09-21 I dag brækkede ejeren skruen ved udskiftning af reservehjulet. Denne tilsyneladende kølige skruelåg nedenstående figur, at materialet er aluminiumslegering, reklame salgsargument er cool, let, jeg vil sige er vægten bør ikke anvendes i stedet involverer trafiksikkerheden! ! Skruestangens materiale er normalt stål. Når føreren strammer skruen, er kraften for stor, hvilket forårsager, at skruestangen går i stykker. Baseret på vores erfaring i vedligeholdelse, dæk skruer med en momentnøgle, hvis ikke vride ud, er brudte skruer ofte fastgøres med en pistol, før vinden, værkstedet med henblik på at forbedre effektiviteten, er jackhammers overføres til det maksimale drejningsmoment, skruer gradvist Efter at være strakt, forårsager det en pause. Dækkvaliteten handler om kørselssikkerhed. Denne sunde fornuft er kendt for mange mennesker, men få mennesker er opmærksomme på dækskruernes tilspændingsmoment. Generel dæk skrue tilspændingsmoment er mellem 110-220NM, der er en misforståelse små tilspændingsmoment biler, stor SUV tilspændingsmoment, er det ikke rigtigt, bilen har også 200 nm. Når ikke kender den specifikke tilspændingsmoment, kan vi bolt type og kvalitet, beregnet om tilspændingsmoment, dæk skrue klasse ikke lavere end 8,8, såsom klasse M12 skrue 10.9 tilspændingsmoment er 108-127NM, 10.9 M14 Skruerne er mellem 176-206 NM. Billedet nedenfor viser den ødelagte dækskrue. De fem skruer er brudt. Så længe kørslen ikke er intens, bliver kørselssikkerheden ikke påvirket. Udskiftning kræver afmontering bremser dæk skrue er skruen fig røde pil bruges til top-up bremserne. Håndbremse erstattet bageste ark ejere generelt set, for lang tid inde i bremsetromlen rust, hvis bremsetromlen er lang tid vil male et skridt, bremser fastklemte ark er svært at tage ned bremsen, bilen på disken designet to skruehuller, kan du bruge to lange skruer vil nemt topplade ud, designet er meget brugervenligt, hvis ikke de to skruehuller, kun med en hammer pad lidt efter lidt banke på træ. Når skruen er taget ud af spidserne, kan den lille plads bag ses i fig., Kan Hver stilling ikke tage ned, baghjulslejerne er der et hul, denne stilling kan kun fjerne skruerne. Generelle modeller vil blive udformet, men nogle modeller af designerne ikke tage højde for dette, skal en gang brudt skrue skruer skal udskiftes, eller skruen afskåret, enten sætte noget nye skruer skære lidt kortere, hvis de ovennævnte metoder er ineffektive Kun navlejer kan udskiftes. Dæk skrue tilspændingsmoment værksted, herunder mange 4S butikker er generelt ikke kommer til at stramme med en momentnøgle, man ikke ved, hvor meget moment, men den tommelfingerregel. For det andet er det for besværligt at bruge en vindpistol. For det tredje, momentnøglen i 300-500 yuan billigere, mere avanceret niveau, er en tusind dollars, da prisen på mere end 300 nm er generelt omkring 5.000 yuan.

Selv med en momentnøgle er det den gammeldags peger, og ofte har pointeret for længst faldet. Faktisk vil 4S butikker udstyres med en momentnøgle, fra 25 nm —- 300 nm momentnøgle, og nogle vil blive udstyret med elektronisk grund af dyre, vil ikke alle hold udstyres med vedligeholdelse, hver model er kun én, frygt for skader Den bruges kun ved service på motoren eller gearkassen.

Dækskruer er brudt. Dækskruer er brudt.