06-28 biler kredsløb kan opdeles i et strømforsyningskredsløb og et styrekredsløb. I de fleste strømsystem, relæet er skæringspunktet mellem strømforsyningskredsløbet og et styrekredsløb, styrekredsløbet styrer strømforsyningen kredsløb off ved at styre relæet, i selve vedligeholdelse ved at kortslutte tilhørende relæ socket, styrekredsløbet bestemmer kvaliteten: Hvis strømforsyningskredsløbet, behovet for konnektorer og ledninger af linjen kontrolleres for en bil hurtigt afgøre den elektriske fejl i enden eller i styrekredsløbet strømforsyningskredsløb.
Beskrivelse: Salg In praktiske anvendelser lavspændingsstrømforsyning styres af et relæ indgang (fx strøm, spænding, temperatur, etc.). Når indgangen når en forudbestemt værdi, er udgangen relækredsløbet tændt eller slukket reguleres.
Her i det virkelige påføringsanvisninger de relæ vedligeholdelse for vedligeholdelse for eksempel. Eksempel 1– lang
diagnose Yuexiang køretøjsklimaanlægget køling
lang Yuexiang bil klimaanlægget er tændt, er kompressoren ikke lukket på normal presningen rør med specialværktøj måde omløbsventil spole, hvid tåge fundet ud, bekræftede kølemiddelrøret, den oprindelige afgrænsning af de største problemer for kompressoren virker ikke.
har bekræftet, at kølemidlet i røret og kompressoren ikke fungerer, skal du bestemme, hvilke dele fra start kontrol for at bekræfte årsagen til fejlen. Hvis i overensstemmelse med betingelserne i kompressorens pull-for inspektion af dele, airconditioning uundgåeligt føre til diagnosen processen er for lang, kan midterste demontering inspektion også forårsage skader på andre dele.
På grundlag af ovenstående betragtninger i diagnosen direkte frakoble kompressorrelæ, med relæet er kort kabel jack styreterminalen (strømforsyning terminal og belastningsterminalelementet), kompressoren udstedt en “popping” lyd pull, som viser normal elektromagnetisk kobling af kompressoren, effektkredsløbet ikke noget problem (kort efter kompressorrelæet lukker.), vurderes det, at en fejl i betjeningsterminalen, der er en mulig fejl i klimaanlæg controller, tre-state pressostater, seletøj stik og andre komponenter på forbindelseselementet. På denne måde kan du direkte reducere omfanget af fiasko diagnose, manglende gøre tingene enkle, forkorte fejlfinding tid, undgå unødig demontering af dele og skader.
Ligeledes anvendelse af en lignende procedure kan være kortsluttet til de respektive plug terminaler (anbefalet forsikret med kort lys line test), synlige på overfladen af ​​kontrollen sensor Bemærk (fx tri-state tryk switch eller stik etc.) for at opnå hurtig diagnose.
diagnose eksempel 2– Zhixiang hybridbil starter ikke
olie, el, gas, bagagerum afgørende tre elementer. Således ikke bilen ikke starte den indledende undersøgelse og undersøgelsen er fra begyndelsen af ​​de tre elementer, såsom at kontrollere, om oliepumpe, er der ingen højtryks-brand, indtag og udstødning er glat, cylindertryk er nok og så videre.
Efter en simpel undersøgelse af bilen Zhixiang hybridbil, fandt de bilen først drevet pumpe ingen bevægelse, i første omgang mistænkt for at være forårsaget af oliepumpen virker ikke starter ikke. Yderligere undersøgelse af ild og højtryks-udstødning (katalytisk også forårsage blokering kan ikke starte), er der ingen problemer, om afgrænsningen af ​​den grundlæggende pumpesvigt. Hvis det ikke lykkedes at finde et diagram
punkt, i rækkefølge fra simple til komplekse metode:
① påvise forsikring;
kontrollere brændstofpumpen relæ er i god stand ②; ③
individuelt kontrollere kredsløb fiasko, hvis uheld , kan du ønsker kontrol kredsløb og magt kredsløb alle kontroller igen.
undersøgelsesmetode ifølge den korte relæ, specifikke trin:
① korte relæ terminal styres, hvorvidt den elektroniske lytning oliepumpen (gummi eller klemme brændstofslangen del, til en trykimpuls føler hvorvidt ). Hvis arbejdet, problemet ligger i styrekredsen (den vigtigste relæ, ECU og lignende); Hvis ikke, problemet i strømforsyningskredsløbet.
② real bilsyn, efter det mislykkede bil elektronisk pumpe kortsluttede relæet stadig ikke virker, så prøv med direkte lys Ground relætesten magt pin (30 fod), blev fundet 30 fod end magt, fortæller et relæ kredsløb efter på (se foran relækredsløbet andet) direkte kontrollere relæ kredsløb efter det.
③ testlampe med kort inspektion af elektronisk pumpe strømstik pins og jordstikben fundet test lys, pumper afbryde stik, elektronisk pumpe fundet stifter indsat skævt, snarere end skader forårsaget af oliepumpen ikke fungerer .
Tip:
Brug princip relæ kontrol diagnosticere elektriske problemer, så en klarere formål af den diagnostiske proces, reducere antallet af unødvendige inspektioner, opnå en hurtig diagnose. Denne fremgangsmåde gælder ikke kun for klimaanlæg, men også for brændstofsystemer, belysningssystemer, lancere systemer. Magiske
Relæer