10-17

Ud over deres egen stemningsjustering bruger chaufførerne også ekstern miljømæssig støtte, især om sommeren er klimaanlæg særligt vigtigt. De fleste bilsejere overvejer sjældent bilens klimaanlæg, når de opretholder deres køretøjer. Klimaanlæg bruges kun til at rengøre kondensatorer til kondensatorer, fordamper, klimaanlæg og luftkanaler med trykluft, men det er ikke nok. Den varme sommer er ankommet, den begrænsede plads på harddisken bliver varmt rum, men i nogle tilfælde kan ikke åbne vinduerne luftcirkulation, for de fleste bilejere, bevidstheden på dette område er ikke stærk nok. Lad os tage et kig på, at bilens klimaanlæg lækker med stationen og reparerer en lille blok.

er gyldig grund bilindustrien klimaanlæg luft lækage typen

1, i henhold til den drivende mode er opdelt i: Fritstående (en dedikeret motor til at drive kompressoren, kølekapacitet, stabil, men den høje pris, store størrelse og vægt, og mere for store og mellemstore personbiler), og (ikke-uafhængig klimaanlæg kompressor drevet af køretøjets motor, køleeffekten påvirkes af motorens drift, dårlig stabilitet, der anvendes til minibusser og biler).

2, i henhold til aircondition ydeevne er opdelt i: en enkelt funktionel (køling, opvarmning, ventilationsanlæg er hver monteret, en separat operation, non-interferens, der anvendes til personbiler og lastbiler på den store) og er af integral ( køling, opvarmning, ventilation og luftkanal fælles blæser, styre de samme styrekort, kan opdeles i temperaturstyret blande varm og kold luft, henholdsvis og en kombineret arbejde af kold eller varm vind kan fungere samtidig arbejde multiple blandet temperaturstyret bil).

3, i henhold til kontrolproceduren tilstande: manuelle (toggle funktionstaster på kontrolpanelet temperatur, vindhastighed, vindretning kontrol) og elektrisk styrede pneumatiske kontrol (ved vakuum styreorganer udvalgte klimaanlæg funktion Når tasten trykkes, kan temperatur og luftmængde automatisk styres inden for den forudbestemte temperatur).

4 ved justering: automatisk justering (anvendelse af den beregnede sammenligningskredsløbet ved forindstilling af sensorsignalet og styresignalet justeringsorganer til automatisk tilpasser temperatur og luftmængde), og computerstyret automatisk justering (til Mikrocomputeren er kontrolcenteret, som realiserer den bedste styring og justering af luftmiljøets allround og multifunktion inde i køretøjet.

Aircondition Myte Indledning: lange, alle uden aircondition

kan også gøre tingene stod slemt er sandheden, når du åbner op at køre enten, ellers i lang tid uden aircondition vil gummiring, som resulterer i aldring af smøremiddel på den interne klimaanlæg af komponenterne også blive tør, aircondition periodisk indlede give hver bruger for at acceptere smøreolie smøring, holdes i god stand, så det er bedst at starte vinter luft en gang om ugen.

Air conditioning misforståelse indhold introduktion: Air condition ydeevne er dårlig, når rengøring aircondition

Dette er standard doven en! Når luftkonditioneringseffekten er dårlig, tænker jeg på rengøring af klimaanlægget. Dette er ikke rigtigt. For at ændre luftfiltre regelmæssigt, fordi mere støv, disse vil alle holde sig i filteret, nemme at dyrke bakterier, der producerer muggen aircondition, så for en gangs skyld et år efter den bedste sæson. Desuden skal kondensatoren rengøres regelmæssigt, og vandtanken skal fjernes til rengøring.

Aircondition Myte Indledning: ikke kender retningen af ​​klimaanlæg udluftning tune

Ifølge den synkende kold luft, varm luft stiger princip, bør den korrekte fremgangsmåde være, at outlet opad klimaanlæg, Når opvarmningen er tændt, vil luftudgangen være nedad.

Aircondition Myte Indledning: lange åbne luft

lang tid ingen aircondition klimaanlæg sig selv en dårlig ting, men i lang tid fri på din krop også skadeligt! Så hver gang brugen af ​​klimaanlæg bør ikke være for lang, hvis den indvendige temperatur har nået en behagelig temperatur, kan du slukke for air condition, adskilt i et stykke tid at åbne.

Aircondition fejl zone indhold introduktion: start bilen straks tænde klimaanlægget

Mange bilsejere plejede at komme ind i bilen for at tænde klimaanlægget. Effekten af ​​at gøre det er meget dårlig, lige i tide til at komme ind i bilen, skal du åbne vinduet ventilation, aircondition og så efter et stykke tid, og tænd den ydre løkke, hele bilen udstødningsgas og derefter erstattet efter at gå inde i løkken.

I dag reparation små serier af Introduktion til ende her, det er små serier af bil reparation bil klimaanlæg vand indhold om hvor god eller mindre god introduktion, klimaanlæg misforståelse indhold beskrivelse, rigtig mange mennesker vil bare alle automotive klimaanlæg skifte, så er der nogle af de mere vigtig viden af ​​bilen og nogle ikke forstår, reparerer små til at give dig mere indhold præsenteres disse fejl ikke begår en anelse, i håb om at reparere små serier af indhold kan bidrage til at introducere dig, Ønsker du at vide mere om bil reparation Xiaobian.