11-24

små partnere god bil i dag små til at give en kort introduktion af små partnere er du Lite bil plus luftpumpe, luftpumpe (qìbèng ) er en luftpumpe en “luftpumpe”, der fjerner luft fra et lukket rum eller tilføjer luft fra et lukket rum. Luftpumper er primært opdelt i elektriske luftpumper og manuelle luftpumper og fodluftpumper. Elektrisk luftpumpe. Den elektriske kraftdrevne luftpumpe genererer lufttryk ved konstant at komprimere luft gennem elektrisk kraft. Hovedsagelig anvendes til pneumatisk gummi, bil inflation og så videre. Bilens små serier kom til de små partnere for tålmodigt at introducere Yulit billuftpumpen, i håb om at hjælpe de små partnere.

Viden pumpe kortvarigt – pumpe klassifikation

elektrisk luftpumpe

el-drevne pumpe, stop ved hjælp af trykluft magt , der genererer lufttryk.

Anvendelsen af ​​elektrisk luftpumpe: pneumatisk gummi, bilinflation og så videre.

Manuel luftpumpe

En hånddrevet luftpumpe, der komprimerer luft for hånd og genererer lufttryk.

Brug af manuel luftpumpe: Fyldt ballon eller påfyldeligt pneumatisk legetøj.

mund- pumpe

i benmusklerne powered pumpe trykluft opbevares af foden kraft, genererer pres for at arbejde.

Brug af fodpumpen: cykelpumpe, påfyldning af balloner eller pneumatiske legetøj.

Viden pumpe kort – værker

Pumpe drift princip er: en motor krumtapaksel drevet af to pumpe bælte, og dermed drive stemplet pumpe Den gas, der blæses, indføres i luftreservoiret gennem luftføringsrøret. På den anden side af en akkumulator og gasflaske luftvej gasindløb til regulatoren den er fastgjort til pumpen, og derefter regulere trykket af gasflasken. Når gascylinderen trykreguleringsventilen ikke har nået den forudbestemte trykjustering, kan trykreguleringsventilen fra gascylinderen ind i gas regulator ventilen ikke åbne toppen af ​​ventilen, gasflasken, når trykket når en forudbestemt trykreguleringsventil justering , trykreguleringsventilen ind i gascylinderen fra gassen trykstyringsventil at åbne toppen af ​​ventilen, trykreguleringsventilen i forbindelse med pumpen i luftvejen, og normalt åben styring af indsugningsport af luftpumpen gennem luftpassagen, hvilket gør pumpen tom belastning, Opnå formålet med at reducere elforløb og beskytte luftpumpen. Når gascylinderen tryk justeres ved trykreguleringslegemet tab ventil under et forudbestemt tryk, trykreguleringsventilen inden ventilen ved returfjederen til returnering, pumpen off styring af gaspassagen, pumpen starter igen jubler.

Nå har dagens små bilpartnere introduceret så mange Ulyte billuftpumper. Det er ikke klart, hvordan man lytter til bilens korte introduktion. Er der en nærmere forståelse af Yulit billuftpumpen? Jeg håber, at den korte introduktion af bilens lille serie kan hjælpe de små partnere. Hvis du vil mestre mere viden, så vær opmærksom på dette websted, venter små serier på dig her!

Inflator pumpe Inflator pumpe