10-18

OBD som et egennavn akronym, dens fuldt kaldet On Board Diagnostics

Kinesiske midler: automatiske om egendiagnosesystemer. kan overvåge systemets driftsbetingelser i realtid andre funktionelle moduler og motorstyringssystemet i køretøjet, hvis fundet under drift af køretøjet betingelse er unormal, er det bestemt, at en bestemt fejl efter en specifik algoritme, og et diagnostisk fejlkode (DTC Diagnostiske fejlkodernes form) er gemt på hukommelsen i systemet. Nyttige informationssystemer siden diagnosen kan hjælpe med at få reparation og vedligeholdelse af køretøjer, vedligeholdelse personale kan bruge en dedikeret bilindustrien originalt udstyr læst fejlkoder, så du hurtigt kan lokalisere fejlen for at reparere bilen, hvilket reducerer manuel diagnose tid.

OBD grænseflade placering af hvert enkelt køretøj opslag

OBD interface til at finde den første position af køretøjet. 08D seksten-pin hun-interface interface Interfacet er trapezformet. Der er nogle modeller OBD port dækning. Common Interface OBD sort, hvid eller blå.

OBD interface til forskellige typer af køretøjer position forskellig fra

Fig OBD er muligt i grænsefladen af placering:
en zone: GM, Volkswagen, BMW, velsignelse velsignelse, Toyota, Hyundai, Citroën biler og andre varer spredt ud langt størstedelen af ​​område B: Volkswagen Touran import fløjte Texas og et par andre modeller C område: Dongfeng Citroen par modeller

D-området: Citroen
og et par modeller hver model Buick Regal OBD-interface placering Encyclopedia 2.5: OBD diagnostisk hoved over speederen. Buick Regal 3.0: OBD diagnosehovedet er over gaspedalen. Honda Accord: OBD diagnosehovedet er under instrumentbrættet. Beijing Jeep 2500: OBD diagnosehovedet er på førerens venstre vagt side. Beijing Jeep 2033: OBD diagnosehovedet er på venstre side af motorrummet. Beijing Hyundai Sonata: OBD diagnosehovedet er over acceleratorpedalen. Santana 99 rookie: OBD diagnostisk hoved; Volkswagen Audi system; diagnostisk hoved foran gearhåndtaget.

Santana 2000: OBD diagnostisk hoved; Volkswagen Audi system; diagnostisk hoved foran gearhåndtaget.
æra Superman: OBD diagnose af hovedet, Volkswagen Audi systemet diagnose af hoved og venstre vagt i førersiden.

Passat B4: OBD diagnostisk hoved; Passat system; diagnostisk hoved i dekorationspanelet nederst til højre på instrumentbrættet.
Passat 2.0: OBD diagnose af hovedet, Passat system hoved rigtige diagnose parkeringsbremse. Audi V6: 2 + 2 diagnostisk hoved; Volkswagen Audi system; diagnostisk hoved i motorrummet sikringsboks, E-118 Audi 2 + 2 testlinje. Audi A6: OBD diagnostisk hoved; Volkswagen Audi system; diagnostisk hoved på førerens venstre vagt side. Chery QQ trecylindret: med OBD-stik; Siemens-system; diagnostisk hoved under den rigtige opbevaringsboks. Chery QQ cylinder: tre huller diagnose af hoved; detektere en hvid streg farve er brun, UMC system eller offentlige system; diagnose sikringsboksen på venstre side nær hovedet af føreren. Chery Fengyun 7160EX: 3-huls diagnostisk hoved; Marelli system; diagnostisk hoved nær bremsepumpen midt i motorrummet. Chery Fengyun 7160ES: Diagnostisk hoved med 3 huller; Marelli-system; Diagnostisk hoved nær midtbremsepumpen i motorrummet. Chang’an Star: 3-huls diagnostisk hoved; UMC; diagnostisk hoved nær batteriet negativt. Changan Ouya: 3-huls diagnostisk hoved; UMC; diagnostisk hoved på venstre side af midterstrålen under førersædet. Changan Raimon: OBD diagnostisk hoved; UMC anden generation system; diagnostisk hoved nær førerens venstre sikringsboks. Changan Otto: OBD diagnostisk hoved; UMC; diagnostisk hoved nær førerens venstre sikringsboks. Changan Ford: OBD diagnose af hovedet, diagnose af hoved og venstre vagt i førersiden Huayang bil: OBD diagnose af hovedet, Delphi system diagnose af hoved nær sikringsboksen til venstre for føreren. Wuling Light: OBD diagnostisk hoved, placeret under førerens højre sæde, systemet varierer alt efter forskellige motorer og computere. Wuling systemet har også et diagnostisk hoved nær computeren. Wuling Yangguang: OBD diagnostisk hoved; Wuling system; med forskellige computere er systemet også anderledes, den diagnostiske hovedposition ligger også i nærheden af ​​computeren. Til diagnose af hoved Wuling MOTOROLA Motorola system, mens ikke detektere OBD diagnostisk hoved, erstatte E-100 Opel påvisning /diagnosticering af hoved Sail. Elysee: OBD diagnosehovedet er i førers venstre sikringsside sikringsboks. Ford Maverick Jeep (ESCAPE XLT): OBD diagnosehovedet er på førerens venstre vagt side. Toyota Camry (CAMRY) 2.2: Toyota-1, Toyota-2 diagnostisk hoved; diagnostisk hoved nær højre støddæmper i motorrummet eller i nærheden af ​​sikringsboksen i kabinen. Skorpion: OBD-II diagnostisk sæde; diagnostisk hoved på førerens venstre vagt side. Mazda M6: OBD-II diagnostisk sæde; diagnostisk hoved på førerens venstre vagt side. Antelope Century Star: Det diagnostiske hoved er under førerens instrumentbræt. Tilpas: OBD-II diagnostisk sæde; diagnostisk hoved under førerens ratt. FAW Rødt Flag: OBD Diagnostisk Hoved; FAW Rødt Flag System; Diagnostisk hoved på førerens venstre vagt side. FAW Jetta: OBD diagnostisk hoved; Volkswagen Audi system; diagnostisk hoved nær højre side af sikringsboksen.

