08-03

Under brug af koblingen opretholdes følgende punkter regelmæssigt for at undgå fejl.

(1) kontrollere koblingspedalen slagtilfælde samlede slaglængde koblingspedalen (koblingspedalen er aftrappet fra udgangspositionen i slutningen af ​​den fulde slaglængde) omfatter en fri slagtilfælde og effektiv slagtilfælde. Hvor den frie rejse afspejles i adskillelsesmellemrum mellem lejet og adskillelsen af ​​armen, kløften med den drevne skive friktion slidplade, gradvist mindre, således at pedalfrigangen bliver mindre. Hvis afstanden er for lille eller intet mellemrum, vil udrykkerleje adskillelse håndtaget forårsage slid og beskadigelse af forlænget kontakt, kan koblingen være let “slip” fejl, men hvis afstanden er for stor, for stor gratis rejse pedal således at den effektive slaglængde reduceres, bliver Koblingen vil ikke åbne. Derfor er det nødvendigt med jævne mellemrum at kontrollere koblingspedalens frie bevægelse.

Den frie rejsekontrol og justering af koblingspedalen er forholdsvis enkel, og ejeren kan let kontrollere og forsøge at justere det selv. myHotelVideo.com: bruge mere konventionelle passager-disk kobling, med manipulationen kabel, såsom Beverly, Santana og andre biler. Kontrol, når den første måling af den oprindelige højde på koblingspedalen at slappe af, og derefter finger trykker på pedalen, når følelse mellemrummet forsvinder når koblingen begyndte at blive separeret (modstand stiger), denne gang måle højden af ​​pedalen, slagtilfælde forskellen mellem de to målinger Det vil sige, at koblingspedalens fri slag, som vist i figur 4-1, generelt skal være 10 ~ 15 mm. Hvis det ikke opfylder kravene, kan koblingen adskilles, og justeringsmøtrikken på stangstangen kan bruges til justering. Ved justering om nødvendigt dreje møtrikken, skruet ind justeringsorganet møtrik, for at reducere den frie rejse; skrue justeringsmøtrikken, de frie slagtilfælde stiger.

til et køretøj hydraulisk kobling aktiveringsmekanisme, som bruger en trykudløsning bærer bærer, det bageste stempel og stødstangen reserveret clearance ændres ikke under anvendelse i kobling master cylinder, der muligvis ikke behov justeringen, Den hydrauliske koblings betjeningsmekanisme står imidlertid over for et andet problem, som er at fjerne luften i rørledningen.

(2) hydraulisk kobling aktiveringsmekanisme udstødningsledningssektionen
god

transfer koblingspedalen fri rejse, koblingspedalen, koblingen men ikke helt adskilt, tørret Kontroller, at subpumpens aktuelle trykstop er utilstrækkeligt. Det hydrauliske system til svækkelseslinjen eller infiltration af luft, hvilket fører til sammentrykkeligheden af ​​luftcylinderen ram afkortet slagtilfælde. På dette tidspunkt skal luften infiltreret i hydrauliksystemet udelukkes for at løse fejlen.
Metoden til at fjerne luft er som følger, og kræver professionel drift. 1 Fyld hovedpumpens olieopbevaringsrum med samme type olie. 2 Brug en gasflaske til at lægge et let tryk på olien i enden af ​​ventilationsstikket. ③ på bleed plug skrue kobling cylinder, fluid strømmer fra udstødningsporten, indtil olien ikke frigøres, før luftboblerne, stramme bleed plug.

4Kontroller koblingshåndtaget, indtil det opfylder kravene.

Noter drift af koblingen

en, der starter i starten brændstof er for stor, den halve kobling tilstand kobling, kan denne gang være blidt tankning, fordi den halve kobling tilstand er i en tilstand af delvis binding, når store friktion, og dermed forbedrer hastigheden, accelereret slid.

For det andet forlader foden ikke koblingen. Den venstre fod på den person, der kører, placeres altid på koblingen. Dette er den største skade på koblingen, så koblingen vil være i en lille halvkoblingstilstand. Under kørslen er motorhastigheden meget høj, og slidet er ret stort.

For det tredje betyder koblingen ikke træde på koblingen fod i sidste ende det laveste punkt, skiftet til at foretage tankning, som er slid på koblingen. Meget dårligt. På samme tid vil kraftig gearskifte forårsage friktion i gearets gear, hvilket resulterer i skader på koppen. Så respekt til starten eller under rejser, så længe processen skridt på kobling eller koblingen er løst, er gashåndtaget ikke tvinge, ikke halvt kobling skift, så livet i koblingen kan ikke være for kort.

Clutch Clutch vedligeholdelse Clutch vedligeholdelse Forholdsregler for koblingen