10-08

fuld på bare hånd den nye bil lugt af lim, læder, plast smag, røg, sved tillade ejere en hovedpine, ligesom hvordan derudover er udelelige, kørsel virkelig ubehageligt . Det betyder ikke noget, i dag lille lære dig opskriften metoden ud over lugt, sikre at helbrede patienten! Den mest effektive måde at henvise til at henvise nye bil ud over at smage det
ny bil lugt hvordan kommer? 1. Bilen selv. De skadelige gasser og lugt af auto dele er ikke fuldt ud frigivet. 2. Indretning. Dekorativt materiale indeholder skadelige gasser omfatter benzen, formaldehyd, acetone og xylen.

3. Bil klimaanlæg. Luftudløbet vil blæse ud lugtgasen.

bil mest effektive metode til desodorisering udsugning
nævne lige efter smag i tillæg til en multi-bilrude ventilation luftcirkulation udenfor, som regel har flere åbne vinduer, døre, muligt luftskifte i og uden for bilen at gøre, for at gøre bilen så hurtigt som muligt flygtige skadelige gasser frigivet ren.

Desuden lille jeg anbefalede til nybegyndere, så lidt mere end vinduet klimaanlæg, drage fuld fordel af processen med at flytte vind, til at komme op med diskrimination åben cabriolet, så blæst væk med bil lugt, helt sikkert have en multiplikatoreffekt.
hydroxylgrupper i over smag photocatalyst titandioxid fotokatalysator produceret af lysbestrålingen, den organiske forbindelse dekomponerer til uskadelig carbondioxid og andre giftige stoffer, denne metode er relativt effektiv, er meget hurtig.

der er en meget effektiv metode: spray titandioxid, derefter elevatordørene indespærring, 2-3 timers udsættelse for sollys, og ventilere, varme, indtil bilen forsvinder.
aktiveret carbon ud over smag

anbefales at ejere kan købe nogle trækul taske, aktivt kul er porestrukturmodificerende egenskaber og mere, har en stærk adsorption kraft, fordelen er, at det ikke kun kan absorbere formaldehyd adsorption men også andre forurenende gasser, Der er ingen sekundær forurening. Varm påmindelse, alle bør også erstatte det aktiverede kulstof i løbet af en tid, hver tredje måned.

PBS deodoriceringssystem Dette system er det mest avancerede system ud over smag, ved hjælp af WHO til at fremme den nyeste miljøvenlige og effektive bredspektret desinfektionsmiddel på bil air condition kanaler og bilen grundigt Sterilisering kan eliminere årsagen til lugten. Denne teknologi er dog stadig umodne og stadig i forsknings- og udviklingsfasen. Hertil kommer, at mange mennesker siger frugt, plante ud over smag, lugt te, i virkeligheden er disse metoder i tillæg til at smage effekten er ikke pålidelige, og nogle kan opretholdes i et stykke tid, og nogle mennesker bare psykologisk effekt. Ny bil deodorization metode