10-12

køretøjer i brug i lang tid fremover, vil der altid være nogle små problemer, introducerede i dag indholdet af reparation Xiao Bian give dig er, at bilen ryster hvorfor? Hvordan man løser bilen rystende, er karosseriet rystende et signal, der fortæller bilens ejer, at der er noget galt med bilen. Krop rysten synes en triviel problem, hvis ikke opmærksomme på inspektion, vil føre til store skjulte fejl såsom bil krop deformation.

auto organ lidt ryster Situationen er meget ejeren ofte stødt.

Hvis der under kørslen, findes i kroppen eller en svag dirren offset, er generelt forårsaget af svigt af dækket. Først og fremmest kan være dårlig dæk balance, du gør et hjul tilpasning og afbalancering så hurtigt som muligt, hvis aldrig løbe ud for at gøre nogle dæk afbalancering kan være. Den anden situation er mere alvorlig, sandsynligvis på grund af deformationen af ​​stålringen, som kræver at du går til en professionel værksted for at kontrollere. Denne tilstand forekommer generelt på køretøjer, der har længere levetid. Generelle automotive udskiftningsdæk, dæk balance nødt til at gøre en ny fælge, ellers ingen rattet, når vægten gennemsnit udsat for fænomenet jitter. Kropsskakning vil have indflydelse på kørekomfort og kontrolvurdering. Det tredje tilfælde skyldes, at deformation forårsaget af ubalanceret aksel, generelt dette sker efter sammenstød i flere bilens chassis.

bil krop ryster grunde

ved start af køretøjet, hvis ejeren eller stoppet køretøjets motor ikke er lukket, hvis kroppen blev fundet en svag rysten , betyder det, at køretøjet kan være eksistere følgende tre betingelser:

1. Hvis der under kørslen, blev karrosseriet fundet en svag rysten eller offset, hovedsagelig på grund af dæk fiasko. Det kan være begyndelsen på dårlige dæk balance, med ejeren at gøre et hjul tilpasning og afbalancering så hurtigt som muligt, hvis aldrig løbe ud for at gøre nogle dæk afbalancering kan være.

2. Det kan skyldes deformation af stålringen, som kontrolleres af ejeren til en professionel værksted. Det meste sker på køretøjer, der har længere levetid. De fleste bil nye dæk, dæk balancering alle gøre en ny fælge, ellers rattet, når den gennemsnitlige vægt er ikke tilbøjelige til at ryste fænomen. Skælvningen af ​​bilen vil have indflydelse på kørekomfort og kontrolvurdering.

3. Fordi drivakslen deformation forårsaget af en ubalance, de fleste af disse tilfælde har mere indflydelse gennem chassiset af bilen.

1 årsag til tomgang rysten skælvende (1) olietryk er for lavt eller for højt ydeevne lille jagt, for lav accelererende svaghed, let at slukke, hårdt til bil, alvorlig acceleration hærdning, jitter er for høj, udstødningsgassen rige, huset (2) generelt ikke har den sprængning dyse tilstopning svag jagt, inaktiv shake, dårlig acceleration, er der en alvorlig fænomen fra cylinderen (3) multi-kvalitet benzin for fremskyndelse eller højhastighedstog rødt hår, hvis årsagen oxygensensoren forgiftning hvis der jagt fænomen (4) tændrør almindelige sygdomme, inaktiv shake, dårlig acceleration, vi er bestemt (5) cylinderledningen ligner tændrøret (6) tændspolens ligner tændrøret, men naturligvis dårlig acceleration, rødt hår, etc. (7) elektrisk serie hærdning, sprængning, dårlig acceleration (8) distributør tomgang ryste alvorlig, undertiden elektrisk kanalisere fænomen (9) eller en pneumatisk luftstrøm rejser blok, dårlig acceleration, eller ingen tomgang, hård acceleration er normal, er der ingen langsom stigning (afhængigt af forskellige modeller af forskellige manifestationer af fænomenet) (10) en drossel mest vanskeligt at bedømme, alle fænomener er mest vred fanden er det nogle gange ingen fejl kode (11) lækker en bil, Hastighed rysten, langsomme stigning er ikke normal, jitter, påvisningsmetoder vi alle ved (12) recirkulation af udstødningsgas (ventil) tomgang ryste, hvis du rydde læring værdier lejlighedsvise tilfælde kan ikke komme køretøj, samt modeller viste bil rejse ( 13) aktiveret carbon rør jagt tomgang rystning (14) temperatur er vanskelig at føre køretøjet eller ikke være, jagt, let at slukke koldt, varmt vanskeligt at starte bilen (15), der bevæger blok alle oxygensensoren og som er knyttet stuff (16 ) Qu bit lejlighedsvis ryste, let at slukke, eller kan ikke komme svært at køre bilen (17) subconvex lejlighedsvis ryste til bil usammenhængende, afhængigt af køretøjet (18) ledig ventil jagt, jitter, alligevel, jeg gøre først er det er, ikke at tale om (19) banke sensor med ryste jeg stødte på det forårsager, mens fremskynde de fattige, har du ikke stødt på (20) ECU Åh, jeg siger ikke det (21) ventil koks lejlighedsvis ryste eller jagt, vanskeligt at koldstart (22) fra flaskeventilen lækage, dårlig acceleration (23), betyder ikke cylindertryk jagt, ryste acceleration (24) af ventilfjederen er for svag eller brækket cylinder, dårlig acceleration (25) tændingstiden Idle speed jitter eller ride (2 6) udstødning dårlig tur bil, der ikke kører en høj hastighed, tomgang ryste

