09-30

mange ryttere ønsker at vide om den nye Buick LaCrosse, bilen udføres på grundlag af en omfattende opgradering Laojun mere på både det ydre, interiør, konfiguration og magt, fik alle ikke en lille forbedring, følgende eftermarkedet små serier sætte LaCrosse Shanghai automotive små fyre, meget ligesom de nye Buick LaCrosse bil fans kan følge eftermarkedet til en lille serie af dybtgående kender den.

Den nye Buick LaCrosse modeller udseende Profil

i forhold til de gamle modeller LaCrosse, den nye LaCrosse mere ungdommeligt udseende, i Baseret på det oprindelige atmosfæriske udseende er en række luksuskonfigurationer blevet omfattende opgraderet. Men stadig står erhvervsmarkedet, det 500018581497mm dimensionerne længde og bredde, og 2837mm akselafstand dimension ikke blot i høj grad at overstige det salgsargument af Honda Accord, og endnu højere modeller niveau under en høj. Fortsat familien hoved design har en stor vandfald gitter lad du nemt skelne, som er 100 meter væk fra en Buick sedan, lederen tilføjede et lignende sportsvogn design af fjorden, den er fuld af ånd .

Den nye Buick LaCrosse modeller Interiør Profil

Den nye LaCrosse findes i det indre for forbrugerne at vælge to farver, den ene er Kombinationen af ​​beige og mahogni, den anden er en kombination af ren sort interiør og børstet metal dekoration. Rummet er meget rummeligt, siddepladsen i bageste række er meget god, og det er meget behageligt, når man kører. Det er værd at nævne, at Buicks patenterede QUIET TUNING-mute-teknologi er meget god, når du lukker døren.

Lacrosse ny generation TPMS systemet leveres som standard med elektronisk dæktryk overvågningssystem, at ESC kørsel stabilitet kontrolsystem, ESC stabilitet styresystem køre bilen til at køre real-time overvågning tilstand, udvide ved at kontrollere bremserne og fire effekt af motoren Uafhængigt tildelt. TCS traktionskontrolsystemet kan regulere motorens drejningsmoment og bremsekraft påført på en enkelt hjul for at undgå kørsel hjul acceleration slip, for at øge accelerationen og klatreevne under acceleration, CBC kurven bremsestyringen, at eliminere kurven under køretøjets bremsesystem Understeer eller oversteer.

Den nye Buick LaCrosse modeller Power Profile

Den nye Buick LaCrosse 2.0T udstyret med den nye Buick Regal 2.0T samme TurboDI ​​direkte indsprøjtning Den turboladede motor er den mest kraftfulde turboladede kraftkilde med direkte indsprøjtning i high-end-segmentet fra mellem- og high-end-bilen. Takket være brugen af ​​injektionen i cylinder brændstof, turbo dobbelt kanal, DVVT kontinuerligt variable indsugnings- og udstødningsventiler og tidsmæssige aluminium stempler og spray køleteknik avanceret, væsentligt forbedre effektiviteten af ​​forbrændingsmotorer LaCrosse 2.0T, i Udbruddet af 162kW maksimal effekt og 350Nm maksimalt drejningsmoment kan effektivt forbedre brændstoføkonomien og virkelig opnå den bedste balance mellem “lav forskydning, høj effekt, højt moment”.

Den nye Buick LaCrosse model konfiguration Introduktion

Den nye LaCrosse 3.0SIDI motor er brugen af ​​ny tredje generation direkte indsprøjtning Det er i stand til nøjagtigt at injicere benzin fra toppen af ​​cylinderen ind i cylinderens indre for at fuldføre forbrændingen. Det kan være ved et tryk på flere hundrede [2] Pa presses ind i cylinderen, ændre den måde en konventionel port indsprøjtning motor, forbrændingen mere præcise, kontrollerede nærmere. Stolt motorteknologi, den nye LaCrosse effektforøgelse mere end 10%, 8% mere drejningsmoment, mens brændstofforbruget faktisk faldt med 3%, mere kuldioxid-udledningen med 25%.

Ovenstående er, hvordan man introducere Shanghai LaCrosse bil, hvorfra vi kan vide, at den nye Buick LaCrosse nye udvendige, indvendige og hestekræfter frem for alt ikke var en lille forbedring, vi er nu i tillæg til udseendet og udførelsen af ​​bilen fokus, oplevelsen af ​​turen også ekstra opmærksomhed, så hvis du foretrækker gode udseende og rummelig kørsel plads, så den nye Buick LaCrosse er intet mere end dit første valg.
Buick Ny Lacrosse Hvad med Shanghai Junyue