FAW Jiabao: OBD diagnostisk hoved; Delphi system; diagnostisk hoved nær sikringsboksen eller nær den forreste højre dør.
Kina: OBD diagnose af hovedet, diagnosticering af hovedet over sikringsboksen nær speederen. Songhua River: OBD diagnostisk hoved; Delphi system; diagnostisk hoved nær sikringsboksen. Hafei offentlige mening: OBD diagnostisk hoved; Delphi system; diagnostisk hoved nær sikringsboksen eller over gaspedalen. Hafei favorit: OBD diagnostisk hoved; Delphi system; diagnostisk hoved nær sikringsboksen eller over gaspedalen. Hafei Lubao 7100: OBD diagnostisk hoved; diagnostisk hoved er under det forreste højre sæde. Hafei Lubao 7110: OBD diagnostisk hoved; Wuling N1 computer; diagnostisk hoved i højre forreste sæde under computeren. Hafei 7160: OBD diagnostisk hoved; Wuling N1 computer; diagnostisk hoved over bremsepedalen. Changhe Automobile: OBD diagnostisk hoved; Delphi system; diagnostisk hoved nær sikringsboksen eller over gaspedalen. Changhe Dolphin: OBD diagnostisk hoved; Delphi system; diagnostisk hoved nær sikringsboksen eller over gaspedalen. Changhe Big Dipper: OBD diagnostisk hoved; forskellige computere bruger forskellige systemer; diagnostikhovedet er over acceleratorpedalen. Hanjiang Yimei: OBD diagnostisk hoved; Delphi system; diagnostisk hoved nær sikringsboksen. Qinchuan Flyer: OBD diagnostisk hoved; forskellige computere bruger forskellige systemer; diagnostikhovedet er ved siden af ​​computeren under førerens højre værktøjskasse. Geely Meiri: OBD diagnostisk hoved; M1.5.4 system; diagnostisk hoved nær sikringsboksen. Geely stolthed: Toyota-formet diagnostisk hoved, placeret i venstre bagside af motorrummet. Daewoo DAEWOO CIELO: 12-huls diagnostisk sæde, placeret på højre side af højre værktøjskasse. Yueda Kia: (Reference) Bilens diagnostiske sæde er 20 huller, 4 på toppen, 8 i midten og 8 nedenfor. Med “enkelt nål Benz” automotive diagnostisk indsætningshul 16 af sædet, i rækkefølge fra det første hul 4 brønde ovenfor bilerne indtast Kina Rui Kia biler testet. Hver OBD grænseflade placering Elysee Encyclopedia 2: OBD diagnostisk hovedstilling førerens side af sikringskassen Neifu Te venstre fender Jeep undslippe: venstre skjold OBD diagnostisk hoved stilling af føreren Buick Regal 2.5: OBD diagnostisk hoved over gaspedalen Regal 3.0 : OBD diagnostisk hoved over speederen Honda Accord: OBD diagnostisk hoved under instrumentbrættet 2500 Jeep Beijing: OBD diagnostisk hoved vagt forlod Beijing Jeep førersiden (udseende Pajero): OBD diagnostisk hoved tilbage i motorrummet Beijing Hyundai Sonata: OBD diagnostisk hoved i Santana 99 rookie over acceleratorpedalen: OBD diagnostisk hoved. Volkswagen Audi system. OBD diagnose af hoved gear position foran Santana 2000: ditto Santana 3000: OBD diagnose af hoved stilling førerens venstre side skjold pengeskab æra af Superman: ibid Passat B4: OBD diagnose af hoved, Passat system. Diagnose instrumentbræt nederste højre position af hovedet, det dekorative panel Neipasate 2.0: OBD diagnostisk hoved, lederen positionen af ​​den højre hånd bremse Audi diagnostisk -V6: 2 + 2 diagnose af hoved, Volkswagen Audi, diagnostik motorrummet sikringsboks hoved position Neiao Di -A6 : OBD diagnostisk hoved. Volkswagen Audi system, diagnostisk hovedpositionsdriverens