10-12

Hvordan kan du sikre dig, at bilen kører sikkert, når du laver denne slags wading-sektion? Hvis køretøjet siger at køre i vandet, når bilen er død, så bliver din bil næsten skrabet, ikke? Normalt, hvis motoren kører normalt, bliver vandet ikke hældt i udstødningsrøret. Årsagen til, at motoren er oversvømmet, er, at det meste er fyldt gennem luftindtaget. Så hvordan kan vi sikre, at køretøjet passerer sikkert? Derefter introducerede bilfabrikanten Xiaobian tålmodigt indholdet af bilen efter wading-effekten.

vade hvordan man skal køre ordentligt?

1. Det skal bremse eller stoppe og kigge

mens man kører bilen, stødte vandoverfladen, to tredjedele så længe vandstanden når kofangeren eller dæk, og så er der en vis vader kørsel Faren er væk. Hurtigere hastigheder øger den faktiske over-vanddybde af bilen, hvilket forårsager regnvand at komme ind i førerhuset fra kabinen eller fra chassiset. Du bør undgå at køre mod den store bil i den modsatte retning. Hvis vandstanden er høj gennem observation, skal den omgå så meget som muligt. Træk ikke den igennem.

2. stopper ikke, ikke skifte, gasspjæld ikke gendanne

bil, når vade ud over at opretholde en lav hastighed, men også så vidt muligt ikke stopper, skal du ikke skifte, gasspjæld ikke Genbrug, ikke fremskynde. De lave og mellemstore gasspjæld skal passere konstant, men ikke gennem de store bølger eller stænk.

3. Bilen er død i vandet og må ikke startes straks

Der skal træffes foranstaltninger så hurtigt som muligt for at trække bilen til et sikkert sted med mindre vand. Motoren vandindtag er et meget alvorligt problem, vand kan komme ind gennem luftfilteret fra indsugningsventilen og derefter komme ind i cylinderen gennem indsugningsrøret. Denne gang skal du ikke forsøge at starte motoren, ellers er det sandsynligvis føre til vigtige dele af motorens krumtapaksel, plejlstænger og andre deformationer forårsaget af bilmotorer rysten, kan ødelagte dele være alvorlige. Død brand i vandet vil sandsynligvis få motoren til at komme ind i vandet. Efter den døde brand kan kun den neutrale traileren hænges i værkstedet. Efter

4. vade, rettidig udelukke bremser fugt

I særdeleshed bremsetromlen bremse af bilen, ellers køretøjet efter vader taber bremsning, der forårsager alvorlig fare eller en ulykke. Specifikke operationer, er: lav hastighed og gasspjæld, mens bilen bremser let, folk kan ikke passere flere dobbelte bremser, skal bilens hastighed på dette tidspunkt være langsom opmærksomhed. Gentagne gange opvarmes bremsetromlen og bremseklossen ved friktion for at generere varme for at fordampe og dræne vandet.

hvordan man kan undgå at vade ind i fire kategorier tab?

1. Gå ikke i panik vade, for at undgå tab af sundhed

Introduktion forsikring eksperter, bilen blev nedsænket i vand er sjældne tilfælde, mange ejere føler, at dette ikke er endda panik. Hvis bilen bliver overvældet af ild på byveje eller under tunneler og overkørsler, er det bedst for ejeren at blive i bilen og ringe til redning. Fordi disse områder uundgåeligt vil have afdækket kloakbrøndene, forskellige skarpe forhindringer og skadelige dyr, der vaskes af vand, er det en besværlig ting at røre ved et uheld. Derfor, når undervandsituationen er ukendt, er wading ekstremt uklog.

Hvis bilen er oversvømmet i naturen, vær ikke for foruroliget. I de fleste tilfælde synker bilen med hovedet nede og indersiden af ​​bilen kan gemme sig bagved. Samtidig er bilen ikke fyldt med vand, døren er vanskelig at åbne, indersiden af ​​bilen kan vente på, at vandet langsomt fylder bilen og derefter åbner døren for at flygte. Hvis vandet er for dybt, er det bedst for personen i bilen at tage vejret og derefter langsomt spytte ud under den flydende proces for at undgå at skade lungerne.

