10-17

indeklima overvågningscenter 50 af bilen detekteres med mindre end halvdelen af ​​formaldehyd, benzen, toluen, xylen, TVOC fem indikatorer kontaminanter, 70% af giftigt gaskammer biler Den mest intuitive følelse af koncentration er, at lugten inde i bilen er meget skarp. myHotelVideo.com: fjerne lugten betyder ikke, at ingen gift

rundsendt på internettet en masse at sige ikke flyve, såsom bil sætte grapefrugt skræl, eddike, parfume lugter store ting. Men disse ting er bare deres egen duft, og de har ikke rigtig spillet en rolle i eliminationen.
simpelthen bruge mindre praksis at lugte første ting er at sætte bilen alle plast beskyttende film er revet, for det andet ting, så vidt muligt i færd med at flytte mindre klimaanlæg, åbne vinduerne og lad vinden Gassen i bilen er blæst væk, den tredje ting er at købe nogle aktiverede carbonposer på internettet. I bilen kan 50 yuan købe en stor taske, og efter to år smider den og ændrer den. Effektiv til at tilbringe mere for at praktisere den første metode lugt, købe bil luftrensere, alle funktioner, kan du holde bilen ren luft, prisen er forholdsvis høj, har 200 til 2.000 om året skal udskiftes 1-2 gange filtreret forsyninger. Den anden metode, fotokatalysator sprøjtning for at fjerne giftige gasser, er effektiv på kort tid, koster mellem 300-600 yuan, og ejere med økonomiske forhold kan overveje at gøre det regelmæssigt. Den irriterende lugt i bilen er let at tiltrække vores opmærksomhed, men der er stadig mange giftige gasser, der er farveløse og lugtfrie. Især er nogle af joint venture-køretøj, den indenlandske version af den samme bil interiør lugt, der er større end den importerede udgave, ikke har råd til at miste et par år, både i bilen hver dag, hele tiden i kontakt med, så vi er nødt til at passe deres egen krop, i håb om, at En artikel kan hjælpe dig. Ud over bil lugt