11-23

udstødningsgas, som indeholder meget skadelige for mennesker og jordens stoffer, så udledningen af ​​manglende overholdelse til styring. Moderne bil er et vigtigt rejse værktøjer,, bilejerskab er tilsvarende tilføjede hurtigt små serier med landets økonomiske udvikling og forbedre folks levestandard, men samtidig lette rejser, bil udstødning på det menneskelige miljø også forårsaget Alvorlig forurening. Automobiler udsender carbonmonoxid, nitrogenoxid, kulbrinter fotokemisk smog og andre forurenende stoffer, seriøst forhold luftkvalitet af miljøet, følgende websted reparation og en lille serie af bilos NO crowd hvordan man gør overstiger overdreven udstødningsgas NO rigtige løsning .

NOx er et generisk udtryk af nitrogenoxider gassen frembringes ved den kemiske reaktion af nitrogen og oxygen. Hovedkomponenten i PM2.5, som vi er bekendt med, er nitrogenoxiderne. Vigtigste releases motorer med kompressionstænding (dieselmotorer) deraf er NEJ, hovedudløbskanalen tænding (benzinmotor) omfattende CO, HC, NOx, for benzinmotorer, NOx overskredet relativt sjældne. Kvælstof er en inaktiv gas, det vil sige, det er ikke let at reagere kemisk. I dette tilfælde, hvordan sker der intet? Selv om nitrogen er en inert gas, giver motoren betingelserne for en kemisk reaktion af nitrogen: høj temperatur, ilt berigelse. Det er ikke vanskeligt at forklare, hvorfor den vigtigste dieselmotor udstødning til NO var, ud over at brændstof bestanddel er hovedsagelig en ydre, generelt diesel forbrænding blanding for magert tilstand er oxygen er mere passende.

NO overdreven automobiludstødning hvordan

1, ifølge en første stabil tilstand udstødning BASM Superstandard fornemmede værdi bestemmes korrekt: Hvis den detekterede værdi CO: 0,05 eller mindre, NO: 1000 eller mere eller CO: 1 eller mere, NO: 100 eller mindre, og årsagen til overskridelse af standarden er forgiftning af trevejskatalysatoren. Hvis detekteringsværdien CO: ca. 0,5 (område 0,1-0,9) NO: 2000 eller deromkring (interval 1000-3000) er årsagen til overskridelse af standarden svigtet af trevejskatalysatoren.

2, hvis det er katalysatorer mislykkes, behovet for yderligere dom er reversibel eller irreversibel svigt af fiasko, markedet for auto dele er at gå købe en flaske “forår køligt tre yuan mærke hærder” at gøre en tre-motor Yuan bevarelse, lugten af ​​svovldioxid i processen med hærdning er reversibel fiasko, og omvendt er irreversibel fiasko.

3, gensidighed svigt af katalysatorer kan anvendes “Tre regenerationsvæskekamre” vedligeholdelsesprodukter løst på den tredobbelte regenerering, hvis køretøjet har tilbagelagt over 100.000 km, fortrinsvis ternære samtidig rengøring og vedligeholdelse.

4, katalysatorer irreversibel svigt af katalysatorer skal udskiftes, udskiftning katalysatorer skal have lyst til at ændre den oprindelige, et par hundrede dollars på markedet af katalysatorer bruge en meget kort tid Vil mislykkes.

NO overdreven bil udstødning katalysatorer hvordan ren det

Generelt årsagen benzinmotor primært overdreven NO forbrændingskammeret indskud og trevejskatalysatorteknologi forgiftning forårsaget af overdreven hvis NO er ​​mere, er det nødvendigt at rengøre kølesystemet, kølesystem, smøresystem og endda rengøring.

Rengøring af flasker

Denne teknik eliminerer behovet for at adskille trevejskatalysatoren til moderate blokeringer. Fordelen er, at driftstiden er kort, og ulempen er, at effekten ikke er optimal, når rengøringen er hårdt blokeret, og udstyret og rengøringsmidlet købes til personlig drift.

