10-17 bil vil være en række problemer opstået efter det tidspunkt

I processen med at bruge bilen eller bilen anvendes i en lang, køretøj Xiao Bian dag at give en lille præsentation af indhold partnere er bilen hvad er meningen med tomgang, høj tomgang bil, reparere små serier til at give små partnere fordelt over årsagerne til sådanne problemer.

Motoren kaldes tomgang, når den er tomgang. Når motoren kører, hvis speederen er helt afslappet, denne gang motoren er i ledig tilstand. Den hastighed, hvormed motoren er tomgang, betegnes som tomgangshastigheden. Tomgangshastigheden kan justeres ved at justere spjældets størrelse eller lignende. For det meste er tomgangshastigheden bedst ved den laveste hastighed, når motoren ikke ryster.

Funktion:

ikke gør nyttig tomgang motor kører modstand overvindes selv, for at opretholde et minimum motoromdrejninger for at køre i hvert enkelt tilfælde til drevet medlem og midler til at lette midlertidig parkering. Såsom at vente på signallys eller i trafikken overbelastet vej, selv om tiden er meget kort, men midlertidigt lade motoren i stå, kan bringe øjeblikkelig energibesparende effekt.

Brug Case: I øjeblikket mainstream udenlandske bilfabrikanter, alle er begyndt at studere de ledige tøvende teknikker

, og denne teknologi er blevet anvendt i produktionen model. Citroen anvendte først idle-dræbte teknologien til C3 modellen. Citroen tomgangsdødpunkt brand system er ikke på fuld tid, som er anbragt på instrumentbrættet ECO tasterne til at styre, at trykke på denne tast, begynder tomgangsdødpunkt brand-system til at fungere.
tid

Stop venter, bremsepedalen og varer mere end 3s, vil motoren automatisk brand døden; når grønne lys eller vejforhold forbedret, så længe liften bremsepedalen, motoren starter automatisk hurtigt . Gennem hele processen, hverken røre gearstangen, ikke at flytte tændingslåsen, alt er gjort automatisk. Endnu mere usædvanligt, er, at motorstart end de fleste manuel tænding kommer hurtigt og gnidningsløst

høj bil i tomgang årsager Introduktion: Indsugningsmanifold læk

fejlanalyse af kontrol princip på tomgangsvælgerknappen følgelig under normale omstændigheder, tomgangshastighed styreventil åbningsgrad og indsugningsluften beløb nøje følge en kontaktfunktion, dvs. tomgangshastighed reguleringsventilåbning grad forøges, en tilsvarende stigning i indsugningsluften beløb. Lække indsugningsmanifold, indsugningsluft beløb og tomgang reguleringsventilåbning grad af kontakt ikke nøje følger den oprindelige funktion, luftstrømsraten føler kan ikke måle den reelle indsugningsluft beløb, tilgangsstyresystemet luftmængde ECU forårsager unøjagtig, hvilket resulterer i ustabilitet på tomgangsvælgerknappen .

høj tomgangshastighed grunde biler Indledning: tomgang styreventil er defekt

normal fejlanalyse EFI motorens tomgangshastighed ved tomgang styreventil (ISC) sikres. ECU baseret på motorens omdrejningstal, temperatur og klimaanlæg skifte, et gasspjæld skiftesignal, gennem driften af ​​tomgangshastighed reguleringsventil bypass luftpassage, eller direkte ind i en stor forøgelse af droslingsåbningen, er indsugningsluften beløb forøget for at øge tomgangshastighed; i tomgang rotationshastighed er højere end den indstillede hastighed, vil ECU beordre tomgang styreventil fra en lille indsugningsluften omløbspassagen, er indsugningsluften beløbet reduceres, nedsæt motoromdrejningstallet. Kontrolleres af olie, kul aflejring på grund af den tomgang eller lukket drosselventil som reaktion på udstedelsen lignende vil ikke placere motoren ECU kan ikke korrigere tomgang hastighedskontrol, forårsager tomgang ustabilitet.

Det er de små partnere til at reparere små serier analyse af, hvad bilen er i tomgang betydning, årsagerne til den høje tomgang bil, der er grunde til denne fiasko opstod bil parti, bilreparation lille til at give små venner indførelsen ofte se dig glad sammenligning af to grunde, små partnere analyse for at finde årsagen i lyset af sådanne problemer.