06-15 bildæk i kontakt med bilen er en del af de fleste jorden, i virkeligheden, på dækket, er der mange lille hemmelighed er, at mange af bilerne er ikke meget kendte venner, såsom dækket en gul og en rød højdepunkter, at langt størstedelen af Venner vil føle sig fremmed, men deres rolle er meget stor. Lad os se på det.

Tire røde prikker

Det er den røde prik tungeste dæk omkredsen balanceområder

Tire små gule prik

Gul er det punkt, hvor dækkets omkreds afbalancering letteste;

generelle specifikationer punkt fælg producenter vil blive markeret rød prik gul cirkel på fælgen ved montering af dæk, dæk hub rød cirkel og den gule punkt justering, så Den samlede dynamiske balanceledning på hjulet vil blive brugt mindre.
navet ikke rammer den røde prik gul cirkel, industrien generelt mente, at gassen ved mundingen på navet er det vigtigste, er det generelt tilpasningen dæk gul cirkel og navet gas dyse omhyggelig observation af små S, vil finde dæk gul cirkel er Navdyserne er justeret. Derfor bør alle være opmærksomme på disse to steder på dækene i daglig brug. Sæt ikke de forkerte dæk, røde prikker, dæk, gule prikker