stadig mange mennesker har råd til biler, kan ikke tage bilen, og nu olieprisstigningen Cengceng, nogle mennesker elendige, så vil alle tænke på en række forskellige teknikker til at gøre deres brændstofforbrug, så hvordan man kommer bliver bilens brændstofforbrug lav? Lad os tage et kig.

hvordan man får bilen bliver lavt brændstofforbrug: brændstofeffektive måde

1, være opmærksom på at kontrollere dæk systemet

utilstrækkeligt lufttryk vil øge dækkets friktion med jorden, stigende brændstofforbrug , så kontroller altid dæktrykket, forskellige modeller og dæk har forskellige lufttrykstandarder. Hvis dæket er stærkt slidt, vil der desuden være glidning, hvilket vil øge brændstofforbruget og om nødvendigt ændre dækket.

2, være opmærksom på regelmæssigt kontrollere bremsesystemet

Nogle biler har en lille træk bremse, herunder parkeringsbremse inkluderet, svarende til at køre bil tungere last, brændstofforbrug vil stige, så vær Kontroller regelmæssigt.

3, regelmæssig vedligeholdelse, skift tre filtre

Luftfilter, benzinfilter, oliefilter osv., som alle bruges i mere end 5.000 kilometer, fordi luftfilterblokering vil forårsage Reduktionen i gasvolumen resulterer i utilstrækkelig forbrænding af benzin og reduceret brændstofeffektivitet.

4. Reducer belastningen

Prøv at reducere de ubrugte varer i bagagerummet.

Hvordan kan vi gøre bilens brændstofforbrug lavt: brændstofbesparende færdigheder under kørsel

1, lysdæmpning, lysbremse, tidlig bremsning

bremser i kørsel, Slamming og smækkelse af gashåndtaget er alle tabuer for brændstoføkonomi. Under forudsætning af, at bilen kører normalt, er det hensigtsmæssigt at reducere gasreguleringen. Når du ser det røde lys på eller kommer ind på motorvejen, kan du træde på bremserne på forhånd for at bremse og køre, og brug den effekt, der er tilbage af motoren, for at lade bilen glide fremad.

2, den varme op og derefter accelererede

Efter at motoren lavtemperaturdrift end driften af ​​dyrere olie temperaturen stiger, så du skal ikke bare begynde at accelerere straks, men skulle falde et par minutter, så lad motoren Accelerere efter at blive varm.

3. Skifttid og gearvalg

Skifttidspunktet skal være mellem 2500 ~ 3000 omdr./min., hvilket kan få bedre økonomi under forudsætning af at sikre strømforsyningen. . Det er nødvendigt at eliminere lavhastighedshastighed eller højkvalitets lavhastighed.

4, til at forstå den økonomiske hastighed køretøj

økonomisk hastighed refererer til den hastighed af de mest brændstoføkonomiske bil, forskellige modeller af økonomisk hastighed er anderledes, vil hele være nogenlunde omkring 70-90 km /t . Under eller over denne hastighed vil brændstofforbruget stige.

5, rationel luft

ved en egnet temperatur, de kan åbne vinduet, når ventilationen er mindre end 60 kilometer i timen, uden aircondition, klimaanlæg eller kun ventilationsfunktion, uden at det Kølefunktionen, således at klimaanlægget ikke starter, og dermed sparer brændstof. Det anbefales dog ikke at åbne vinduet med en hastighed på mere end 90 km i timen, fordi luftmotstanden er meget høj på dette tidspunkt, og klimaanlægget er mere brændstofeffektivt.

6. Vær opmærksom på den nye bilindløbsperiode

De rigtige kørefærdigheder i løbet af indkøringsperioden vil have stor indflydelse på motorens brændstoføkonomi i fremtiden. Derfor skal vi huske på kørselsprincippet for den nye bilindløbsperiode, som ikke overstiger 80 kilometer i timen, og hastigheden ikke overstiger 4.000 omdr./min. Må ikke bryde ringen.

Hvordan kan vi gøre bilens brændstofforbrug lavt: brug et par misforståelser til at rette

1, sæt et tomt gear for at spare brændstof

Tidlig karburatorbilventilation Gearet er brændstofeffektivt, men den EFI-bil, vi bruger nu, er det ikke. Fordi nogle biler fra speederen under acceleration, at brændstof indsprøjtningssystem stoppe olieforsyning, olieudvinding i motorens omdrejningstal til 2000 rpm, så bilen vil være brændstofeffektive EFI-filer med høj hastighed taxiing, men prisen på olie sættes i frigear.

2, lang tomgangshastighed

Den brændstofbesparende test viser, at motorens brændstofforbrug i 3 minutter kan køre bilen i 1 km. Derfor, hvis opholdstiden overstiger 1 minut, vil den dø. Brændstofforbruget ved genstart er dog ofte 20% mere end normalt kørsel, så du bør vælge tomgangshastighed for korttidsparkering.

3. Jo højere værdien af ​​benzin er, desto bedre.

Benzinen til hver model er for det meste markeret i manualen. Nu mange ejere har en tendens til at tro, at jo bedre olien jo bedre for bilen, er det ikke. Brugen af ​​højere kvalitetsolie end selve køretøjet er ikke kun dyr, men har også en negativ indvirkning på motoren.

I dag reparation små serier af Introduktion til ende her, det er om hvordan kan reparere små serier Introduktion til at lade bilens brændstofforbrug er lavere, har bilens brændstofforbrug været relativt opmærksomhed Der er mange eksistenser, så når du kører, hvad er måden at spare brændstof på? Jeg kan sige et stykke at dele det, jeg håber at indførelsen af ​​bilreparationen kan hjælpe dig.