07-13 Den normale farve på tændrørets elektrode er brunlig hvid. Hvis elektroden er sort og har kulstofaflejring, indikerer den, at der er en fejl. Under inspektionen kan tændrøret kobles til cylinderblokken, tændrørets klemblok berøres af den centrale højspændingslinie, og tændingsbryderen tændes for at observere højspændings elektrisk hoppestilling. Hvis elektrisk hoppestilling er i tændrøret, fungerer tændrøret godt, ellers er det nødvendigt med en ny. Normal tændrør Den normale tændrør er lysebrun. Efter
normal farve myHotelVideo.com: tændrør forbrændingsmotor brændende olie koks er alvorlig tændrør oliestrømmen til forbrændingskammeret, almindeligvis kendt som brændende olie. Denne type biludstødningsrør udsender blå røg. Tændrøret til tændrøret har en lav varmeværdi, eller det elektroniske styresystem er defekt. Tændrøret har et tændrør noget som et glas stick med sand, og bilen luftrenseren er forseglet, og resultatet af sand ind i forbrændingskammeret, under påvirkning af forbrænding ved høj temperatur af den smeltede sand på tændrøret. En lille gnistet aluminiumkugle sidder fast på tændrøret med en smeltet aluminiumkugle smeltet på aluminium tændrøret. Dette skyldes, at tændingsvinklen er for tidligt, og som følge heraf er tændingstemperaturen for sent til udledning, og stempelets smeltede aluminiumkugle stikker til tændrøret. Årsagen til tændrørets tilstopning er, at blandingen er for magert, hvilket kan forårsage overophedning af motoren. Hvis den ikke behandles uændret, vil motoren fungere. Sort fløjl carbon deposition fejl er en luft renere beskidt tændrør, vakuum brud trykregulator, gastrykket er for høj, beskadigelse oxygensensoren, det elektroniske styresystem svigt. Ablation er årsagen til fejl i tændrøret tændrøret varme matching fejlværdi, tændingen fremrykningsvinklen også mager luft-brændstofblanding, kølesystemet temperaturen er for høj, manglende smøresystem olie og lignende. Årsagen til, at tændrørets centerelektrode forkortes, er at tændrøret ikke udskiftes under vedligeholdelse. Tændrørets centerelektrode afrundet

er årsag til svigt af tændrør anvendes for længe, ​​en stor strøm når en antændelse af tændrør, men også føre til motorstop.

farvebestemmelseskredsløb tændrør tændrør tændrør Farve Analyse