11-13

Den varme sommer kommer. Hver gang alle ønsker det, blæser de klimaanlæg hjemme. Vi ved alle, at biler også har bil klimaanlæg. Det vigtigste er klimaanlæg. Dette er vores fornuft i det daglige liv. Kompressorer er også det centrale sted i bil klimaanlæg. Vi bruger også husholdning klimaanlæg, når de bruges. Det samme som vedligeholdelse, bilkompressoren er brudt, hvad er symptomerne på symptomer?

Hvad er symptomerne på bilkompressoren? Symptomer

Den nemmeste måde at bedømme bilkompressoren på er, at motorhastigheden øges, når klimaanlægget er slukket. afkøling åbnes motorhastigheden øges, kompressoren styrekredsløb er en god beskrivelse, og hvis motorhastigheden ikke stiger, det er, er kompressorens styrekredsløb brudt, en elektromagnetisk kobling af kompressoren kan brydes.

kølesystem

, også kendt som Peltier termoelektrisk afkøling fast tilstand køleteknik, behøver det ikke kølemiddel, ingen bevægelige dele. Termopilen fungerer som kompressionskølingskompressor, koldenden og dens varmeveksler er i kompressionskølefordamperen, og den varme ende og dens varmeveksler er i kondensatoren. Når netstrømmen frie elektroner og huller af et eksternt elektrisk felt, forlader termosøjlen kolde ende til den varme ende af den mobile fase, hvor kølemidlet kompressionsprocessen i kompressoren. Opvarmning af den kolde ende af stablen, gennem varmeabsorberende varmeveksler, samtidig producere elektron – hulpar, ved, at den endoterme fase og afdampning af kølemidlet i fordamperen. Ved den varme ende af den elektrotermiske stak opstår rekombination af elektronhullepar under afgivelse af varme gennem varmeveksleren med varmen og kondensationen af ​​kølemidlet i kondensatoren.

termoelektrisk klimaanlægget har følgende funktioner: Den vigtigste rolle det termoelektriske element ENGINEERING jævnstrømskilde; skiftende strømretning kan producere afkøling inverse effekt af opvarmning; termoelektriske kølere termisk inerti er meget lille, en meget kort afkølingstid, i varmen ende god varmespredning, den kolde ende af ubelastet tilstand, magt er mindre end 1 min, kan kølere opnå den maksimale temperaturforskel; justeringsenhed kan justere størrelsen af ​​den driftsstrøm afkøling hastighed og temperatur, temperaturen reguleringsnøjagtighed op til 0,001 ℃, og let at implementere løbende tilpasning af energi ved korrekt udformning og anvendelse betingelser, køleeffektiviteten op til 90%, mens opvarmningen effektivitet er langt større end 1; lille størrelse, lette vægt, kompakt, lette at reducere egenvægten på den elektriske køretøjer pålidelig Høj ydeevne, lang levetid og nem vedligeholdelse, ingen roterende dele, så ingen vibrationer, ingen friktion, ingen støj og slagfasthed.

Nå, i dag Xiaobian lille bilreparationer indhold partnere en kort introduktion af, hvad der er for høj så mange spørgsmål, når klimaanlæg køling, klar lytte til reparation små serier af indhold korte små venner Hvad tvivler bilen er for høj, når der ikke er nogen aircondition køling tættere at vide det? Jeg håber, at den korte introduktion af indholdet af bilreparationen kan hjælpe vennerne. Hvis du vil vide mere viden, så vær opmærksom på bil reparation Xiaobian, reparér bil Xiaobian her venter på dig!