07-18 nu stigende elektrificering af bilen, automatgear, omvendt billede, elektroniske hjælpemidler og andet udstyr er fuldt spredt sig til familiens bil, og mange køretøjer, der allerede tæt form af den semi-autonome kørsel. På dette tidspunkt er der mange komponenter eller funktioner i bilen, der er relativt bagud, såsom cd-afspillere, mekaniske nøgler og tachometer.

Jeg tror, ​​at mange mennesker er forvirrede. Næsten ingen vil bemærke tachometeret, men hvorfor skal jeg sætte det i den mest iøjnefaldende position? Nogle sportsbiler selv fremhæve tachometeret. Jeg tror, ​​at bilens design skal have sin sandhed. Lad os se på tachometerets funktioner.
en bil instrumentbræt omdrejningstæller at se, hvordan

?
Tachometeret er generelt placeret i instrumentbrættet og placeres symmetrisk med speedometeret. Tachometeret arbejder i henhold til det magnetiske princip. Den modtager pulssignalet, der genereres, når primærstrømmen i tændspolen afbrydes. Dette signal konverteres til en visningshastighedsværdi. Jo hurtigere motorens hastighed, jo flere impulser spændingsspolen producerer, og jo højere hastighedsværdi vises på måleren. Tachometerenheden er 1 /min × 1000, hvilket viser hvor mange tusinde omdrejninger pr. Minut motoren drejer. Kilometeret er odometeret. Tællerens tal er generelt kun ca. 1 ~ 8. Nummeret multipliceret med markøren er 1000. Omdrejningstæller kan intuitivt vise de forskellige motor hastighedsforhold, kan chaufføren altid ved driften af ​​motoren, skiftet timing at matche master transmission gear gasspjæld position, således at opretholde den bedste stand, reducere brændstofforbruget, Forlæng motorens levetid. Imidlertid vil de fleste chauffører ikke se på pincetet nedenfor for at introducere dem. Omdrejningstæller at se, hvordan bilens tænding øjeblik:

firecylindret benzinmotor, hastighed rækkevidde 80r /min kan garantere succes for antændelse, men i virkeligheden er generelt drevet af starteren at starte motoren hastighed kan nå 120R /min, med henblik på at sikre kvaliteten af ​​tænding . Starthastigheden for V6-motoren er lidt højere, generelt 140 r /min eller mere. Batteriets gode elektriske udgangskapacitet er nøglen til start af motoren.
se, hvordan bilen omdrejningstæller starte: en høj øjeblik motoren startes hastighed, generelt kan opnå 1200-1500r /min, når det kolde vejr også kan være lidt højere for alle EFI biler er ligesom dette, på grund af de lave temperaturer, vil den indbyggede computer kommandere mere brændstof, en for motoren er højere end tomgangshastigheden er for lavt, og gik i stå ikke på grund af, men også at varme bilen så hurtigt som muligt for at nå driftstemperatur. Når motorens driftsforhold er lidt stabile, falder hastigheden til ca. 800r /min.

En masse mennesker føler behov for at vente, indtil vinter varm bil omdrejningstallet til tomgang af køretøjet startes igen, det er ikke sandt, så længe der ikke betydelige udsving i motorens tomgangshastighed stabilitet, hastighed faldet til 1000r /min kan startes, tager processen på den generelle Bil, finjusterer sædet, tørrer frontruden, fastgør sikkerhedsselen.
se, hvordan bilen omdrejningstæller starten: motor 1500-2000r /min revolution startede, den indledende koldstart hastigheden bør ikke være for høj, da koldstart af motoren smøreolie kan ikke nå den øverste del af motoren hastigheden er for høj vil bringe Tyngre slid, hvis det er en varm bilstart, kan du bruge en lidt højere hastighed, så den er meget effektiv. For at se hvordan bilen omdrejningstæller skift: kun for manuel gearkasse, motoren er om 2500r /min skift mere passende, derefter skiftede gear ofte glatte og kraftfulde og økonomiske motor er bedre, hvis brug hård acceleration, kan du vælge Skiftende over 3000r /min, bilens magt er overlegen på dette tidspunkt.

