10-20

Efter din egen forståelse skal du analysere den grundlæggende viden om bilkonstruktion og bilreparation, skal du recitere det og ikke have sikkerhedskopieret det, Går ud og spørger en person, du ikke ved, ikke sig, at det er bil reparation.

1. Motor:

Motor 2 stor mekanisme 5 store serier: Krumtapmekanisme; Ventilfordelingsmekanisme; Brændstofforsyningssystem; Kølesystem; Smøresystem;

2. Chassis:

rolle støtter chassiset monteret automotivmotorer og dets forskellige dele, samlinger, danner den samlede form af bilen, og modtage strøm af motoren, bilen genereres Øv for at sikre normal kørsel. Chassiset består af et drev, et drivsystem, et styresystem og et bremsesystem.

3. Krop:

krop monteret på chassisrammen, til føreren, passagerer eller lastning. Karosseriet af en personbil eller en personbil er generelt en enhedsstruktur, og trucken er generelt sammensat af en førerhus og en lasteskuffe.

4. elektrisk udstyr:

elektrisk udstyr består af to dele og elektrisk strømforsyning udstyr. Strømkilden indeholder et batteri og en generator, strømforsyningen omfatter et startsystem til motoren, et tændingssystem for benzinmotoren og andre elektriske apparater.
Bil reparation Basics Automotive Construction