bilindustrien motor ryster dårligt

1. motor indskud alvorlig
< grunden p> forårsagede bilen ryster dårligt oftest ser, er gashåndtaget for snavset eller for meget koks indsprøjtningsdyser. Når alt for meget kulstof i motoren, vil koldstart injektorhoved udstødes gas absorberer carbon, hvilket resulterer i en koldstart blanding for magert, således at det er vanskeligt at starte, i denne situation, den absorberede carbon benzin kun indtil mættet, er det let at bilen, bilen adsorberet på sod benzin vil blive suget ind i vakuumsugning cylinder forbrændingsmotor, og luft-brændstofblanding bliver rig, når den magre brændbare blanding rig når motoren, efter koldstart forårsager tomgang rysten. Jo lavere temperatur, jo større den kolde opstart af brændstoffet, jo mere kul der er eller ikke påvirker den smidige koldstart.

2. tænding system problemer

kontrollere arbejdsforholdene for tændrør, tændspole og højspændingskabler ledninger, tændingssystem arbejde dårlig, dårlig tændrør gnistdannelse tilstand kan også forårsage denne form for funktionsfejl.

3. hydraulisk ustabilitet

Hvis du allerede har ryddet op motor indskud, vaskes gasspjæld, olie puder og gnist erstattet stik, stadig fandt liget skælvende i tomgang, anbefaler vi dig at 4S butik kontrollere forsyningstryk brændsel og indtaget tryksensor er normal, hvis trykket brændstoftilførslen er dårlige eller ikke normale indtag tryksensor værdier og fejl vil føre til en hel arbejdsdag krop ryster. På dette tidspunkt bør olietrykket kontrolleres og dele om nødvendigt ændres.

4. Motor komponent aldrende

og videre ryster Automotive Engine Mount (også kendt som maskine trædepude) ældning. Engine Mount faktum affjedringssystem af motoren, motoren er ansvarlig for at absorbere motor fødder rystende i fin køretid, hvis defekte motor fødder, vil disse vibrationer sprede sig til rattet, bil interiør, der forårsager rysten opstår, når tomgang. På dette tidspunkt skal delene udskiftes.

I dag reparation små serier af Introduktion til ende her, det er kroppens reparation små serier om indholdet præsenteres er gyldig, og hvorfor bilen ryster, rysten krop også opdelt i mange tilfælde, hvis det er, så ryster selve køretøjet, kan det bekræftes igennem testen, hvis køretøjet eller køretøjets hastighed under betingelser med forskellige gear, det samme i det motorhastighedsområde sektion rystning sker, kan der være en bil resonansfænomenet. Bilskakning forårsager bilskakningsløsninger Car Body Shake Car Engine Jitter