04-04 i motoren indsugningsluft selvfølgelig vil der være urenheder og gik ind i gashåndtaget i lang tid på disse urenheder akkumuleres på gashåndtaget klap, lang tid Derefter øges mængden af ​​urenheder. Når gassen går frem og tilbage, vil den blive udsat for modstand. I lang tid vil motoren justere gasspjældets position. Det er placeringen af ​​koks som et gasspjæld organ, gasspjældet svarer til om stedet, men ikke lukke til koks position.
drøvlelegemet på grund af påvirkning af snavs, olieslam hober sig op på kanten af ​​spjældet klap, en inaktiv tilstand, tomgangshastighed kontrolsystemer straight-tomgang indtag beløb er drevet af en motor for at åbne drosselventilen grad opnået, inaktiv gas åbningsgrad er lille, da spjældet kant slam tilstopning, indsugningsluften beløb er utilstrækkeligt, motorens omdrejningstal falder.

når afvigelsen fra den standard hastighed, den elektroniske styreenhed udsender et større signal, motoren fortsætter med at øge graden af ​​åbning kommando blot for at opretholde målhastighed, åbningsgraden af ​​disse nye data (motor positionssensorsignalet) igen for at erstatte de gamle åbningsgrad data, Samtidig opbevares den i den elektroniske styreenheds hukommelse for at få nye optimale data til styring af motoren. Over tid, en ophobning af slam, åbningsgraden af ​​motoren signal opdateres løbende lagres, denne gang til åbning af indsugningsluften beløb har en positiv slam blokering, hvilket sikrer den aktuelle tomgang.
Efter rengøring af motorens tomgangshastighed vil øge gashåndtaget er grunden, efter at køretøjet er færdig rengøring af indtagelse klap i henhold til den oprindelige form eller øvelsen er ikke relateret til det tilsvarende på plads, men forskellen er koks er blevet renset ud. Så mængden af ​​luftindtag vil være lidt mere end normalt. Kun forårsaget tomgangshastigheden. I dette tilfælde kræves computerprogrammering. Hvis du ikke gør det, skal du køre i lang tid, før motoren skal justere og genoprette.

Når drøvlelegemet slam fjernes, stadig i overensstemmelse med ECU styrer et spjæld åbningsgrad hukommelse, åbningsgraden af ​​den tilsvarende indsugningsluft beløb på dette tidspunkt vil stige, hvilket resulterer i forøget tomgang, for at bringe den tilbage til tomgang bedste Det tager tid og processen med at lære og genindholde.
efter rengøring løsning, hvis høj tomgang gasspjældventilindstillingen at gøre scanningen værktøj, vil de bedste tomgang data med det samme erstatte dataene før rengøring af motorens omdrejningstal til straks at genoprette optimal målhastighed. Hvis der ikke er diagnostisk indstilling, vi har brug for en iterativ proces med re-læring, og konstant opdatere de gamle data, ny datalagring, også kan gendannes til optimale tomgang kontrolsystemer af forskellige modeller, afhængigt af hvor længe denne proces uden Det samme. Nogle producenter af produkter som Toyota, bare afgiver elektronisk gasspjæld ECU og 30’erne, kan du rydde læring værdi, og nogle producenter af produkter såsom landing respekt, vi har brug for at genopfriske den oprindelige kontrolprogram diagnose (også kendt som programmeret). Derfor er det bedst for ejeren at ikke vaske gasspjældet alene. Det anbefales at lave en gasmatch efter vask af gassen. Eller nogle biler kan bryde batterihovedet for at rydde computerens hukommelse for at gendanne den oprindelige gasspjældsposition. Rørspjældet er tomgangshastigheden høj, tomgangshastigheden er høj efter rengøring af gashåndtaget