Hastighed vs hastighed

I faste gear er hastighed og hastighed nært beslægtet. For eksempel er KK på 1,2 60 i fjerde hastighed, og hastigheden er helt sikkert 2000. Ved at to værdier kan vendes til den tredje værdi. F.eks. Hvis du kender hastigheden 2000 og hastigheden på 60, ​​ved du, at gearet er helt sikkert i 4. gear. Uanset hvad vejforholdene, uanset om du ikke træde på speederen, denne forening eksisterer, så som din næste stejl skråning, ikke træde på speederen lidt, er det stadig i 4. gear ved 60 hastighed 2000. Denne forening er grundlaget for at se på hastighedsskiftet, hvilket svarer til skiftprincippet i henhold til hastigheden, men det er ikke nødvendigt at huske, hvor meget hastigheden skiftes.

For det andet viser den funktionelle rolle af den tilstand, den motoren omdrejningstæller
i den indenlandske bil, den tidligere er normalt ikke sat omdrejningstæller, men bilen har en omdrejningstæller. Tachometeret blev opfundet tidligere end bilen. Det blev først brugt til at detektere rotationshastigheden for en roterende maskine, hvilket sikrer, at den arbejder med et sikkert hastighedsområde og forhindrer udstyrsskade. En anvendelse

omdrejningstæller er at observere, om bilen startes, de troende tror, ​​at mange biler vil støde på et problem, der sidder i bilen og derefter glemmer, om køretøjet er startet. Og nu den samlede stilhed i bilen er meget god, hvis ikke opmærksomme på bilen stort set ingen lyd af motoren, og nogle mennesker vil blive skruet direkte nøglen til døren, og så hørte jeg lyden af ​​revner la la la la la la, selvom starteren Motoren vil ikke forårsage nogen skade, men det vil også være en koldsweet, og hvis der er nogen ved siden af ​​det, bliver det meget pinligt.
en masse tid til at bestemme skiftet lige var kommet ud af at køre skoleelever til at opfylde testen, lære den hastighed skiftende tilstand, i virkeligheden, dette skift i tilgang er helt forkert. Den mest præcise metode til bestemmelse er baseret på motorens hastighed, og tachometeret er praktisk. Hvis automatiske modeller, anbefales det at bruge den manuelle tilstand eller i forfølgelsen af ​​magt, som gør det muligt for bilen at opretholde en høj hastighed uden skift, for at forbedre den dynamiske effekt. Indikerer at motorens sikre betjeningsområde er for høj hastighed, og motoren er smurt, og varmeafgivelseseffekten er ikke god. Overdreven hastighed, som overstiger tolerancen for nogle motorkomponenter, vil medføre skade på disse komponenter. Derfor blev det røde linieområde sat på hastighedsmåleren på den tidlige bil for at minde føreren. På dette tidspunkt arbejder motoren på et usikkert område, og så bliver motoren blæst væk. Når spørgsmålet om, hvorvidt

kontrollere bilen en masse erfarne vedligeholdelse teknikere i stand til tomgang motoren omdrejningstæller pointer bevægelse vil være i stand til at bedømme, om bilen problemer, såsom koks problem, og et gasspjæld problem Er der et problem med tændrøret, tændspolen osv. Hvis du har et problem med køretøjet, kan du bestemme problemet med yderligere inspektion. Det kan ses, at tachometeret ikke alene har funktionen til at angive motorens tilstand, men har også en funktion til at bedømme om bilen har et problem.


bestemmelse af sikker drift af motorhastigheden over bordet vil have en rød zone, den røde zone vil generelt rotationshastighed på 6.000 omdr./min. For at motoren opretholder den for høje hastighed i lang tid, vil det resultere i dårlig smøreevne af motoren, og belastningen af ​​varmeafledningssystemet er forholdsvis stor. At være i den røde zone i lang tid vil medføre en vis grad af skade på motorens forskellige komponenter. Tidlige biler vil blive givet på omdrejningstælleren røde zone, men nu på grund af udviklingen af ​​autoteknik, mekanismer motor beskyttelse er relativt sund, hvis motoren er under ekstreme forhold, normalt for beskyttelsesforanstaltninger for at skære brændstof. Imidlertid har nogle højpræstationsmodeller eller nedre manuelle transmissionsmodeller højere grænsetolerance for motoren, og de skal også dømme motoren i henhold til sikkerhedszonen. Tachometer, hvordan man kigger på tachometeret