06-07

Brugt vinduesvisker om brugen af ​​forward bunden er ikke ren, og i sidste ende er, hvad der forårsager det, den følgende Xiaobian at tale om årsagerne visker skrabe eder urene og Viskeren scraperer den beskidte løsning.

Årsag vinduesvisker renskrabning analyse

1, viskerblad problem

er viskerbladet gummi, den aldrende tidsperiode, vil situationen blive hærdet, Vinteren er mere indlysende. Ud over at lave en mærkelig lyd er den ikke ren. Den enkleste og mest effektive løsning er at erstatte den nye viskerstrimmel direkte. Viskerblade anbefales generelt at udskiftes en gang hvert andet år.
2, fremmed materiale

mellem viskerbladet og forruden, når viskeren er tændt, forruden viskerblad, og friktion opstår en skarp lyd, kan ejeren kontrollere viskerbladet eller viskeren rydde op Det fremmede materiale under sikrer, at der ikke er fremmedlegemer mellem viskerbladet og forruden for at påvirke rengøringen. Hvis forruden er snavset, såsom til en mudret vej eller regn, på sne eller mudder helt glas eller lignende, med et slør, bør første sne fjerne en del eller tørre, tørre, når viskerbladet bør trække Stå op, vent for mindre, og sprøjt vandet med en visker.

3, forruden er ikke ren

er ikke ren viskerbladet: ridse glas film forekommer. Forudsat at det ikke er en ulempe for viskeren, er det en ulempe ved frontruden. Måske er den største oliefilm på glasset. Ejerens bil antager, at der er denne oliefilm. Det er også umuligt at skrabe det. På dette tidspunkt skal du huske at rengøre frontruden.

4, betyder viskerarmen vinkel ikke

visker bunden er ikke ren viskerarmen vinkel kan også være et problem, fordi vinklen tvivl antage visker bunden ikke er ren, ejerne kun Behov for at debug det. Antag at det ikke er nok, det vil sige trykket under viskeren er for stort, og afstanden mellem fjedrene er helt fint.

5, anvender ikke viskeren

normalt ikke tør viskerblad, især når snavs over forruden, vil vand ikke Skrab med en visker, som er særlig skadelig for viskeren, og det er også nemt at ridse glasset. Prøv ikke parkeret i stedet for eksponering, på grund af den lange eksponering glas temperatur vil være høj, almindelig sund fornuft fortæller os, at den høje temperatur af gummi er bestemt ikke god, men solen selv er let at lade den aldrende gummi. Kontroller, om viskeren hærder. Fordi viskeren er udsat for udefra i lang tid, er den ofte udsat for vind og sol. Antag, at viskeren ikke er i orden under arbejdet, og det er nødvendigt at se, om viskeren hærder og aldrer.

vinduesvisker bunden er ikke rent, hvordan man kan løse? .
① viskeren kan udveksle hele stenten 180 (nogle beslag kan være) ;. ② thong vinduesvisker kan udtages fra holderen 2 ind i det indre af holderen med slid transducer (stent bevæger sig ikke, swap thong 180 ) ;. ③ justere trykket af viskerarmen på glasset (trykfjeder arm), bare hånd den buede arm (også ikke helt blæst pres problemer)

④ ikke over tre metoder. Hvis det er, er viskerarmens vinkel forkert, hvilket får viskerbladet og forruden til at ændre sig under kontakt, hovedsageligt fordi viskerbladet ikke har så meget som muligt lodret glas. Simpelthen tænger under den forreste ende af viskerarmen (vinduesvisker krog hooked) snoet omkring viskerbladet op til det bankende snoet mod uret, viskerbladet hoppe tilbage på den snoede uret. Indtil det ikke slår og holder tørrebåndet lodret glas.
Dog kan der ikke være nogen løsning, uanset hvor stresset, så kunne det være forårsaget af den aldrende viskerblad, viskerblad ændring er nødvendig Tao Yinzi op. Det anbefales at bruge små serier vinduesviskere, er vinduesviskere lavet af høj kvalitet strimmel, længere levetid, selv uden ben design, klinge kraft, reducere vand mærker, ridser genereret. Bemærkning om daglig brug af visker 1. Tilføj regelmæssigt glasrensningsopløsning uden udskiftning af vand fra vand. Rengøringsevnen og volatiliteten i glasrensningsopløsningen er bedre end for vandhanen; 2. Sørg for at bruge en visker, når der er vand på overfladen af ​​glasset for at undgå tørskrabning. Viskerstrimlen er lavet af gummi, og det tørre skrab vil beskadige strimlen. 3. Rengør viskerstrimlen og overfladen af ​​glasset i tide. Fordi disse vedhæftede filer kan beskadige strimlen. Ved rengøring med en blød klud dyppet i rensevæske til forsigtigt at skrubbe glasset, undgå overdreven kraft skader tape ;.

④ langtidsparkering køretøjet uden iskolde betingelser eller ved parkering, skal løfte viskerarmen;
⑤ vinter bil, hvis forruden er sket betydelige sne eller isdannelse, anbefales det at anvende sne eller is partikler og derefter tørre vinduesvisker, vinduesvisker undgå udsving i sneen overflade, hvilket resulterer i deformation ;.

6. Du kan bruge det langsomme stop til at skrabe uden at bruge hurtigstoppet. Skraphastigheden er hurtig, brugsfrekvensen er stor, antallet af gnidningstider er stor, og viskerbladets levetid reduceres tilsvarende.
ikke ren visker skrabning vinduesvisker skrabning vinduesvisker skrabe ren årsagen er ikke ren løsning