11-29

bil Xiao Bian dag at give en kort introduktion af små partnere er opmærksomme på, hvad en high-speed køre om natten. Det er ikke klart, om de små venner kører for hurtigt om natten. Der er nogle bil små serier. Klokken 2 om morgenen er højhastigheden til at lukke vejen til klokken 5. Så er spørgsmålet kommet. Ved du hvad du skal være opmærksom på, når du kører om natten og holder øje med det? Nedenfor skal laderen Xiaobian give en lille introduktion til de små partnere for at være opmærksom på hvad man skal gøre om natten!

Bemærk, der kører med høj hastighed nat: nat-speed kørefærdigheder

Først tænde lysene natten fra det første skridt på vejen til at starte

! Der er mange nybegynder venner omkring mig. Jeg fandt ud af, at de havde en meget dårlig vane at køre om natten. De kørte ikke lysene og gik på vejen. Og denne situation er også stødt på vejen flere gange, overhaling, og når den næste linje af lane biler pludselig fandt intet lys, især i fattige belysning sektioner, er det vanskeligt at overholde dem ved spejlet, pol Det er tilbøjelig til at rejse ulykker. Handlingen om ikke at tænde lysene er stort set uansvarlig for sig selv og andre biler og kan forårsage uoprettelige konsekvenser. Derfor skal den første artikel, der kører om natten, holdes i tankerne. Først tænder lyset, inden du går på vejen.

II gennem krydset, boligområder, byer og landsbyer til når du kører langsomt reducere hastigheden for at maksimere

kørsel om natten, på grund af mangel på lys og synligt område årsagen er reduceret, kan vi ikke dømme nødvendigt, og derfor gennem krydset, skal kvarterer, byer og landsbyer være forsigtig, når, for at maksimere brugen af ​​meget langsom hastighed, som er primært at reducere risikoen for ulykker, ved langsomt Pas også på fodgængere og andre biler omkring bilen. Her vil jeg gerne kort introducere til mine venner, at hvis du passerer krydset om natten, uanset om du har et rejse signal eller ej, skal du i princippet sænke hastigheden. Fordi der vil være en række af fodgængere, ikke-motorkøretøjer eller motorkøretøj i strid med uregerlige lys rejse gennem krydset, hvis vi følger hastigheden af ​​dagen gået, hvis der er en nødsituation er vanskeligt at forudsige på forhånd, for ikke at ske Tragedien, der starter fra os selv, skal være forsigtig, når vi går gennem krydsninger, boligområder, landsbyer og byer om natten.

III. Hvad skal man være opmærksom på om natten på motorvejstrafik

Jeg har set for mange ulykker på motorvejen, og halvdelen af ​​dem foregår stort set om natten. Så længe det er en ulykke på motorvejen, vil chancerne for at overleve være meget små. De fleste motorveje har ingen gadebelysning. De kører i et helt mørkt miljø. Kun ved at kigge på vejforholdene er dette farekilden. Hvis du kører på en motorvej uden et gadebelysning, kan vi godt tænde for fjernlyset, men det vigtigste er at kontrollere hastigheden. Kør ikke i ukontrolleret hastighed, fordi bilen er lille.

Så vidt jeg ved, at antallet af indenlandske motorvej natten en masse meget store lastbiler, varevogne og endda nogle grundlæggende lys er ikke, er der nogle svage lys lastbil baglygter kan fuldstændig ignoreret i denne situation Hvis din hastighed er for høj, kan du ikke finde dem inden for en sikker afstand. Slutresultatet er kun en bagkollision med en stor lastbil.

Derudover er der nogle specielle ting at være opmærksomme på, når man passerer motorvejen om natten. For eksempel, når lastbilen er overhalet, bør hornet bruges med fjernlyset til at gøre en påmindelse. Her må vi bedømme resultaterne af en god lastbil længde, hastighed og din egen bil, skal du sørge for at tage op i indkørslen foran bilen anbefales ikke at overhale på dette tidspunkt, og dermed være uden den store lastbil.

