10-17

Med GPS Global Positioning System kan du vide, hvor du er, når du kører bil. Bil navigation har automatiseret stemme navigation, den bedste vej søgefunktioner gør det muligt at genvej vejen, uhindret, integreret kontor, underholdning funktioner gør det let at køre, så det næste effektiv rejse tålmodighed til at reparere små serier af små partnere Introduktion Bilnavigation og cd-dobbeltmaskine.

navigationssystemer til bilen: Caska navigation

Homestead er en af ​​de ældste mærke af GPS-navigation industri, installation af navigation egne ejere bør har alle hørt om mærket. Kasida har et stort antal produkter, flere modeller, GPS + Beidou dual-mode navigation, systemet opgraderet fra det tidlige system til Android-systemet, oplevelsen har en god opgradering. 10,1 tommer stor skærm. Åbn APK app installation, gratis at downloade software. Selvom ejerne meget meget feedback Caska vanskeligt at bruge, men i virkeligheden mest højtstående mærke Caska sæde, har det været forud for al firmanavn navigation, i almindelighed, er det stadig en værdig valg navigator mærke.

navigationssystemer til bilen: pole bønner navigator

pole bønner sidste to år navigation mærke stjerne, central anbefaling af deres nye pole bønner D1S. UI overens med Apples Carplay, flagskib intelligent og fuld stemmestyring, selvom ekstremt bønne touch screen er nyttig, men den faktiske håndfri betjening, med Hello pole bønner vågner stemme assistent, vil være i stand til at navigere og finde parkering, finde en restaurant Lytte til sange, lytte til FM, tænde elektroniske hunde, foretage telefonopkald, sende WeChat osv. Dette er den største fremhævning. Konfiguration pole bønner Qualcomm 8-core, 4G-kort og U-blox militær kvalitet positionering modul, drift hurtig og smidig reaktion hastighed, stjerne søgning hurtigere navigation stabilisering, navigationssoftware hovedsageligt høj tysk navigation og Baidu navigation, betragtes et benchmark for internet navigator. Desuden 720P 10,1-tommer skærm er den højeste industristandarder, så mange ryttere ikke har hørt pole bønner, men i toget, efter at produkterne er alle oplevet stærkt rost.

navigationssystemer til bilen: Desaixiwei navigator

Desaixiwei også etableret navigation mærker, og kan blive en populær originale CD og originalt navigation leverandører, styrken er ikke pointen umuligt. Den 8-tommer store skærm har fremragende værdi og matcher det originale bilinteriør. Android systemnavigation, responshastighed og flydende hastighed viser alle gode symptomer. Hovednavigationsfunktionen er meget nem at bruge, søg stjernehastighed med GPS-navigationsantenne. Det tilbagevendende billede er klart, de grundlæggende funktioner er fremragende, og eftermonteringen er ikke brudt. Det er værd at tro. Hvis du ikke har en særlig høj forfølgelse af brugergrænsefladens brugergrænseflade, er Desaixi et meget godt valg.

Nå, introducerede reparation små partnere Xiao Bian dag indholdet af bilnavigation og dobbelt cd så meget, lyttede til at reparere små serier af klare Introduktion små venner til bilnavigation og cd Har du yderligere viden om de to maskiner? Jeg håber, at indførelsen af ​​bilreparationen Xiaobian kan hjælpe vennerne. Hvis du vil vide mere viden, så vær opmærksom på dette websted, reparér bil Xiaobian venter på dig her!