10-06

Oliepanden kaldes også oliepanden. Dens funktion er at opbevare motorolien og forsegle motoren sammen med vevhuset.

fælles sump stemplet stålplade, som vist i fig.

Den er boltet til krumtaphuset og har en pakning for at forhindre olielækage. Bunden af ​​oliesumpen har en dybere olie sump med en stabiliserende olie baffel. Der er olietankstik på bunden af ​​olietanken. De fleste af olieafledningsplugterne er magnetiske, som kan tiltrække jernskrot til at reducere slid på dele.

chassis sump ligger?

Ovenfor lærte vi, at oliesumpfunktionen er at opbevare motorolie, så er oljesumpens position generelt under motoren. Forreste motor er for eksempel generelt under motorrummet, det vil sige under forsiden af ​​bilen. Bilen med motoren er selvfølgelig under motoren, det vil sige under bagenden af ​​bilen.
bundkar bundkar position