Danmark Automotive >> Biler >> biler >> Content

Hornaday Indstiller Record Vind At Craftsman Truck Series

De nyligt afsluttede Quaker Steak and Lube 200 markerede det første løb for veteran NASCAR føreren Ron Hornaday Jr. med Camping verden som sin sponsor. For den nye sponsor, trak Hornaday en nervepirrende forestilling, som landede ham i første omgang efter løbet består af 136 omgange. Chaufføren startede løbet som den syvende bil på nettet, men for det meste af løbet, førte han pack. Gennem de 136 omgange af løbet, førte Hornaday 98 af dem før efterbehandling med en blomstre til at tjene ham hans 30th sejr på NASCAR Craftsman Trucks Series. Ved at vinde, sæt Hornaday serien rekord for flest sejre. Den sejr også sluttede sin 17-race winless streak som daterer sig tilbage efter at have vundet et løb på Kentucky Speedway den 8. juli sidste år. Men før løbet startede, Hornaday ser ud til at være lige klare konkurrencen, da han clocket i en 30,554 omgangstid under præ-race praksis session. Hans tid til første træning var den sjette blandt alle konkurrenterne. På kvalifikationsrunde, sendt Hornaday en omgangstid på 30,281, som er nok til at sætte ham på den syvende stedet ved starten af ​​løbet. Løbet blev afholdt på Lowes Motor Speedway i North Carolina. Den veteran diver kørte hans nr. 33 Camping verden Chevrolet under løbet. Mens Chevrolet hold har været dominerende Nextel Cup Series, sejren ved Hornaday blev kun den første sejr til Chevrolet, da løbet i Texas sidste år. Under løbet, kun Hornaday nødvendig ni omgange for at komme til andenpladsen. Efter få jorden og bevæger sig op til anden blev en forsigtighed flag indført. Det betyder, at Hornaday ikke var i stand til at gøre sit træk at overhale førende rytter. Efter genstarten selv, igen Hornaday viste sine kørefærdigheder og evner ved at vinde indpas. Og kom lap nummer 18, var han allerede i anden sted igen bagefter da løbets førende Travis Kvapil. Det tog Hornaday en lap mere at overhale Kvapil og føre kapløbet for første gang. Efter få toppen stedet, steg Hornaday afstanden mellem ham og resten af ​​feltet. På skødet nummer 35, var han allerede førte nogle lastbiler ved omgange. På skødet 37 var dog en anden forsigtighed flag kastet og Hornaday gik ind i pitten og havde en ændring af dæk, og toppede på brændstof. Under genstarten var han på en fjerdeplads og lap 46, var han igen på sekundet. På skødet nummer 88 blev en anden forsigtighed flag introduceret igen og Hornaday igen udnyttede situationen til at ændre de fire dæk på hans lastbil. For genstarten var Hornaday på andenpladsen finde sig bag AJ Allmendinger på skødet 91. Syv omgange senere, Hornaday lykkedes at opnå topplacering. Fra da af vidste Hornaday ikke opgive sin føring og gik på at vinde sin 30. serie victory.After race, Hornaday har dette at sige: "Vi viste op til test og grundlæggende kastede alt ud af vinduet. Når vi fik tre brede på banen, og det sidder fast, da jeg var helt åben, jeg vidste, at dette ville være en god lastbil. Jeg tror det går tilbage til held. Camping Verdens farver er blå og gul, og jeg vandt en masse løb i disse farver. "The Craftsman Trucks serien er en racing-serie sanktioneret af NASCAR og er en af ​​dens tre nationale divisioner. De andre to er Busch Series og Nextel Cup. I Craftsman Truck Series, i stedet for lager biler modificeret pickup trucks kørte. Disse lastbiler er ikke som de passager pickupper såsom en Chevrolet pickup med en Chevrolet pickup baglygte cover og andre komponenter
Af:. Anthony fontanelle