10-17

Hvad er rollen som kørsel af spejl? Sådan justeres uden spejle, bakspejle og bakspejle er nyttige anvendelighed er stadig meget stor, justere bakspejlet på der er ingen ensartet standard, nedsat visuel blinde vinkel så længe som muligt, bemærker kørsel Komfort er princippet. Vil vennerne bruge bilens bagspejl, og bilforhandleren vil introducere indholdet til vennerne.

hvordan bakspejl justering: Efter introduktion

Den første køretur medlem af sædet justeres til en passende position, hvor begge sider af observation spejl, spejlet udvidet, Observerer din krop fra spejlet, og kropsområdet bør ikke overstige 1/4 af spejlet er en rimelig rækkevidde.

Det andet trin er at justere i højden i princippet observeret efter at køretøjet fra begge sider af spejlet syn, således at afstanden til jordplanet i midten af ​​spejlet. Men nogle af mine venner plejede at være på den rigtige side spejl vinkel sænkes, for bedre at kunne observere den højre side af vejen i omvendt, denne tilgang er ikke forkert, men ikke alt for lav vinkel til horisonten som en reference, ikke fortov område Mere end 2/3 af spejlområdet er en rimelig rækkevidde.
centrale spejl

bil det burde være relativt let at justere for at opretholde den korrekte arbejdsstillinger, er bagruden kortlagt i den centrale bakspejlet, og indehaveren af ​​kopiside vedligeholdes i horisonten spejl til centret.

hvordan justering bakspejl: hvordan til at bestemme afstanden mellem køretøjer via sidespejle

Om bakspejlet til at bestemme afstanden mellem køretøjer trick har nogle grundlag, men mellem forskellige modeller stadig være nogle Forskelle er sådanne forskelle hovedsageligt fra forskellen i bagspejlet, hvilket er af særlig interesse. For større spejle af SUV og MPV-modeller, vil bilen være tæt nok til at blive fyldt bakspejl, men på grund af den lille bil bakspejlet, er der ingen grund til at være så tæt det er let at lade bilen Fyldt op, så den aktuelle operation vil blive behandlet forskelligt. Men under forholdene tillader det, så langt som afstanden mellem køretøjer og linjen var mere sikker, fra den eksperimentelle synspunkt, som set fra bakspejlet bil bakspejl område på mindre end 1/3 og endnu flere timer i løbet af linjen Relativt set Det vil være sikrere.

For at reducere nogle blinde pletter så meget som muligt, eller tænke uden for rammerne af deres spejle er for små, mange ejere ville vælge den store synsfelt sidespejl monteret i bilen. Stort synsfelt gennem bakspejlet er en konveks spejl princip, den billeddannende område udvidet til den størst mulige reduktion visuelle blinde vinkel, fra dette synspunkt er faktisk effekten er indlysende, men scenen er blevet deformeret i spejlet, kan følelsen af ​​afstand forårsage afvigelser.

Efter at have læst dagens automotive viden til små partnere Indledning små venner ikke har lært at gøre bil bakspejl af tips, kan bilens bakspejl hjælpe bilister se situationen bag bilen, undgå pludselig det Hvad skete der med hændelsesspejlet? Sådan justeres uden spejle reparere små serier for at indføre indholdet af små partnere her i dag, jeg håber du kan hjælpe til små partnere.