Vær opmærksom på disse almindelige sanser, når du laver i et køretøj for at undgå skade på dit helbred.

2. nummerplade til at hænge i fængsel, er opmærksomme på gider tab

bil nummerplade identifikation, hvis nummerpladen er tabt, det er et stort stykke besvær. Når du kører i vandet, svækkes kørepladen af ​​vandet, og det er let at vaskes væk. Hver gang en stor flodhændelse opstår, vil alle ejere miste deres nummerplader.

Det er faktisk meget nemt at undgå sådanne problemer. Begyndelsen er at forstærke nummerpladen, det er bedst at installere en kørepladeramme, tilføj et par skruer til kørepladen fast. For det andet skal du være opmærksom på hastigheden, når du kører i vandet, for ikke at skylle kørepladen for hurtigt.

3. Dybt vand undgår dog bilskade

Biler er ikke ubåde, og vand er et naturligt hjem for biler.

Hvis bilen er beskadiget vand liniekredsløb, så udskiftning af dele, hvis bil udstødningsrøret, motoren vade, og at hjertet af bilen kan pulveriseres rystelser, skrottede biler også lige. Derfor skal bilens ejer ikke være heldig, hvis han møder vand, der er uklart.

I de fleste tilfælde, hvis der er vand på vejen og dybden er ukendt, ejeren af ​​de bedste venner off sonde til at udforske dybden, hvis vandet overstiger bilens udstødningsrør, så omvej det.

Hvis du kører ind i dybden uden at vide det, og bilen er død, skal du ikke starte den igen, fordi bilen sandsynligvis vil have motoren vand, og motoren er færdig. Den rigtige måde er at komme ud af toget og sørge for, at udstødningsrøret er i vandet. Hvis det er, så kig på traileren.

Den bedste måde at undgå dette tab på er at være forsigtig med ikke at køre ind i vandet.

4. købe nok forsikring for at undgå økonomisk tab

købe bilforsikring, som er sund fornuft, men derudover er der en anden sund fornuft er ikke Alle ved, at skaden på bilens vand ikke nødvendigvis kompenseres af forsikringsselskabet.

I de fleste tilfælde en del af kaustisk fare vade indhold omfatter, men er blot et tilfælde, hvor kompensationsområdet bil i vandet i en stationær tilstand, ikke beskadige motoren, afsnittet kredsløbet linje kompensation, og en motor Rengøringsomkostninger. Hvis bilen er beskadiget under kørslen, er forsikringsselskabet fritaget for ansvar.

Hvis du bruger fuld wading beskyttelse, kan du købe ekstra wading forsikring. Men rigtig mange ejere ikke kender bilen og kørsel i vader forsikringsselskab fritagelse, og der er mere sådan forsikring er ikke klart, så skader på køretøjet vade ofte uden kompensation.

på købstidspunktet sørg for at spørge forsikringen primære forsikring er ikke inkluderet vade forsikring, kan ikke købe vade forsikring vade yderligere risiko er omkring 5% af udgifterne til de fleste auto forsikring, men når køretøjet vader Beskadiget, vedligeholdelsesomkostninger skal være mindst 10.000. Derfor er ejeren af ​​bilen bedst at købe nok forsikring, spar ikke et lille tab for at spise store tab.

Nå, reparation Xiao Bian dag påvirker små partnere Introduktion efter vader bil så meget, jeg ikke kender indholdet af at lytte til at reparere små serier Ved du, om dine venner har en nærmere forståelse for bilens vagts påvirkning? Jeg håber, at indførelsen af ​​bilreparationen Xiaobian kan hjælpe vennerne. Hvis du vil vide mere viden, så vær opmærksom på dette websted, reparér bil Xiaobian venter på dig her!

Bil wading bil wading effekt