10-17

Som folks levestandard bliver højere og højere, bilen også indgået folks liv, men nogle ejere ønsker at personliggøre deres bil Nogle også vil gå til modificerede biler, bil modifikation til modifikation inden for intervallet fastsat af staten, i henhold til kravene i Vehicle Administration til at ændre registreringen foretaget og udstedt en ny licens til at køre, så den kan passere inspektion, så den bil, der kan eftermonteres Hvad med det?

Hvad kan ændres kofanger bil modifikation

Efter få en ny bil, nogle bilejere kan være mere opmærksomme på sikkerheden i bilen, jeg føler den oprindelige bilens forreste og bageste kofangere ikke er stærke nok, så gå Gør kofanger modifikation, dette er ikke noget problem, den årlige gennemgang kan bestås.

biler, der kan konverteres lyd

modificeret bil audio konvertering skal være inde i oftest ses, og ingen lyd bil audio konvertering funktion af den samlede brug, men også for musikelskere Et godt valg. Lydændring er også tilladt. Salg

biler, der kan konverteres akustisk modificeret variabel udstødsventil

modificerede udstødningsventiler bør vælges som konverteres lagrer de fleste mennesker, fordi dette er indlæst B artefakt, endda et par Den 10.000 dollar bil, efter modifikationen, kan også mærke sportsvognen. Den lyd er simpelthen en cool.

Det er alt for bilreparationer små serier, som kan omdannes introduceres for indholdet af bil modifikation det, reparere små serier introducerer tre små indhold partnere, nemlig, Modifikationen af ​​billyd-, kofanger- og udstødningsventiler er alle disse ændringer tilladt, så efter at have læst indholdet af bilreparationen Xiaobian, hvor mange venner ved det? Jeg håber, at indførelsen af ​​bilreparationen Xiaobian kan hjælpe vennerne!