10-12

Xiao Bian dag at reparere et lille indhold parter til at indføre bilen forrude mellemlag, så små venner på bilen forruden mellemlag vide, bilens forrude er en vigtig del af bilen, det er hvordan bilen forrude, auto forruden lamineret så hvilken funktion det spiller en vigtig funktion i hvilken bil det følgende reparation Xiao Bian gav små venner tålmodigt forklare indholdet af bilen forrude mellemlag, Jeg håber at hjælpe mine venner.

bil forrude sandwich: Introduktion

Udvikling Udvikling og glas udvendigt moderne biler er nært beslægtet. Så tidligt som 40 år siden, bil forrude har en enkelt stykke buet forrude, og gradvist forladt plane forruden.

De fleste af dagens bilruder er lavet af en stor buet overflade med en hel form, med en vis grad af krumning. Sådan buet glas uanset den proces, der til eller fra den samvirkende synspunkt alle de tekniske krav til en meget høj produkt, som den vedrører køretøjer, styrke, varmeisolering, montage og mange andre sygdomme.

forruden mellemlag funktion

Lamineret glas er fastgjort med en gennemsigtig plastfilm kan være fastgjort til det klæbende lag Eller mellem de tre lag glas, er plastikens stivhed og stivheden af ​​glasset kombineret for at øge glasets knusningsmodstand. Hærdet glas er almindeligt glas quenching refererer til den interne organisering af en vis spænding, og dermed styrken af ​​det forstærket glas, når den brydes med den virkning, vil glasset blive opdelt i små stykker med en stump kant, mindre tilbøjelige til at forårsage skade på beboer. Det regionale hærdet glas er en ny type hærdet glas. Det er specielt behandlet for at opretholde en vis grad af skarphed i glasets sprækker, når stød er brudt for at sikre, at førerens synsfelt ikke påvirkes. I øjeblikket før bilen forrude med lamineret glas og lamineret glas arealbaseret, kan modstå stærk indflydelse.

Nå, i dag Xiaobian giver små reparation indhold parter til at indføre det her, små venner tror bil forrude lamineret så hvilken funktion det virker også meget vigtigt bil forrude Det spiller en meget vigtig rolle i bilen. Hvis du vil vide mere, skal du være opmærksom på dette websted.
Bil forrude bil glas sandwich funktion