12-01

vinter temperaturen er lav, at køretøjet gennem parken, såsom viskositeten af ​​olien steget en nat, hvis det cool bil straks begyndte at gøre ondt en stor køretøj slitage, og derfor vigtigere om vinteren varm bil. Så hvordan får du den rigtige varme bil om vinteren? Den tålmodighed til at læse den følgende beskrivelse, måske vil du forstå:

Hvorfor vinter varm bil
en masse mennesker ønsker at vide varm bil, men vidste ikke, hvorfor varm bil ?. Faktisk er hovedårsagen til den varme bil, at efter at bilen er parkeret i lang tid, strømmer olien i motoren tilbage i oliesumpen på den nederste del af motoren. Så efter tænding, den øverste halvdel af motoren ikke er i den situation, manglende smøring olie, tager omkring 30 sekunder efter lanceringen vil være på grund af driften af ​​oliepumpen og levering af olie til smøring af motoren er mest nødvendige stempler, plejlstænger og krumtapakslen Og andre komponenter. Manuelle og automatiske hot bilmodeller Der skelnes mellem: manuelle modeller varm bil: anbefales at hænge en fil ikke træde på gassen, denne gang afhænger af den lave motoromdrejninger langsomt med 3 til 5 minutter, langsom hastighed kontrol ved 20-30km /t Forud, når vandtemperaturmålerens peger stiger til næsten 60 ° C (mere end en tredjedel af vandtemperaturmåleren), kan opskiftningen accelereres trin for trin. Hvis du støder på en sektion, der skal træde på acceleratoren gennem processen, kan du træde på gassen, hovedsagelig lad ikke motorens hastighed overstige 2000 omdr./min. Automatiske modeller hot bil:

D rækkevidde bør opretholdes ved 2000 rpm med 3 til 5 minutter eller mindre, generelt, automatisk bil i god stand uden at trykke acceleratoren, en lav rotationshastighed i tomgang, som er tilstrækkelig til at bremse køretøjet kører fremad . Ligeledes, når vandtemperaturen stiger næsten tabel pointer 60 ℃ (tredje gitter over grundvandsspejlet), så olien i transmission cyklus er tilstrækkelig, vendte gradvist tilbage til normal olieviskositet, før normal acceleration.

Faktisk kan vinter varm bil lidt afhængigt af forskellige modeller, forskellige fortrængning, forskellig belastning, anderledes klima anderledes, er der ingen fælles model til at følge, kan ikke anvendes mekanisk.

Vi behøver kun at beherske et vigtigt princip – vinterens varme bil skal være en dynamisk proces med stabil opvarmning og gradvis acceleration. Stående inaktiv for længe efter den indledende start, skal du huske at tage den med ro lav hastighed, husk der er ikke for tidligt dyb pedal, hård acceleration, bremsning og andre alvorlige kørselsadfærd.
Jeg ved ikke, om du har bemærket farerne ved at tage bilen: Vi finder normalt, at når køretøjet er startet, vil tachometerpegeren være mindst dobbelt så høj som den normale tomgangshastighed. Dette er bilens tænding, automatisk computerstyring modul på moderne biler i brændstofindsprøjtning system tillader multi-sprøjte nogle brændstof ind i cylinderen, for at øge hastigheden på motoren, så den hurtigt kan varme op i kold tilstand. Efter at køretøjet er startet, leveres smøreolien ikke på plads på tomgangstidspunktet, så det er mest sandsynligt, at slid er slidt. Ifølge statistikker er slid på motorens dele mere end 90%, hvilket skyldes inden for tre minutter efter, at den kolde bil er startet. Derfor om vinteren, især i den kolde vinter, kan in-situ tomgangsvognen nemt beskadige motoren. Det anbefales, at ejeren anvender en lavhastighedshastig bevægelsesmetode til at køre bilen. Situ varme biler tomgang uønskede Nogle mennesker kan sige: Nu hvor vinteren med normal trafik umiddelbart efter bilen kan ikke, og derefter sætte navnet på bilen i tomgang, og andre motorhastighed ned til normale niveauer, efter grundvandsspejlet indekset er også op, og derefter kørsel er ikke mere Godt? Den langsigtede tomgangsvogn i marken kan virkelig varme op motoren, men der er ingen små bivirkninger.

ordentlig metode bør være varm bil, vejen efter lanceringen et minut, men denne gang ikke at være høj hastighed kører, bør opretholdes ved lav hastighed køretøj, motorens omdrejningstal til ikke mere end 3000 turn grænse, typisk 2000 rpm for at opretholde, Ellers kan det intense slid på motoren og gearkassen ikke gendannes. Efter at motortemperaturen stiger til normal driftstemperatur, genoptag normal kørsel.
korrekte metode til varm bil

Efter starten af ​​vinteren, vandtemperaturen vil være lavere end normal temperatur, vandtemperatur er normalt at vente, før de gradvist kan accelerere. Vent et øjeblik på stedet efter at have tændt bilen. For eksempel, at køretøjet lige over bilens hastighed er 2000 rpm, i ca. 30 sekunder til 1 minut efter at motoren omdrejningstæller pointer for at se ned til omkring 1200 RPM (men denne gang ikke reduceres til normal tomgang 800 til 1000 rpm), og har stabil Der er ingen åbenlys udsving, og kroppen har ingen indlysende jitter. I dette tilfælde kan gearet startes.
kold vej hastighed ved 2000 rpm bør holdes inden køretøjet automatgear 2000 rpm med 3 til 5 minutter eller derunder i D området, automatisk bil god tilstand uden at trykke acceleratoren, en lav rotationshastighed i tomgang, som er tilstrækkelig Lad køretøjet bevæge sig langsomt fremad. På dette tidspunkt vil den automatiske transmission ikke blive udskiftet, olien i transmissionen vil blive fuldt cirkuleret, og viskositeten af ​​olien vil gradvist vende tilbage til normal. På samme måde, når vandtemperaturindikatoren stiger til næsten 60 ° C (mere end en tredjedel af vandtemperaturmåleren), kan den accelerere normalt. Det er værd at huske, hvis ofte lader automatgear bil i vinterkulden bil trådte på speederen det øjeblik, den hurtige stigning fra 3000 til 4000 for at færdiggøre den automatiske skift opad, hvilket uden tvivl vil koblingsplader og bremseklodser i den automatiske gearkasse, som omfatter Spole mekanismen vil forårsage noget unormalt slid og vil forkorte den automatiske transmissions levetid. Varm bil, korrekt varm bil metode, varm bil metode