Vores råd: Night motorvej trafik begyndte at styre hastigheden, ikke overstiger fartgrænsen motorvej kørsel, og for det andet at gøre hyppig synsafstand med høje beam betingelser, nødvendigt at foretage højresving dom.

Ud over store lastbiler ud udefra, overhaling mellem bilen også noget at bemærke, for eksempel, anbefales tidligere blinklys er tændt, og dermed overhale linje efter omhyggelig observation, på grund af reduceret synsfelt natten så det kan ikke bruges i løbet af dagen til at køre måde kørsel om natten, længere pre-sætning tid, give dig selv og andre sociale bil forlader masser af plads og tid.

På den meget mange provinsielle eller lukket motorvej, kørsel om natten større risiko, ud over utilstrækkelig lys uden der er mange “skjulte” krydset, men fordi der ikke er tegn lys, så ofte Der kommer biler der kommer ud af krydset, og så bliver det for sent at dømme. Vi anbefaler derfor, at hvis der køres på en sådan ikke-lukket motorvej, utilstrækkeligt lys på ofte ved hjælp af fjernlys forfra er der ingen kryds, hvis der er så reducere hastigheden, observere omhyggeligt, langsomt ved at sikre køresikkerheden.

For det fjerde, hvis du kører om natten, skal bilen stoppe ved siden af ​​bilen, husk at lave et advarselsskilt.

Når du kører bilen på vejen fandt sted i svagt lys fiasko, du ønsker at maksimere din bil på siden af ​​vejen, hurtigt at åbne dobbelt blitz, så ud til stedet advarselstegn. På grund af manglen på lys om natten skal afstanden mellem advarselsskiltet og bilen udvides, så den bageste bil kan gøre omvendt hurtigst muligt. Her blev især mindet om, at, hvis bilen bryder sammen i indkørslen, ikke bo i bilen og ikke samledes rundt om bilen, er det mere sikkert at begge sider af vejen venter på at blive reddet.

Hvis du er passiv nødstop, såsom plyndringer, bevidst ødelagt vinduer af situationen, ikke umiddelbart komme i gang, hurtigt at åbne dobbelt blink, døren låst, vinduerne er rejst, efter at ringe til politiet eller Situationen håndteres. Sandsynligheden for en sådan hændelse indtræffer om natten er meget høj, meget junior partner vil straks komme i gang for at rense vinduet, denne gang vil lade røverne drage fordel af, små partnere til at være på vagt.

Fem forskellige road miljøer med forskellig belysning gør

Dette er et emne, lang snak ønsker at vide, hvordan den rigtige gør bilen med lyset? I vores tidligere artikler har vi gentagne gange understreget korrekt brug af fjernlyslys, men der er stadig mange chauffører, som ikke kan bruge dem korrekt eller sige, hvordan de skal bruges. I dag er vi her for at forklare de små venner den rigtige brug af bilbelysning.

Fjernlys: Som navnet antyder, er fjernlyset at belyse lysene i nærheden af ​​bilens forside. I de fleste tilfælde kører vi kun fjernlyset om natten uden tvivl. Nu stråle lys i almindelige halogenpærer og xenon forlygter er to typer af konventionelle halogenpærer udsender gult lys, fortrinsvis til lys i de relativt lyse forhold eller lys bestrålet effekt er ikke indlysende. Xenon forlygter og tværtimod, på grund af de forskellige konstruktionsprincip, xenon forlygter udsendte hvidt lys eller blåt lys, bestrålingen virkning, og miljøet er meget lig den dag, en relativt høj opløsning. Men forudsætningen er, at i et forholdsvis højt synlighedsmiljø, hvis det er tåget eller uklar vejr, er den gule lyshalogenlampe stærkere end det hvide lys xenon-forlygte.

