Danmark Automotive >> Biler >> biler >> Content

Gommendy Er 7th At Portlands Mazda Grand Prix

Tristan Gommendy, føreren af ​​PKV Racing, placeret syvende på det nylig afholdte Mazda Grand Prix i Portland, mens hans holdkammerat Neel Jani færdig 12th. Løbet blev præsenteret af Joes sport og udendørs på Portland International Raceway i Portland, Oregon.Driving af # 22 Pay By Touch MegaSpirea PKV Racing Cosworth/DP01/Bridgestone bil, Gommendy startede sæsonen som den femte placer der markerede en ny rekord for team på Portland. I det meste af løbet, blev han kører i femte plads. Men i løbet af juni 9 race, fik han fanget bag langsommere trafik for mange omgange, før han havde sin tredje stop. Som et resultat, havde han efterfølgende tab af sporet position, kvalificerer både Alex Tagliani og Dan Clarke til over tage ham, og derved efterlader Gommendy i 7. finish. Gommendy sagde, at den største ting i løbet var, at han fik bag Daiziel, Junqueira og Servia, som var langsommere, og at han havde mange tabte tid forud for hans tredje pit stop. Med beklager, sagde han, at The Pay By Touch MegaSpirea PKV Racing teamet ville have færdig i 5. plads, hvis disse episoder ikke sker. Ikke desto mindre var han optimistisk, at han havde forbedret i kørsel, som er en stor hjælp for holdet. Han tilføjede, at de fortsætter med at arbejde hårdt, så bilerne vil også forbedre og deres alle deres utrættelige indsats vil blive set på det næste løb i Cleveland. Selvom en mester bil neophyte med et par erfaringer i den nye DP01 og champion bil spor, er det så fascinerende, at Gommendy fortsætter med at vise forbedringer hver gang han er på banen. Denne franskmand er nu i top-10 i to af sine første fire mesterskabet race bil arrangementer: sin debut i Las Vegas, hvor han var 5th, og for nylig i Portland, hvor han placerede 7th. Han sluttede 11. og 13. på Long Beach og Houston, henholdsvis, hvor han var i en meget stram konkurrence mens han førte løbet med tre-tiden Series Champion Sebastien Bourdais før sent løb stopper for yderligere brændstof. Kvalificeret i top-10 tre gange i sine første fire løb, er denne 27-årige bosiddende i Paris, Frankrig placeret niende i Long Beach, ottende i Houston og en sæson høj femtedel nylig i Portland. Desuden med 56 point, er han ottende i mesterskabet race og tredjepladsen i Roshfrans Rookie of the Year race.Driving den # 21 Red Bull Gulfstream PKV Racing Cosworth/DP01/Bridgestone bil, Jani startede som den 10. placer. Men han benyttede sig af den nye stående start proceduren for Champ Car World Series, så han sprang to steder på den første omgang. Han var imidlertid ikke i stand til at opnå den brændstof kilometertal, at de andre bilister fik. Det tvang ham og hans bil til pit fra to til fem omgange tidligere end mange af de andre kørere. Som et resultat, blev han sendt tilbage til området. Han var heller ikke i stand til at gøre op for hans tabte steder på grund af den udfordrende 1.964-mile, 12-turn PIR permanent road kursus. Jani sagde, at han måtte i pit tidligt på hver opgave Red Bull Gulfstream PKV Racing team. Dette var grunden til, at han gik hele vejen tilbage i marken og ikke hører hjemme i top 10. Han bemærkede, at banen var virkelig svært for en chauffør at have over tager, og så når han stod bag andre bilister, var han allerede fast på sin plads. Som for ham var det største problem hans mål grubetæring tidligere end alle andre. Jani, en 23-årig indfødt Jens, Schweiz, er også en champ bil neophyte. Han var blandt de top-10 racere i to af de fire arrangementer i år: i Las Vegas, hvor han placerede 10th ved sæsonåbningen, og i Long Beach, hvor han sluttede 7th. Desuden var han i det 16. sted i Houston, hvor han kørte i 4. spot, da han blev slået ud af løbet. Desuden har han også kvalificeret i top-10 i tre af de fire første løb i år. Disse omfatter et team sæson i Houston, hvor han var 4th, sin debut i Las Vegas, hvor han var niende, og for nylig i Portland, hvor han var den 10.. Jani far, der er fra Indien har været medlem af Red Bull driver udviklingsprogram begynder i 2005. Og i 2006 var han testkører for Scuderia Toro Rosso Formula One Team. I mesterskabet er han 11th med 43 point, mens i Roshfrans Rookie of the Year klassementet, er han 6th.The PKV Racing team har nu kvalificeret i top-10 fem gange på ni forsøg. Det omfatter Gommendy s 5. plads startposition i år lave en ny rekord for holdet. Bortset fra det, har det også færdig i top-10 seks gange på PIR med én sejr fra Cristiano da Matta i 2005. Den 18. juni og den 19., vil holdet have en test på Road America i Elkhart Lake, Wisconsin. I mellemtiden vil den 22-24 juni være det næste løb for Grand Prix Cleveland, som vil blive afholdt den midlertidige lufthavn kredsløb på Burke Lakefront Airport i Cleveland, Ohio. The Round # 5 af 2007-Champ Car World Series sæson af Grand Prix Cleveland vil blive tv-transmitteret live på CBS på 1:00 pm (ET). Mazda Grand Prix Portland er en del af Mazda Motor Corporation. Bortset fra fremstillingsvirksomhed kvalitet auto del såsom Mazda vinduesvisker, selskabet også kendt i verden af ​​auto racing, hvor det er lykkes med to-rotor, tre-rotor, og fire-rotor biler. Private racers har også haft betydelig succes med materiel og modificeret Mazda biler med Wankel motorer. Mazda konkurrence i kapløbet startede den 20. oktober 1968. Det var da to Mazda Cosmo Sport 110S coupéer indtastet 84 timer ultra udholdenhedsløb i Marathon de la Route på Nürburgring. Én bil færdig som den fjerde placer, og den anden brød en aksel efter 81 timer
Af:. Kraig Johanssen