04-13

fra køretøjets brændstoftank i bilen reparationstid nogle gange sætte olietank pumpning af rent og hvordan man gør, jeg indført nogle metoder til at pumpe brændstoftanke, med håbet om, at vi får.

Fra bilen tanken pumpeløsning: Vi vil finde bilen filteret, skal du finde filtret benzin (benzin filter monteret udenfor kun bilen) ved siden af ​​brændstoftanken, som det nu generelt carport , har anti-pumpende plast netto olie eller olie udledning skrue, så du kan starte fra filteret enhed, finde en tube filter enhed på bilen, bilnøgler til at åbne (tændingsnøglen at åbne låsen til på filen, der er et skift fra tændingen før køretøjet), være opmærksom, men ikke starte bilen, og så kan du høre lyden af ​​bilen oliepumpe, så gentages flere gange, bil olietank, det vil komme ud gennem røret Det er. (Denne metode er farlig høj risiko for beskadigelse af gas pumper bruger med forsigtighed)

bil tanken pumpning metode 2

sifon princippet røret direkte i munden af ​​patronen Siphoning i benzin er et hydrodynamisk fænomen, der tillader væske at blive pumpet uden hjælp af en pumpe. Væsken i den højere position er fyldt med en inverteret U-formet rørformet struktur (kaldet en sifon) og åbnes derefter i en lavere position. I denne konfiguration skubber forskellen i væsketryk over røret væsken forbi det højeste punkt og udledes til den anden ende. Hovedsageligt ved gravitation lade sifon effekt

University of Science and Technology, Dr. Quinlan Hughes (Dr. Stephen Hughes) Australia sagde: “Væsken i vandlåsen lade tyngdekraften flyde ned fra den øvre ende af en lang og nedad herpå blev den øvre ende af den korteste side af vandet udarbejdet og strømmer derefter til den nedre ende. “

metoden til at pumpe brændstoftanke 3

nu mere avanceret teknologi, og nogle bil vedligeholdelse opfindelse har særlig benzin recovery benzinpumpen, operationen er meget simpel, men også fra pumpning patron port benzin.

Metoden, der anvendes ved skønheden i ovenstående billede, er en metode til pumpning af olie fra brændstoftanken ved siphoning. Da tyven også vil bruge denne metode til at stjæle olie, så nu under produktions- bilfabrikanter blev udført på tanken ensrettet strømning af behandlingen, kun hældte benzin, er olieabsorption ikke suges ud sekventielt. Så denne metode er ikke i stand til at pumpe ud brændstoffet i brændstoftanken.

Pumping benzin