Sjette, hold en sikker afstand med bilen om natten

Afstanden til bilen afhænger af bilens hastighed, så vi har ingen mulighed for at fortælle partneren. De har en fast afstand, men jo højere hastighed, jo mere afstand skal de følge bilen. Fremragende ydeevne sportsvogn fra en hastighed på 100 km /t bremsning til stilstand var omkring 36 meter, den mest grundlæggende af biler er 40 meter op og ned, så vi anbefaler, at små partnere i nat med en minimumsafstand fra bilen, men også i mere end 50 meter.

Desuden skal du minde om dine venner, at hvis man skal følge den store lastbil om natten, anbefales det at åbne en betydelig afstand, helst ved 100 meter eller mere. I tilfælde af en nødsituation er bremselængden ikke tilstrækkelig, og det er helt dødeligt at jagte halen med en stor lastbil. For det andet, meget overbelastet lastbiler, lastet let spildt varer, med bilen for tæt vil utvivlsomt forårsage skade på din bil. Derfor er det nødvendigt at opretholde en sikker afstand, når du kører bag en stor lastbil.

Syv nat parkering er opmærksomme på, hvad (den mørke vej, ingen gade lamper gade parkering)

meget den gamle boligbyggeri er ikke perfekt, at antallet af gadebelysningen Meget få, og hvis parkering i dette miljø bliver ekstremt svært, er det nemt at se situationen udenfor bilen, uanset om den er fra bagspejl eller vinduet. Hvis du støder på denne situation, anbefaler vi parkering foran små partnere, stå af første observation af parkeringspladser omkring miljø, såsom elmaster, låst, blomsterbede mv, hvis de ledsages af en ven, også hjulpet i bilen parkeringspladsen. Så vidt du er bekymret, anbefales det at kigge på bilen for at undgå unødige tab.

Der er også en situation, hvor parkering på begge sider af den mørke vej er meget farlig. Vi anbefaler ikke begynder denne adfærd, hvis det er muligt at maksimere Må ikke parkere bilen i mørke på begge sider af vejen, er der belyst forlygterne på bilen, kan det bemærkes i bilen i det fjerne, men på en motorcykel Det er meget svært at komme på cyklen, og det er nemt at ramme en bil på siden af ​​vejen.

Otte, familie Tip: Der er forudsigelige vej kørsel om natten, anbefales det at gøre fuld forberedelse arbejde.

meget de gamle drivere har en grundlæggende erfaring på dette område, kunne have forudset natten vej at gå, Bubu søvn i løbet af dagen vil forhindre døsig nat. Mange unge chauffører tror imidlertid, at de ofte holder op hele natten, og deres energi er helt sikkert uden tvivl. De skreg på vejen. Det tog 1-2 timer at åbne om natten og fandt ud af, at de ikke kunne stå op. I virkeligheden er dette har intet at gøre med energi, der er en masse af kontakt med omgivelserne om natten, vil få biler, færre mennesker, gode veje gøre folk ønsker at sætte fokus lift, elevatoren satte ville helt sikkert let at falde i søvn. Derfor foreslår vi, at de bedste venner kan tilberedes, gøre op på det i forvejen, eller tilberede nogle forfriskende drikkevarer som kaffe og rød tyr i bilen.

Derudover, hvis det er virkelig træt, har forfriskende drikkevarer ingen større effekt, det anbefales, at vennerne stadig finder en nærmeste parkeringsplads eller serviceområde. Tag en pause, hold ikke fast i hovedbunden. Mange ulykker sker på nuværende tidspunkt. For dig selv, for familien, for andre mennesker, hvile og hvile, må du ikke træne.

Natten er meget mørk, og de små venner skal være opmærksomme på sikkerheden. Jeg tror, ​​at de små partnere har set dette for at få et vist greb om det grundlæggende at køre om natten. Hvis dine venner ønsker at lære mere, skal du være opmærksom på dette websted!

Running high speed Running high speed om natten