10-17

Ifølge Xiao Bian vide reparationen stedet, i de seneste år, den formelle gennemførelse af de nyligt reviderede “Shanghai færdselsreglerne,” SGX regler Det står klart, at børn under 4 år skal bruge et børnesikkerhedssæde, når de rejser. Nedenfor denne side reparere bil Xiaobian for indholdet af de små partnere for at introducere den praktiske brug af bilsædet.

savede praktisk autostol: Baby først

Den første barn siden starten i 2001, er blevet overholde begyndelsen af ​​hjertet, ikke at forglemme missionen, har altid været at tilslutte sig gøre den eneste sæde mærke koncept. Medbring sikre, komfortable og højkvalitets pladser til hver familie og give din baby omsorg og opmærksomhed på sikkerheden hos hundredvis af millioner af familier i Kina. Industrien har sat en ny eksempel for ros samfund

savede praktisk autostol :! Boy

94,7 kilometer i timen i branchen for første gang i en rigtig bil ramte den virkelige prøve Dummy hovedskadesværdi og brystkomposit acceleration af barnets højhastighedssikkert barnesæde er henholdsvis 377 og 29,7 g. Hovedlæsion i værdi, langt bedre end standard 1000 US FMVSS under 213 (europæisk standard ikke har dette krav); syntese acceleration i brystet, meget lavere end 55 g obligatorisk europæisk standard og GB kræves ( Det amerikanske standardkrav er 60g). Samlet set kan højhastighedskøretøjets bilsæder sænke sandsynligheden for skade og skadeværdier på mere end 40% i forhold til almindelige sikkerhedspladser.

Den praktiske brug af bilsæder: Baodeshi

Pedestrian børnesikkerhedsplads dækker alle aldre og giver børn mulighed for at trives i det sikreste miljø. Gruppe 0+: sikkerhed, komfort, enkelhed, egnet til nyfødte; 0 + 1 gruppe, brug fra fødsel til børnehaveklasse, sikker, fleksibel, 1 gruppe, optimal sikkerhed og komfort; 1 + 2 + 3, kan den være Vækstpladsen med barnets vækst; 2 + 3-gruppen, designet til de ældre børn, ledsaget af grundskolen. Som Bao Hongshi administrerende direktør Kong Hongfei sagde, har vi leveret egnede produkter til små passagerer, så uanset hvor disse familier starter forældre-barn rejse, kan vi give dem større valg og frihed.

Kiddy er et af de tre største børnesikkerhedssæder i Europa. Kiddy blev grundlagt i 1966 i München, Tyskland. Qiti har forsket på sikkerhedspladser siden 1976 og har mere end 40 års erfaring inden for forskning og udvikling, produktion og salg af professionelle sikkerhedspladser. I årenes løb har sikkerhedsstedet fået en ny definition fra generation til generation i overensstemmelse med det “sikre, komfortable og stilfulde” koncept. Mange af sine produkter er blevet kronet i den europæiske crash test og rystet fremad. Med sin fantastiske teknologi og fremragende produkter er Kiddy hurtigt blevet en leverandør af mere end 90% af det europæiske bilmarked og sælges i mere end 40 lande rundt om i verden.

Praktisk bilsæde-lignende hjælpeprogram: Apramo

Som brancheens førende børnesikkerhedssætmærke er Wheeltons sikkerhed for børn vores mission at være den første i virksomheden. Og begrebet ledelse. I denne henseende fordelene ved meditation langt væk, sagde Hamilton, grundlægger, sagde: Wheelton vil overholde de strengeste standarder for at udføre i historien om barnesæder, og under hensyn til virksomhedernes sociale ansvar, komme til orde, for at fremme sikkerheden for børn, der rejser i årsagen til hele samfundet Kontinuerlig udvikling. Samtidig vil vi fortsætte med at undersøge og udvikle optimerede produktlinjer, og sørge for sikre opgraderinger og komfortable opgraderinger til globale babyer.

Det er alle forældres ansvar at beskytte børns sikkerhed og for at beskytte deres børns lykke og sund vækst. Det er også samfundets og industriens mission. Indholdet af bilreparationsserien introducerer bilsædet, der er praktisk. De fem mærker er alle førende mærker i branchen. Jeg håber, at indførelsen af ​​bilreparationen vil hjælpe vennerne mere Vær opmærksom på dette websted!