10-17

Kvaliteten af ​​folks liv forbedres nu, og i et tempofyldt liv forfølges flere og flere rolige og uskyldige miljøer. I starten af ​​bilens opfindelse var folks efterspørgsel efter biler meget enkle: de kunne gå. Verdens første bil har ingen lys, ingen forrude, ingen døre, for ikke at nævne nogen komfort. Kan med tiden, folk efterspørgsel efter biler blev kræsne, diverse komfort konfiguration har været helt ude af stand til at opfylde behovene hos brugere, subtile støj, vil en lille skælve disse ikke tages i betragtning, før nu faktor Det er nok til at påvirke købernes ønske om en bruger. Lad os kigge på bilens interiør med en solid løsning i bilen.

Introduktion til lydløsninger i bilens indretning

Der er et lyddæksel i bilen for at skelne mellem venstre og højre front, højre forside, venstre bag og højre bag. Kort sagt er der mange lyde forbundet med kørselssystemet, og skal straks fjernes fra fabrikken. Jo højere lyden er, jo tungere skaden og orienteringen af ​​det indkommende anlæg er praktisk for øjeblikkelig vurdering af fejlstedet så hurtigt som muligt. Selv om det ikke vil stoppe med det samme, vil en del fejl blive mere og mere alvorlig og forårsage stoppet. De fleste af dem skyldes den løse suspension af hjulophængspositionen.

indendørs bilradio løsning af komponenterne har lydprogrammer

For det første er lyden af ​​motorhastigheden af ​​kontakten

Oftest ser motoren af ​​lyd afhænger af tilstedeværelsen af I motorens hastighed.

1, lyden er kun til stede ved tomgang eller lav hastighed. Raslende årsager er: stemplet og cylindervæggen clearance er for stor; en stempelstang lejetap samling for stramme eller for stramt, tappet styrehul stor frigang dermed, Valve slid kamprofil, nogle gange, løst greb snorehjulet Lyder (indlysende, når hastigheden ændres).

2. Når lyden holdes i en bestemt hastighed, er lyden uordnet, og når hastigheden er decelereret, udsender en kort lyd. Raslende årsager er: de knastaksel tandhjulene fast møtrik løs eller opdelt brækket krumtapaksel, raslen af ​​stempelpinden bøsning; aksial spalte er for stort eller knastakslen bøsning løshed.

3. Der er en lyd, når motoren pludselig accelererer, og lyden eksisterer stadig, når højhastighedstilstanden opretholdes. Raslende årsager er: Songkuang stang lejer, puder med forskellige dimensioner eller blæse roteres; Songkuang krumtapakslen lejebøsning eller brændende kapacitet brudt stempelpind; brækket krumtapaksel.

For det andet, der er lyden af ​​kontakten belastning

Der er en masse af lyd og dens tilsyneladende forbindelse belastningen på motoren, kan cylinderen tages af release teknikker belastningstest diagnose, som regel singlecylinder Eller dobbeltcylindret brydningsmetode for at lette belastningen på en eller to cylindre for at identificere forbindelsen mellem lyd og belastning.

1. En cylinder er brudt, og der er ingen lyd eller lindring. Årsagerne til lyden er: stempelet banker cylinderen, forbindelsesstanglaget er løs, stempelringen lækker, stempelstiften er brudt.

2. Hvis en cylinder er brudt, vil lyden stige, eller der vil ikke være nogen lyd. På dette tidspunkt vil der være en lyd. Raslende årsager er: kobber ærme stempelpinden løshed, koniske del af stempelskørtet er for stor; sprang en stempelpind; stang lejedækslet fastspændingsbolt løsne sig eller endog blæse fra nettet stang bærende legering; svinghjul havde meget løs fastspændingsbolten.

3. Lyden af ​​de tilstødende to cylindre reduceres eller forsvinder. Årsagerne til støj er: krumtapakselageret er løs.

Tre, der er en forbindelse mellem lyd og temperatur

1, lav temperatur lyde, lyden reduceres efter at temperaturen stiger, og endda forsvinder. Raslende årsager er: stemplet og cylindervæggen forskellen er for stor, og da hovedstemplet bærende olierille dybde og bredde af forskydning; lavt olietryk og dårlig smøring.

2, der er lyd, når temperaturen stiger, og lyden reduceres eller forsvinder, når temperaturen er sænket. Raslende årsager er: pre-tænding på grund af overophedning, stempelskørtet modsatte langside ellipse, den korte akseretning; ellipticitet lille stempel, stemplet og cylindervæggen afstanden er for lille, deformering af stemplet, stempelring forskellen er for lille.

fjerde er der lyd kontakt med motoren driftscyklus

have lyd motorfejl tendens til at have betydelig kontakt med arbejdscyklussen af ​​motoren, især en krumtap forbindelsesmekanisme og ventilmekanismen er Lyden er alt relateret til arbejdscyklussen. I tilfælde af en firetaktsmotor er lyden forårsaget af krumtapmekanismen, at motoren virker to gange, og lyden forårsaget af ventiltoget er, når motoren arbejder.

