06-15

afbrænding af olie og olielækage er et problem mange bil vil støde på den samme situation er unormal olieforbrug, både hvad forskel gør det?

Først finde ud af, hvad der er de to olielækage med, hvad der brændende olie. Det er nemt at skelne

Hvad er lækker olie hvad der brændende olie brændende olie er den olie ind i forbrændingskammeret, og forbrænding brændstof deltage sammen, tage den blå røg udstødningsrøret. Der er to hovedkilder til olie, der kommer ind i forbrændingskammeret. Den ene er fra cylinderhovedet. Ventilolieforseglingen er alderen, og tætningsydelsen sænkes, så olien trænger ind i forbrændingskammeret. Stationær motor i lang tid, strømmer olien ind i cylinderen fra ventilen segl, starte motoren, udstødningsrøret mørkere blå røg, dvs. kold brændende olie. Desuden er ventilstyringen excentrisk, hvilket resulterer i en forøgelse af clearance fra ventilen, og olien kommer ind i forbrændingskammeret. For det andet kommer det fra cylinderblokken. Stempel for stort slid, beskadigelse af stempelringen rille, stempelringe, reduceret fleksibilitet eller kraftig slitage eller endog svigt vil resultere i Mifengbuyan, sprøjt op olien ind i forbrændingskammeret, deltage i forbrændingen, under acceleration ydeevne betydeligt. Desuden at stort slid af cylinderen eller ujævnt slid af stempelringen bringe den overskydende olie ikke kan skrabes, hvilket forårsager brændende olie. Sådan finder du ud af bilen brændende olie eller brændende olie segl læk dom er meget enkel, med min hånd i din udstødningsrøret, og derefter lugte lugten af ​​hånden, skarp lugt, vil ikke brænde ordentligt, det værste tilfælde brændende olie vil tage blå røg,

olie segl endnu enklere, en alvorlig olieudslip ud af bilen parkeret på jorden vil der være olie, eller lancering motor i brand parkeret der vil være et overløb. Desuden kan du se, om der er dele fedt Slam og så videre.
brændende olielækage olie