11-01 Den elektroniske styringsenhed i det elektroniske styresystem styres i henhold til signalet fra hver sensor. Derfor virker motoren ikke korrekt eller funktionsfejl, og den har et nært forhold til sensoren. Det skal bemærkes eftersyn følgende: ① elektronisk styreenhed er en præcisionsenhed, selv om mange fejl fænomener kan være relateret til den elektroniske styreenhed, men det alene er ikke modtagelig for svigt af ② afbryder eller dårlig er en almindelig fejl elektroniske kontrolsystem. Bortset fra nogle indlysende ledning fra, kan afbryde stik løsning og fiasko visuelt fundet, men under normale omstændigheder, at den manglende af linje påvises med et multimeter høj impedans relateret spænding og modstand målepunkter, for at gøre en dom. Brug aldrig en skrabemetode til at kontrollere om linjen er tændt eller slukket, fordi kortslutningen på kredsløbet forårsaget af skrabningen kan medføre, at spoleinduktansens induktans i kredsløbet bliver for høj og dermed nedbryder de elektroniske komponenter. 3 Når tændingsbryderen er tændt, må det elektriske udstyrskredsløb ikke afbrydes for at forhindre induktans i kredsløbet i at generere en induceret elektromotorisk kraft og beskadige de elektroniske komponenter. 4 Sørg for at fjerne den elektroniske styreenhed fra batteriet, når der udføres buesvejsearbejde på køretøjet. 5 Når du reviderer den elektroniske styreenhed, skal du være opmærksom på statisk elektricitets påvirkning på computerchip. Når en multimeter sine interne parametre af kredsløbet bør være et metalbånd omkring operatørens hånd ved den anden ende til jorden, statisk skærm fra personen. Rør ikke på det elektroniske kontrolsystems terminaler. 6 Brug ikke multimeterens testskema til direkte at kontakte forbindelsesterminalen for at undgå deformation af terminalen og forårsage dårlig kontakt. Prøvepenne skal indsættes fra siden af ​​bagkablet på stikkontakten for at komme i kontakt med bagsiden af ​​klemmen. ⑦ Når regn reparations- eller rengøring, eller komponenter ikke tillade vand hæl våd elektrisk konnektor system for at undgå korrosion, lækage og kortslutning skyld. Overholdelsesforanstaltninger Elektronisk kontrolsystem