Denne teknik findes ofte i 4S butikker og auto repair shops. Det er en mere traditionel rengøring teknik. Begyndende ved hjælp af siphon-princippet er rengøringsudstyrets (suspension) ledning forbundet til motorindtaget vakuumrør. På dette tidspunkt Tre rensemiddel ind i forbrændingskammeret dannet af udviklende gas, udledes sammen med udstødningsgas ved trevejskatalysator, ved oxidation – reduktionsreaktion Til klæbet parathion kemisk kompleks af den katalytiske overflade, De ufuldstændige forbrændingsprodukter af benzin oxideres til svovldioxid og carbondioxid. Efter en periode med forbrændingsemissioner, tre-vejs katalysator overfladeaflejringer fordampes og udledes til at gøre rengøring og til denne trevejs formål katalysatoraktivitet recovery.

Denne løsning skal bemærkes:

1. Før og efter fjernelsen rengøres iltføleren i flasken. Bil meget før og efter ilt sensor er ikke let at fjerne værktøjet, fjerne den del, der ikke er direkte 4S shop flaske rengøring katalysatorer, vil dette medføre overførsel motor alarm ilt.

2. Kontroller flowmængden af ​​rengøringsmidlet. Styring af strømningshastigheden af ​​rengøringsmidlet til let rysten i tomgang vibration er bedst, hvis renseprocessen af ​​motoren straks reduceres til svær rysten vibrationer rengøringsmiddel flow. Nogle 4S butiksmestere er hurtige, og den store strømningshastighed injiceres hurtigt i motoren, hvilket ikke blot ødelægger motoren, men reducerer også rengøringseffekten.

3, før rengøring af trevejskatalysatoren, skal du først rengøre oliedysesystemet, gasventilen og andet oliesystem og indtagssystem. 4S butik kun en del af vaske- eller rensning af den katalytiske trevejskatalysator, efter vask det hydrauliske system og et indsugningssystem igen vil bevirke trevejskatalysator sekundær forurening.

4, renseprocessen, deponering oxideres på den katalytiske konverter til at udtømme skadelige gas, hale gasindvinding enhed, der skal tilgås, ikke-respirerbare. Nogle 4S butikskort er bekvemme og udføres direkte indendørs. På dette tidspunkt indeholder udstødningsgassen giftige gasser som svovldioxid.

Effektiv rengøring med en automatisk visuel rengøringsmaskine

Denne teknik fungerer godt for forskellige tilstopningsbetingelser for trevejskatalysatoren. Fordelene er god rengøringseffekt, lav materialeomkostninger, højhastighedsrensning og tidsbesparelse. Starter, således at ilt sensor job demontering værktøj, de linker links katalytiske renere, rengøringsmidler vandes tilføjede, starte bilen, er rengøringen afsluttet, kan være en ledig cyklus.

er en katalytisk rengøringsmiddel til rengøring af en metaloxid rust god ting, at korrosion næsten nul, for rengøring medlem ikke forårsage nogen skade. Små partnere kan gå til auto parts markedet eller købe forsyninger. De fleste af omkostningerne er ikke høje.

NO overdreven køretøj udstødning løsninger resumé

Må ikke undervurdere rengøring og vedligeholdelse af katalysatorer, katalysatorer erstattet med en pris på 1500 – 8000 yuan, erstatte en Bosch oxygen sensor til omkring 500 yuan. Desuden har regelmæssig vedligeholdelse alle fordele ved brændstoføkonomi og årlig godkendelsesgrad, og at spare penge inde og ude garanterer også bilens normale ydeevne.

Trevejskatalysatoren skal rengøres og vedligeholdes hvert 30.000 km. Om nødvendigt kan den rengøres hver 10.000 kilometer. Under normale vedligeholdelsesforhold er det kun nødvendigt at udskifte levetiden på trevejskatalysatoren mellem 150.000 km og 200.000 km.

Det ser ud som om kernespørgsmålet er, at i trevejs katalysatoren er årsagen til problemet fundet, og problemet er løst. Xiao Bian her for at reparere en særligt minde små partnere: gamle biler, diesel køretøjer junior partner til at styrke den rutinemæssige vedligeholdelse og reparation af bilen, skal du ikke forveksle bilen passerede den årlige undersøgelse en gang for alle, især eksistensen af ​​sort røg og andre biler fundet I tilfælde af situationen er det nødvendigt at gå til det almindelige vedligeholdelsesselskab for vedligeholdelse for at undgå, at bilen fortsætter med at føre sygdommen. Ovennævnte er det komplette indhold af bilens udstødningsgas NO standardopløsning, som kort introduceres af bilreparationsredaktøren.

Automobil udstødningsgas NO overstiger standard Udstødningsgas fra køretøjer NO overstiger standardopløsning