venstre side bord FAW rødt flag: OBD diagnostisk hoved. FAW Red Flag-system, diagnostisk hovedpositionsdriver venstre sidevagt FAW Jetta: OBD diagnostisk hoved. Volkswagen Audi system, diagnostisk hovedpositions forsikringsboks nær højre side af FAW Jiabao: OBD diagnostisk hoved. Delphi system, diagnostisk hovedposition nær sikringsboksen eller i nærheden af ​​den forreste højre dør Zhonghua: OBD diagnosehoved. Diagnostisk hovedposition nær sikringsboksen eller over gasspjældet Songhua River: OBD diagnostisk hoved. Delphi-systemer, diagnostisk hoved position nær sikringsboksen Hafei offentlige mening: OBD diagnose af hoved, diagnose af hoved position sikringsboks nær toppen af ​​den højre dør Hafei Zhongyi: ditto Lobo 7100: OBD diagnose af hoved, før diagnosen hoved position på højre hånd computere Hafei vej Bao 7110: OBD diagnostisk hoved, Wuling N1 computer, diagnostisk hovedpositionsbremsepedal over Changhe Automobile: OBD diagnostisk hoved, Delphi system. Diagnostisk hovedposition nær sikringsboksen eller over gashåndtaget Changhe Dolphin: Samme som Changhe Big Dipper: OBD-diagnosehoved, hvilket computersystem der skal bruges. Diagnostikhovedet er placeret over acceleratorpedalen Chery QQ3 cylinder: med OBD-stik. Siemens, diagnostik Chery hovedpositions- lige under cylinderen opbevaringsboks QQ4: den første tre huller diagnostisk test line farve: brun hvid, UMC system- eller offentligt system, den venstre side positionen af ​​førerens hoved nær sikringskassen diagnostiske Chery 7160EX: to huller Diagnostisk hoved, Marelli system. Diagnosticering af hoved position nær midten af ​​rummet motorbremse pumpe Chery 7160ES: ditto Changan Star: tre huller diagnostiske hoved, lang batterilevetid negativ diagnose af hoved position nær An Ouya: tre huller diagnostiske hoved, under diagnosen hoved stilling førersædet midterste kors på venstre side af Chang’an Raymond: OBD diagnostisk hoved, lederen stilling føreren på venstre side i nærheden af ​​sikringsboksen diagnostiske Changan Auto: OBD diagnostisk hoved, lederen stilling føreren på venstre side i nærheden af ​​sikringsboksen diagnostiske Ford: OBD diagnostisk hoved, venstre skjold diagnose af hoved position førerens side

Familia diagnostisk sæde 323 i motorrummet, føreren venstre forreste

Volkswagen modeller OBD interface transit placering Ammi farve opbevaringsboks åben og derefter tvunget ned Du kan åbne et andet lag, og du vil se Zhijuns venstre ben knæ! Et lille cover vil falde ned med et overblik! ! ! Sagitar Forsiden af ​​venstre knæ er lavt for at se magotanet under rattstammen, øverst til venstre på bremserne. Den gamle Bora ligger over askebæget! Der er et låg, fjern koblingspedalen over nye Bora, instrumentbræt nederst til venstre, kan du se stævnen, er lys gul Golf 6 venstre knæ, hvor handskerummet, langs røre ned, røre det ønsker en kobling hul Ovenfor er den lilla interface POLO kørselsside, nær koblingen ca. 5 cm på venstre side af sikringsboksen (ikke i kassen)! Der er en stik i fuchsia Santana 99 rookie: OBD diagnostisk hoved. Volkswagen Audi system. Den diagnostiske hovedposition er foran gearet. Santana 2000: OBD diagnostisk hoved. Volkswagen Audi system. Den diagnostiske hovedposition er foran gearet.
OBD interface OBD interface placering