11-14

Med udviklingen af ​​samfundet er biler meget almindelige i Xiaobians daglige liv, men Xiaobian nyder bilbælter. bekvemt for små serier, ville det også producere en række spørgsmål, køretøj Xiao Bian dag primært omkring hvordan man skal håndtere indholdet af bilglas isnende simpel introduktion, jeg håber du kan hjælpe til små partnere.

Auto Glass iskolde hvordan man skal behandle de grunde, der er indført

første kig på årsagerne til nedfrysning af vinduet: Når små serier parkering om natten, inde i bilen Der er stadig varme. Når udendørsluften udsættes for en lidt højere temperatur i glasset, smelter den. Under smelteprocessen vil den interagere med udendørsluften og blive isen.

Hvordan man håndterer bilglasis

Jeg har virkelig oplevet tilstanden af ​​bilglasis. Der er to anbefalede teknikker:

ene måde er at bruge et bankkort eller en hård plastik spatel kort, være opmærksom på tidspunktet for spatel, ikke for meget intensitet, spatel retning at være konsekvent, ikke op og ned Qi Yong Jin, undgå at ridse glasset.

Før spatel er bedst at starte bilen, tænde bilens varmeapparat, men også huske at åbne glasset afdugning funktion, der tillader varm luft at ende op med en vind blæser glas is, smelter det først, og derefter Spatelen vil fungere bedre. Når du tænder den varme luft, skal du gradvist begynde, fra 1. til 4. hastighed på klimaanlægget, langsomt komme.

En anden færdighed er, at efter at du har brugt bilen dagen før, skal du ikke bekymre dig om at forlade. Hvis du vil gøre varmen i bilen forsvinder, er effekten god. Dissipation færdigheder: Åbn fire døre, ventilere i to eller tre minutter, temperaturen inde i bilen vil køle ned, der bliver ikke is næste morgen.

Der er et organ af køretøjet til at tage tøjet:

forrude stykke stof, der dækker begge sider af bakspejlet kan fastsætte deres egne plastikposer eller syet med en elevator De stramme bomulds ærmer er alle gode, og de tages ned i kufferten, når de ikke er i brug.

klassiske måde: varm afisning nemmeste og bedste brug, starte bilen, når motoren vandtemperaturen stiger, med varme briser forruden glas indtil isen smelter . Men denne metode har også visse ulemper, som er tidskrævende, besværlig og kostbar.

Den sidste er at være forsigtig med ikke at bruge varmt vand eller varmt vand til at brænde glasset, som vil briste glaset og forårsage uoprettelig skade. Der er også mulighed for at købe sprøjtefjerner på markedet, det er også meget praktisk at bruge, det vil ikke beskadige overfladen af ​​bilen.

Auto Glass iskolde hvordan behandlingen kan forhindre det

grund af lavere vintertemperaturer, stor temperaturforskel mellem inde og uden for bilen, restfugtighed på vinduet er nemt Isning, vinduet er også let at fryse eller tåge. Følgende punkter kan forhindre eller hurtigt afhjælpe ulejligheden som følge af ovenstående situation.

gamle aviser, tape: når det sner uden for de gamle aviser på forruden, og derefter fast med tape lidt, kan den næste dag fjernes fra forruden frost is, ikke på vejen hurtigt bekymrer .

Tør klud, scorpion: Brug scorpion til at fjerne støvet og sneen på bilen er alt, hvad alle vil gøre, men pas på at ikke tørre vinduet med en fugtig klud, hvilket vil gøre vinduet På isen, jo mere du tørre blomsterne, så det er bedst at have en tør klud på bilen om vinteren.

afstandsstykker viskerblad: i snow is dage, åbne og lukke de forreste og bageste vinduesvisker, at tørre væk sneen og isen skal bemærkes på vingen, vandet og at tørre forruden, for at undgå Viskerbladet og forruden fryses sammen, og om nødvendigt skal du stoppe om natten for at løfte viskerbladet for at sikre, at det ikke fryser.

Tips: Brug rå løg til at tørre dine vinduer og forrude natten før frosten. Dette mærkelige lille trick vil holde din bil væk fra frost og is. problemer. Hele indholdet af pynten om, hvordan man håndtere bil glas bil glas is hvordan gør

Dette er de reparation lille til at give en kort introduktion af små partnere. Efter at have læst den korte introduktion af bilreparationsserien, har vennerne fået et grundlæggende greb om hvordan man skal håndtere vinterbilisningen? Nå, i dag bliver bilreparationen Xiaobian introduceret her kort for at lære mere. Kom og vær opmærksom på dette websted.

Bil glasisolering Bilglasisning Behandling Hvordan man laver bilglasis