1, der er gode grunde forårsaget af knæledsmekanismen er: slagstempel cylindervæggen, udstedt slagstempel pin; stempelkrone hovedet; selv gennem plejlstangen bærende Songkuang; stempelring lækage gas.

2, der er gode grunde på grund af ventilmekanismen har: en ventil clearance er for stor, og dens tappet guide gap hul er for stort, ekstravagant tab kamprofil, tørt forskellen er for stor og dens ledning, en ventil spring break Kamakslen er kørt udad, ventilens sæde er løs, ventillagret kan ikke lukkes.

3. Hvis lyden ikke er relateret til arbejdscyklussen, skal du være opmærksom på lydområdet. Typisk er en, der skyldes den arbejdscyklus uafhængig af flerheden af ​​motor tilbehør raslende defekt, kontinuerlig metalfriktion lyde uafhængigt af arbejdscyklussen hvis udstedte dele, kan det roterende element anses at visse funktionsfejl. Når

Fem dele har kontakt med motoren lyd

motorstøj har fundet sted, ville det have en vis grad af vibrationer, afhængigt af egenskaberne og placering af det sekundære vibrationer kan diagnosticere årsagen til en støj havde fundet sted.

indendørs bil lydprogram til at løse interne lyd motorrummet har

1, blødt metal nedbrud lyd: Hvis din motor lyde som et fremmedlegeme rammes frem og tilbage i det, den såkaldte skydning. Årsagen er, at olie- og gasblandingen i forbrændingskammeret ikke er helt forbrændt, ofte på grund af benzinforbrug med for lavt antal, og motoren er overophedet. Bestem, om motoren arbejder ved normal temperatur ved at observere kølevæsketemperaturen. Hvis ikke, skal du skifte til højkvalitets benzin. Hvis der stadig er lyd, kan et additiv der øger zinkværdien anvendes. En anden mulighed for affyring er, at der er for meget kulstof i motorens forbrændingskammer. I dette tilfælde kan der tilføjes en højkvalitets brændstofsystemrenser til fjernelse af snavs fra forbrændingskammeret, der kan forlænge motorens levetid. Svære skud kan forårsage beskadigelse af motorens forbrændingskammer og stempel. Men hvis der kun er en lille støj, når bilen accelererer og klatrer, betyder det ikke, at der er et problem. Hvis optagelsen ofte udføres under normale forhold for benzinbrug, skal servicetekniker repareres med tiden.

2, aflytning eller tikkende lyd: Hvis du hører motoren, når motoren acceleration lyd udsendes rytmisk aflytning eller tikkende, ofte fordi justering ventilspillerummet ikke er forårsaget, eller Manglen på olie- eller oliefilter har ikke ændret sig i lang tid. For at gøre dette skal du først kontrollere olien og tilføje den til den rigtige position, hvis den mangler. Hvis det ikke er muligt at fjerne lyden, skal du kontrollere ventilklaringen og justere den til den korrekte position. Det er alle måder at spare penge på. Hvis der stadig er lyd, skal motoren bruges til omfattende vedligeholdelse.

3, hvæsende: lyde som en smal luft ud af lydhullet, som kan være et vakuum lækage eller bryde vakuum samtidig producere motoren revolution tabt og ineffektiv. Vanskeligheden ved at overhøre dette problem er at finde ud af, hvor lækagen er. observere omhyggeligt med øjnene og lytte opmærksomt til lydkilden, hvis blot afbrudt, så længe den oprindelige placering for at finde tilsluttet det, hvis vakuumrør revet ødelagt, så brug en ny. En anden mulighed er, at cylindermatten lækker.

4, banke lyd: Hvis du hører lyden synes at være nogen, der rammer motoren med en tung hammer, kan det være et stort problem. Højt, dybt banning er ofte tegn på alvorlige mekaniske skader, som f.eks. Motorcylinderforingsskader, leje eller forbindelsesstangbrud. Kør ikke bilen på dette tidspunkt, det kan være mere alvorligt.

Lyden af ​​en bil forstyrrer folkens følsomme nerver, især kammeraternes kammerater. Ud over bilindustrien materialer arbejde, meget mange tilfælde var der meget sandsynligt, at forårsage støj opstår, ikke panik, hvis der er lyd opstod, begyndende med omhu og tålmodighed at finde problemer med henblik på at løse de problemer, kan ikke tages let, kan køretøjet lyden af ​​køretøjer mærke Forskelligt udsender den samme lyd ofte det samme eksistensproblem. Disse er reparation af små serier at dele oplysninger om bilen indendørs lydløsninger.