06-27 sommer, bil klimaanlæg er blevet en must-have partner for bilsejere,

Men bil klimaanlægget, der måske ikke bruges i lang tid, vil uddrive en ubehagelig lugt. Eller føler, at køleeffekten ikke er så god som før. Nogle af disse kan være på grund af ejerne af forkert brug af aircondition forårsaget af din bil med air condition på endnu?

01 klimaanlægget lufte op eller ned? Hvordan åbnes air-condition luftudtag?

Princippet om stigende varm luft og synkende kold luft. Alle i bilen for at åbne klimaanlægget skal også gribe denne regel, når luften åbnes, vil luftudløbet være opad, og når den varme luft åbnes, vil luftudgangen være nedad.
bil klimaanlæg udluftning
02 jorden rengøring, udskifte luftfilteret jævnligt

Mange ejere ofte bilvask, men ikke betale opmærksomhed til vedligeholdelse af bilen. Det er ofte regnigt om sommeren, og vejret er relativt fugtigt. Hvis klimaanlægget ikke rengøres i tide, vil det medføre lugt og muggen i bilen.
03 lejlighedsvis stærk forrude åbning

conditioning under brug, og lejlighedsvis maksimal luftmængde fil åben, støv tilbage i luftpassagen kan blæses ud.
04 interne og eksterne cirkulation løkke, hvordan man bruger

indre og ydre løkke, fjollet du ikke kunne fortælle! Når bilen er varm, skal vi bruge den eksterne cirkulation for at give slip på den varme luft inde i bilen, og vent derefter på, at temperaturen falder, så tænd luften og tænd den indre cirkulation.
05 airconditionerede også brug for at hvile

Mange af mine venner vil køre med høj hastighed hele vejen til det fri, i virkeligheden, at dette vil gøre det klimaanlæg kondensator trykket er for stor, åben luft i lang tid vil alvorligt skade kølesystemet, anbefaler vi, at du åbner I et stykke tid er vinduet ventileret i et stykke tid, godt for kroppen og godt for bilen.
06 fluortilsætning ikke kan overses

klimaanlægget til maksimal hastighed ikke føle sig cool? Det er sandsynligt, at manglen på fluor påvirker varmeafledningen af ​​systemet, hvilket resulterer i, at klimaanlægget ikke afkøles.
klimaanlæg skal vendes 07 om ugen

Næsten hver dag i sommeren klimaanlæg, vinter var det? Prøv at åbne 3-4 kold luft hver måned i 5 minutter hver gang, hvilket effektivt forhindrer aldring af fordamper og kompressorer.
bil klimaanlæg ventilationsåbning og hvordan man bruger bilens klimaanlæg