11-29

kan være små venner er meget bekymrede over de mest grundlæggende skift manuel transmission bil tricks eller noget, ignorerer den manglende manuel bil skift tabu. Bil lille til at give små venner siger, lige så vigtigt som teknik, tabuet er også meget vigtigt, og hurtigt se på, hvad skiftet manuelt gear bil tabu det.

Biler skift frustreret kort: Årsager

løfte koblingen ved kørsel skiftet, hvis motorens omdrejningstal og køretøjets hastighed på det tidspunkt ikke passer, dvs. motorens omdrejningstal og koblingspladen hastighed rotationshastighed forskel er til stede, (hvor de fleste af motorhastigheden er under en rotationshastighed koblingspladen), forekommer frustreret fænomen. Frustreret synlig grund er denne: den motorhastighed og køretøjets hastighed på dette tidspunkt ikke passer, dvs. eksisterer motorens omdrejningstal og kobling disk hastighed omdrejningstal forskel. For eksempel: den bil, du ønsker at køre i hård acceleration, en dyb skridt på gassen, denne gang automatgear vil automatisk nedskift at øge motorens omdrejningstal, når hastigheden når en vis højde og derefter upshift, fordi der vil være et signifikant fald hastighed efter en upshift Så der vil være en relativt temmelig frustrerende følelse. Hvis du ønsker at opretholde en god acceleration, vil gaspedalen dybere, automatgear blive forfremmet til et højere gear ved en højere hastighed, i dette tilfælde er det indlysende skift frustreret.

auto skift frustreret kort: Foranstaltninger

Ideelt eliminere frustreret trick er at gøre alt kobling input gear output af skiftet helt ens. Dette er ikke umuligt, erfarne bilist gennem en periode med udforskning, kender den omtrentlige hastighed på hver bil hastighed differentiale, motorens omdrejningstal omdrejningstal, finde en glat skift af “rytme”. Da det er en manuel skift, hver skift, du kan ikke beherske den grundlæggende hastighed er så præcis, at der er nogle ældre bilister tilgang er at løfte koblingen til 70%, således at koblingen semi-kobling, relativt forsigtigt lade hastigheden på motor og gearkasse er Synkronisering kan også reducere tilbageslag, selv i det omfang folk i bilen ikke kan føle det.

Det er indholdet af en lille bil lille til at give en kort introduktion af partnerne, fordi skiftet frustreret og løsninger på små serier biler i teksten principielt gav små venner forklarede, hvis hjemsøgt lignende forespørgsler venner kan prøve, ønsker en kort introduktion af små serier biler kan hjælpe små partnere.

Skift