11-14

Du må ikke hælde benzin vaskemiddel er hver tankning, overdreven brug kan også producere tyggegummi. Efter dragen til brændstof detergent, for eksempel mere økonomisk fremgangsmåde er løbende at tilføje fem gange (hver gang en fuld brændstoftank at tilføje en flaske), kan være anbragt omkring 5000 km plus. Da den nye bil endnu ikke har dannet kulstofaflejringer, behøver den ikke at tilføje brændstofrensemiddel. Generelt bør nye biler, der kører 10.000 km om lille mængde koks, så kan du bruge en kvalificeret brændstof vaskemiddel.
brændstof skat bedst, når det tilsættes, kan antallet af kilometer bilen plus en daglig kørsel vil generere en masse koks, især under byen trafikprop situationen, den generelle brug af bilen mere end 2 år, vælger at bruge. /UP98 kan 50ML flaske mod en benzintank 50-60L, kan anvendes 3-6 periode træk po brændstof flasker særlig anvendelse po anvendelse i brændstof inden påfyldning, som LDH-UP99: 1, forholdet mellem det anvendte brændstof, tilsættes til Inde i brændstoftanken. 2, er forholdet 1: 1000, 65 ml flaske Drage brændstof skat forholdet kan 50–65 liter brændstof. 3, 5 gange for en rengøringscyklus skal de første 5 gange anvendes kontinuerligt, effekten er signifikant.

4, ny og 2–5 millioner kilometer køretøjer nødt til at tilføje en kontinuerlig cyklus, 5 – 10 millioner kilometer køretøjer nødt til at tilføje to på hinanden følgende rengøring cyklus benzin tilsat efter hver 1.000 km.
Nå denne lille serie først introduceret her, det er små serier for at indføre brændstof skat ved ikke, hvor lang tid plus et godt kendskab til brugen Freeze, i håb om at bringe indholdet viden til at hjælpe alle til at Ønsker du at vide mere om bilbrændselsskat, kom og vær opmærksom på denne station bærer palme nummer! Hvor lang tid tager det for brændstofskatten?zh-CN”],null,[1],zh-TW”]]]